Јас стрелец со подзнак водолија , тој бик со подзнак овен ? Мислам , јас и мм сме оваа комбинација , за сега е одлично само ме интересира што вели хороскопот за комбинацијава П . С . Инаку , до сега во ниту една статија не сум видела дека стрелец и бик си одговараат за љубов . А баш супер ни оди
Јарец подзнак Шкорпија со дупла Шкорпија. Се се крие во погледот. Се што сакам да знам дознав кога гледав низ него. Таква страст со никого сум немала, не се опишува со збор само се доживува. Страст, врели бакнежи и неколку партии по ред. Шкорпија ли е Шкорпија да се скараш и да му покажеш кој е главен ... уствари во кревет доминантни се и ептен убаво делува доминацијата.
Многу напната. Јарец и Шкорпија си се нервозни и сакаат се наеднаш. Мене како Јарец многу ми сметаше неодговорноста и незаинтерисираноста за сите работи освен љубов и секс, кај Шкорпијата. Никој не ме иритирал и не ми бил до толку одвратен, а во кревет обратно. Убаво си кажа пекол... ама решив да не се замарам со него. Чистилиште ухуу
Мислам и филм треба да се снима за јарец и шкорпија , ама сериозно мислам Ваква комбинација е светско чудо
Вагите се супер, рибите се чудо кај нив рибата е широк поим, риба може да биде ајкула а може да биде и малечко уплашено рипче
Овен и вага дали би се совпаѓале? Сфаќам дека има бааааѓи за балансирање за мене па зато прашвам дали е предизвик.
Ако ти си вагата овенот ќе те дотолчи, тие се секогаш во право, небитно им е туѓото мислење, ќе те гледа како секс и ништо друго Овните се најнајсамобендисаните луѓе, тие и шкорпиите не ги можам
Епа ќе си го возиш како што сакаш вагата само да знаеш нежни се вагите и романтични, не сакаат грубост
Вагите се обично многу опасни и итри. Овенот може е агресивен, ама сите карти се отворени, не знае да лаже, ни да манипулира, колку и да се труди.
Зашто такви куршуми упатени кон нас вагите Според астролозите цела натална карта е битна за анализирање не може само сончевиот знак
Зошто куршуми? Јас на свој ризик се дружам со ваги, постојано учам игри и трикови од нив и најкорисни во животот ми се нивните совети.
Ти враќа во мое име оти ми повреди овчкото срце (just kidding obvi). Јас си памтам само the big 3 по редослед, третото и заборавам шо е ама памтам мене шо ми е. Накратко, it's for fun за мене. #guilty Big 3 ми се: овен, лав и риби.