Може да е, ама посериозно позанимавај се со чоколадниве затоа што го кажуваат така, а тоа е ендометриоза.
Докторот ми кажа дека биле многу мали, па сега за сега само да ги следиме.. кога ќе биле над 3 тогаш ќе сме преземале нешто..
Да, знам што кажуваат, но исто знам колку не обрнуваат внимание. Затоа ти обрни си. Смени начин на исхрана и обиди се да ги држиш така како што се. На јајниците ги има, ама може да ги има и на друго место. Инаку хормоните да, од тоа може да се изместени.
Здраво, ме интересира како си сега? И јас имам сличен однос LH:FSH па доколку може те молам да споделиш што ти кажаа, гуглав и од памет се извадив.
Јас имав сличен однос и не испитав амх. Ми рекоа да почнам за бебе обиди. За месец и пол бев бремена по природен пат.
Ништо, ми рекоа нема потреба да испитувам АМХ, дека ако акотвно се обидуваме за бебе и не дојде до бременост за 1г тогаш да испитам. Поминаа 2г од тогаш, не пробуваме активно. Последно хормони испитував во Декември и FSH e 7.6 а ЛХ 3.2. Мене и со последните резлутати од хормони, ми рекоа супер се добри ти се. Едит: Секогаш е тоа безразлика на резлутатите хах.
Здраво девојки, во колку часот најрано можам да отидам да проверам хормони на гак? И дали може тоа на 4 или 5 ден од циклус? До сега не сум била па не знам како е. Фала ♡
Здраво девојки, денес правев испитување на хормони. Би сакале ли да ги погледнете резултатите и да споделите мислење? Многу би ми значело. Ви благодарам однапред.