Близнаци (21.5-20.6) Тие се најголеми шегаџии, и одлично имитирааат. Во полн жар ги кажуваат вицовите. Што си е точно точно си е
Рак (21.6-22.7.) Често се шегуваат на своја сметка. Тоа најчесто се добро осмислени интерни шеги. Точно е.
Морам да кажам дека ич не сум хумористична. Бик сум во хороскоп, изгледа точно е тоа таму што пише... Дека обожавам да кажувам мрсни вицеви
Бик Најмногу им лежат „мрсните“ вицови. Уживаат да ги кажуваат дури и кога ќе им помине времето и се кажани по 100 пати. НЕ
Тие се најголеми шегаџии, и одлично имитирааат. Во полн жар ги кажуваат вицовите. за мене лично не ми е погодено ама за едно дете што го познавам се му погодиле и го читам ова и одма помислувам нан него
Јарец (22.12-19.1) Најчесто се сериозни.Кога се шегуваат можат да бидат цинични. Не ги сакаат шегите на нивна сметка. Точнооо ...
Лав (23.7-22.8 ) Тие се роден шоумени. Во нивно друштво секогаш забавата е добра. Често кажуваат анегдоти. Колекционери се на вицови. Па тука некаде...може да се каже
Лав (23.7-22.8 ) Тие се роден шоумени. Во нивно друштво секогаш забавата е добра. Често кажуваат анегдоти. Колекционери се на вицови. Па да, ама не сум колекционерка на вицови
Вага (23.9-22.10) Не сакаат вулгарни шеги. Повеќе сакаат игра на зборови и изреки. Првото, да, така е. Второто, јок.