Мила каде правеше лапаро и хистеро и кај кој доктор? Не се разочарувај барем знаеш каде е проблемот, сепак има решение колку и да е тежок патот барем имаш опција.
Fala mnogu na site za podrskata, bas od ova se plasev celo vreme vikav ne be ne mi se pr kanalive nema sansi jas ostanac ednaska bremena zatoa nemozev da veruvam no ete dr.Tofovski gi krena i dvete race i kaza so 2% proodnost na kanalive da si ostanes bremena toa samo Gospod znae.
И мене ме чека лапаро и хистеро, на хсг ми покажа еден непрооден и еден делумно се молам да не е точно ХСГ и на лапаро да ми ги исчистат каналите. Има ли некоја девојка на која и се исчистени каналите на лапаро?
Da, imav edna bas so mene vo ista soba bevme i dvete i bea neptoodni i uspesna operacia kaj neve proodni i dvete sega.
Се молам и кај мене да е успешна операцијата. Ти благодарам на одговорот, ми дава надеж. Ти посакувам се најдобро.
ХСГ не е најточна метода, и кај мене покажуваше нешто недобро, па на лапароскопија, излезе дека каналите си се таман.. стискам палци..
И јас треба да правам хистероскопија и уште немам отидено да закажам, а на брисеви што ги правев пред 2 недели ми открија кандида, ставав канестен три дена, ама незнам дали се исчистила, дали ќе ме вратат за ова и дали пак ќе треба да правам брис од вагина за кандида? Искуства?
мене ми ја изигнорираа кандидата, мислам дека само за бактериите враќаат, но да ставаш вагиналети да се исчисти..
Искуства со др.Младен Ристески за хистероскопија имате? Гледам некој го фалат, а некој ич не го сакаат?
Девојки за лапароскопија и хистероскопија требаше да се прави ЕКГ, ренген на бели дробови, микробиолошки и хемостаза? За во Чаир прашувам.
Девојки вие што собирате документи за хистероскопија и лапароскопија, од кај земавте упат за ренген на бели дробови? Општ матичен не може да ми даде. Дали без упат би ме снимале, на приватно?
Секако дека за приватно не ти треба упат. Кај рентген толовски нема да ти треба упат ниту во систина. Толовски имаат веб сајт можеш да се јавиш и да прашаш за цена
Фала ти мила, мислев за во државна дали би ме примиле без упат, за да не се возам, далеку сум од Скопје.