И мене никој не ми спомна, сама испитав на своја рака, тука што прочитав, не очекувај од матичните дека ќе ти спомнат. А и кратко време се обидувате.
Сето тоа ми е направено и во ред е ...па и гинекологот ми нема вратено ....не знаам каде да најдам некој заинтересиран достапен
Zdravo, vcera dobiv, pa dr vo Remedika mi kaza na 3 den da ispitam hormoni bidejki se obiduvame za bebence 1 god. Dali ke smeta ako ispitam na 4ti den? Nikako ne mozam da se oslobodam od rab bas na 3ti den
Zdravo devojki, mi izlegoa rezultatite, prativ na dr, no srce ne me trpi dodeka mi vrati dali e se vo red, pa ako moze nekoja da mi kaze sto misli za rezultatot
Обично ги бараат на точно 3ти ден гинеколозите за кога има обиди, а нема резултат. Јас кога испитував и прашав дали ако неможам на 3ти може на 4ти или 5ти ми рече најубаво ако неможеш почекај нареден месец ама среќа некако се ослободив на некој саат за да завршам работа
Здраво девојки ве молам за мислење за хормониве направени се на 3 ден од циклус не ми се чека до понеделник па ве молам да ми кажете ваше мислење
Lh ти е повисоко од фсх, треба да е обратно. Тсх исто тие високо треба до 2.5 препорачливо до 2 за бременост. Да не ти имаат спомнато нешто за полицистични јајници?
Обично од еднаш не се дава дијагноза, а на ехо што ти викаат? Се е оке? Вака обично на полицистични јајници асоцира. Редовно добиваш?
Zdravo ke ve molam za mislenje ova se na 3 den dobieno ..inaku 3 godini neuspesno se obiduvame za bebe
Поздрав феминки, ..некој да ми каже како ви изгледат вредностите. Инаку имам 33год.. веќе 6-7 месеци пробуваме за бебе...една биохемиска бременост која заврши во 4тата недела