Приватно можеш во Њуборн,систина ремедика... неколку страници претходно имаа пишано цени колку чини...
Уште не. Се јавив кога добив циклус, рекоа ќе и пренесат на сестрата да ми се јави за се што треба но прво да провери, не ми се јави. Но кога бев кај анестезилог ми кажаа дека најмалку еден месец се чека. Се надевам Декември ќе ми закажат.
Вока, не чекаше воопшто? Одма кога доби циклус ти закажаа? Мене ми викаат дури следниот месец слободни термини, еве во петок ќе одам на преглед па да видиме што ќе кажат
Женски што пиете за прочистување пред хистероскопија. Утре ми е закажана интервенцијата само ми кажаа од 21 ч денеска ништо да не јадам и пијам до утре, а утре да се прочитам од сабајле, а со што не ми кажаа демек природно
Jas trebase da pravam na gak ama neli zatvorija tamu a bev na mikroginon skoro mesec i otidov tamu pobarav lekar da me prima razovarav i za dva dena odma me zemaa
Kade ke pravus histero mislam oni trebalo da ti dadat mene tamu mi dadoa alkaleks tableti dve naednas ispiv i tolku a ova sto ti kazale od 21h posle da ne jades toa ti e docna mnogu treba od denes od posle dorucek nisto veke da ne jades samo tecnosti i tableti za procistuvanje ke si ispies za da se pricistis a od 22h veke do utre do intervencijata nisto ni tecnosti znaci nisto
Како е подобро, вечер да ставам чепчиња или утре од сабајле??? Во 10-30 таму треба да бидам. Значи денеска без јадење само на течности ќе бидам
Доцна ти е 21 ч јас кога правев ми кажаа после 13ч само течности сокови, а после 22ч ништо. Го пиев овој сируп
Одлично поминав, докторката е презадоволна од интервенцијата. Сега дома лежам одмарам ми дадоа терапија треба да пијам 21 ден па на контрола. Во Њуборн правев хистероскопија
Само хистероскопија мислам дека е 27.000 со анестезија ама јас дека правев плус дополнителни испитувања, прегледи Др. Работи платив повеќе се одеднаш. Најубаво јависе таму прашај, сите сме различни случаеви. Не би сакала да те наведам на погрешно мислење околу цената.
Успешно, закажав хистероскопија во Чаир операција за следна недела, да знаете дека се наоѓа термин со среќа на сите