Jas pravev vo GAK, na treti den od ciklus FSH, LH, Estradiol, Prolaktin i TSH. 250 denari, po 50 denari od hormon. Za dva dena bea gotovi rezultatite.
Дали во недела на ГАК вршат испитувања за хормони? За сите 7-8 не се сеќавам точно колку беа во упатот, не ми е при рака? Матичната ми кажа може секој ден ама да не била некоја од вас поскоро да ми каже инфо. Фала многу однпред...
Испитуваат за викенд и на ГАК и на Клиничка биохемија. Долу на приземје е, лево и по ходникот. Ако не се снајдеш, прашај на информации или на шалтерот.
фала ти многу @0ли, не сум скопје да знам да се вратам во недела пошто треба на 3 ден да ги правам. упатот ми е за ГАК.
Mi treba pomos okolu racunanjeto 3 den . Prviot den imase mnogu malkuuuu rozevkasta boja kako znak deka ke dobijam ,znaci ne bese krv . Vtoriot den mala kolicina krv ,i tretiot povtorno nema odnosno malku bledo rozevkasto... :/
Додека не пробие, не си добила. Кога ќе добиеш, ако е навечер, на пример, тогаш утредента ти е прв ден.
Zdravo feminki!za kolko dena su gotovi rezultati od hormonalen status?nepravim ih u drzavna bolnica nego vo gevgelija
На ГАК вчера немаа реагенси за кортизол, ДХЕА и тестостерон. Се обидуваме за бебе. Колки се битни овие хормони? Во четврток сум на гинеколог па дали да земам друг упат за нив?
Девојки дали ми се добри резултативе? Утре треба да правам хсг (знам дека нема врска со хормони), па после тоа со сите резултати да закажам кај матичниот. Дотогаш да не ми е во мисла.