Jas sum lav, a decko mi e skorpija (vistina e deka se prekraski, strasni ljubovnici ops: ) sovrseno funkcionirame, iako nekogas me nervira sto e zatvoren vo sebe za nekoi raboti, a nego sto jas sum tvrdoglava, ama sepak srekni sme zaedno
e sto znam dali ima vrska horoskopot so seksot?nekako ne veruvam deka ima mnogu veze sto ako e znak lav so podznak lav ako ti treba lupa da mu go pronajdes"alatot"vo gaki
Jas sum rak a toj e bik, si odgovarame?? I uste za nesto moram da ve prasam, haha edna drugarka e oven a toj e devica, ja ubeduvam deka ne odgovaraat bas ama ajde i vas da ve prasam, sto mislite? Odgovaraat oven i devica?
еве јас сум овен и да ти кажам дека овните сакаат се, сега и одма а девиците пак дури да им извлечеш нешто од уста три пара клешти има да смениш. За тоа за одговарањето зависи од нивните карактери, а за другарка ти немој да ја убедуваш. Ние кога ќе запнеме за нешто ко пијан за плот шо викаат старите. Кога таа ќе РЕШИ дека не си одговараат, тогаш ќе се откаже
Epa ajde i jas da si prasam Mojot decko e lav, a jas sum vaga, iako seksualniot zivot nie e zadovolitelen bas bi sakala da procitam nekoe mislenje za ovaa kombinacija, lav-vaga, zato sto jas mnogu, mnogu ne se razbiram vo horoskop
Aj kazete mi nesto za mene,jas sum dupla skorpija a toj e lav znak a podznak ne znam.Vo praksa ne da go biva ops: !!!Aj kazete sto znaete za ovaa kombinacija
Leleeeeeeeeee istoooooooooo, i jas sum Lav toj Skorpija, do sega se si funkcionira kako sto treba no sto vikas nekogas koga ke se zatvori ti pukas od inaet, i jas tvrdoglava do besvest... c c c c ama vazno seksot nie 5ka. barem kaj nas... I nekogas koga ke me iznenadi se topammmm... grevce sum...