Ти благодарам мила, јас имам отворено историја во Чаир, ама заради вирусот се пролонгираше. Ќе разговарам со докторот прво па потоа ќе видиме што ќе правиме.
Aha, a doktorot nisto li ne ti kazuva dali bilo uspesno intervencijata, ili do rezultatite nisto ne znaes?
Да мила док све ке ти каже,а резултат кога ке стигне тоа ти кажуват од што дошло до полип,прм мене ми пишува дека од хормонска терапија,а за интервенција док одма кога ке се разбудиш ке ти каже како поминала интервенција ,
Fala mnogu, jas inaku imam zapuseni kanali i deka so ova intervencia ke se oslobodat se nadevam, jas kako sto sum slusnala so vakvi kanali samo invitro deka nema sansi da se oslobodat ali ke probame fala uste ednas
Nema otkazuvanje, a kolku odprilika traee intervenciata? Negde citav deka 30 min a nekoi vikat 1 do 2 casa?
Mojata histeroskopija traese eden saat ama mi otstranija gnoj vo jajcevodite septum 13 milimetri I polip
Fala duso, se nadevam i ja ke pominam so najlesno, uste cekam da me viknat mi dade nekoi apcinja mikroginon da gi pijam pa ke vidime koga ke bide.
Jas pravev kaj dr.Tofoski histeroskopija,super pominav.Postoperativno dobra bev nemav nikako problem,za dr.samo pofalni zborovi. Nema mesto za panika (iako i jas bev ispanichena) se ke bide dobro i brzo ke se zavrshi. So lesno
Денес бев на ГАК за 3д ехо и прашав за хистеро,лапаро ми рекоа ниту се почнати,ниту се знае кога ќе почнат. Не знам што е работава
Може не примаат нов случај. Може ги почнале тие што им биле закажани пред пандемијата па што беа откажани заради истата. Поима немам