Da da jas kazam mene mi otvioria istoria i sega cekam uste da me viknat, 3 meseci mi odlozuvaa poradi virusit nemozea da me primat samo na itni slucai rabotat a imat na raspolaganje samo 3 operacioni sali i ne primat mnogu samo 2 pacientki sme.
Здраво @Cloverrrr сакам да те прашам дали ти дојде циклус и ако да после колку време. Правев и јас хистероскопија на 5 Август, на 29 ми дојде циклусот после завршување на апчињата. Ама овој месец еве ми касни. Правев тест не сум бремена, а никако да ми пробие. Градите ме болат и повремено стомакот, надвор сум од Мк и веќе почна да ме фаќа страв бидејќи си имам редовна менструација. Дали да паничам, бидејќи се тешев до сега ај хистеро дека правев, ајде промена на климата да не е... ама незнам.
Немој воопшто да се плашиш. Птребни се неколку циклуси за се да се стабилизира. Кај секој различно. Не плаши се и немој да се споредуваш со никој, ако можеш појди на гинеколог за консултаија. Каде правеше хистеро?
Да знам дека сите сме различни, ама ете да споделиме мислење. Како за утеха. Јас очекував предходниот месец да ми доцни после интервенцијата, бидејќи имав прочитано такви мислења. Ама ете тогаш си дојде на време, сега ми доцни. Инаку хистеро правев во Њуборн.
Здраво мила, исто и мене после операцијата по последното апче цикло добив за 3 дена ама следниот циклус ми дојде на 38 ден што исто не е типично за мене добивав од 28 до 30 дена. Прашав јас тогаш и ми рекоа да почекам до 40 ден ако не добиев требаше да одам на преглед ама добив. И јас бев извадена од памет ама ми рекоа дека е нормално после хистеро па јас и лапаро плус да се поремети циклусот
Zdr. Devojki, pijam mikroginon pred inteevencia i zabelezuvam nekakov kafeav iscedok veke 2 pati mi se slucuva dali e normalno?
Девојки тие што правевте хистеро на гак вр пратија ли да направите ковид тест? Јас треба вторник да одам да ми отворат историја и ми спомна сестрата ке треба да направам ковид тест
Da, obavezno kovid test, jas uste cekam da me viknat, a za testot mi kaza ke ti se javime nie koga da go prais zasto samo za 72 casa vazi.
Јас во четвртокот правев хистероскопија и скречинг кај Др.Трајанова и супер поминав,презадоволна сум.На прв ден од циклус отидов со брисеви и ПАП тест,крвна група и одма ми отворија историја и ме закажана за една недела.
Здраво дали ќе може да споделиш искуство каде се правеше хистето-лапаро ќе треба да правам и јас. Ти благодарам Ти посакувам брзо заздравување ти благодарам за одвоеното време
Здраво. Јас правев само дијагностичка хистероскопија (не оперативна), заедно со скречинг. Во Ремедика. Лапароскопија немам правено досега. Ако те интересира нешто плус, пиши слободно.