Овен (21.3-20.4) Имаат груб смисол за хумор. Највеќе ги сакаат вицовите за војниците и полицајците. Бик (21.4-20.5) Најмногу им лежат „мрсните“ вицови. Уживаат да ги кажуваат дури и кога ќе им помине времето и се кажани по 100 пати. Близнаци (21.5-20.6) Тие се најголеми шегаџии, и одлично имитирааат. Во полн жар ги кажуваат вицовите. Рак (21.6-22.7.) Често се шегуваат на своја сметка. Тоа најчесто се добро осмислени интерни шеги. Лав (23.7-22.8 ) Тие се роден шоумени. Во нивно друштво секогаш забавата е добра. Често кажуваат анегдоти. Колекционери се на вицови. Девица (23.8-22.9) Тие се смеат само на фини шеги. Сакаат интелектуални шеги. Вага (23.9-22.10) Не сакаат вулгарни шеги. Повеќе сакаат игра на зборови и изреки. Скорпија (23.10-22.11) Сакаат црни вицови и интимни приказни. Уживаат во шегите кои шокираат. Стрелец (23.11-21.12) Понекогаш повеќе навредуваат одклку што засмејуваат. Ги сакаат приказните од типот „Си биле американец,русин и македонец....“ Јарец (22.12-19.1) Најчесто се сериозни.Кога се шегуваат можат да бидат цинични. Не ги сакаат шегите на нивна сметка. Водолеец (20.1-18.2) Сакаат скромни шеги кои создаваат пријателска атмосфера. Риби (19.2-20.3) Некогаш имаат чуден смисол за хумор. Најчесто не ги паметат шегите,но затоа се добри импровизатори. Спојлер Извор:mnogoo.mk
Рак (21.6-22.7.) Често се шегуваат на своја сметка. Тоа најчесто се добро осмислени интерни шеги. Точно! Јарец (22.12-19.1) Најчесто се сериозни.Кога се шегуваат можат да бидат цинични. Не ги сакаат шегите на нивна сметка. ..И ова е точно. Дечко ми е Јарец.
Близнаци (21.5-20.6) Тие се најголеми шегаџии, и одлично имитирааат. Во полн жар ги кажуваат вицовите. само за вицеви не ме бива
Вага (23.9-22.10) Не сакаат вулгарни шеги. Повеќе сакаат игра на зборови и изреки. Сакам црн хумор , вулгарни шеги плус игра на зборови и изреки . Делумно промашено или делумно погодено ,одлучете вие .
Овен (21.3-20.4) Имаат груб смисол за хумор. Највеќе ги сакаат вицовите за војниците и полицајците. за мене не е точно Вага (23.9-22.10) Не сакаат вулгарни шеги. Повеќе сакаат игра на зборови и изреки. а за дечкоми е точно он е вага
Тие се роден шоумени. Во нивно друштво секогаш забавата е добра. Често кажуваат анегдоти. Колекционери се на вицови. е ова е точно но со нешто +
Рак (21.6-22.7.) Често се шегуваат на своја сметка. Тоа најчесто се добро осмислени интерни шеги. Кај мене се е осмислено..!
За Јарец не е воопшто точно, ни малку не сум сериозна. Секогаш на своја сметка се шегувам, ама оно добро се тролам себеси. Што значи донекаде држи вода протолкуваното со оглед на тоа што знам да бидам цинична.
Јарец Најчесто се сериозни.Кога се шегуваат можат да бидат цинични. Не ги сакаат шегите на нивна сметка. Па најчесто сум сериозна, да, ама не и дека сум некој намќор. Баш во друштво со блиските јас сум таа што ги занимава другите. А дека не сакам шеги на моја сметка, е не сакам богами.
Девица (23.8-22.9) Тие се смеат само на фини шеги. Сакаат интелектуални шеги. Не знам колку е фин црниот хумор но јас уживам во него.. Ќе горам во пеколот, знам ама не можам против себе.. Сакам интелектуални шеги да, но црн хумор си е црн хумор, бар за мене
Скорпија (23.10-22.11) Сакаат црни вицови и интимни приказни. Уживаат во шегите кои шокираат. Поточно неможеше да биде.
Хахахахаха леле колку е точно. Смислата за хумор само со една другарка си ја разбираме на друг кога ќе му кажеме ич не му смешно, трагично е.
Овен (21.3-20.4) Имаат груб смисол за хумор. Највеќе ги сакаат вицовите за војниците и полицајците. хмм па така некако..
Стрелец (23.11-21.12) Понекогаш повеќе навредуваат одклку што засмејуваат. Ги сакаат приказните од типот „Си биле американец,русин и македонец....“ хахаха