Да малце сме манипулатори и нека не ве лаже убавата и мила насмевка на вагите бидејќи може да ви го уништи животот А ти што си во хороскоп? Аман што ти згрешиле рибите?? Најдепресивниот знак ever
Бившио АХХАХАХАХАХХА ама не, мислев на sun sign, moon and rising. То се моите. По тој редослед. Или сан рајсинг мун, стварно не памтам тој редослед.
Сигурно си голем гурман и се дебеелеш брзо Малку мрзлив, тврдоглав, еднаш брише засекогаш и не опростуваш Еден од моите најомилени знаци мн ги сакам како мечиња сте
Вагa-Овен заедно со Бик-Шкорпија најдобар пар за љубовисување. Ние Вагите сме тука да ви смируваме страсти на вас Овновите (како знаеме и умееме) И да Вагите можат само да ги пуштаат Овновите да си мислат дека ги држат конците,уствари Вагата е цело време владар од сенка убаво пиша
Не знам што е смешно но навистина нема, малку ми е чудно некој што често се повикува на наука да верува во астрологија, не знам дали ти беше конкретно или некој друг небитно можда и сум те помешала, но факт е дека астрологијата не е научно потврдена.
Е па не знам што те интересира конкретно, јас сум се нашла во ситуација и сум побарала насоки, а не дека одам по вагите и им велам да ме научат да правам пакости. Јас луѓето ги поттикнувам да бидат чесни, искрени и доблесни. Ама не може така секогаш за жал, секакви личности има, и со нив мора тајно и вагаџиски. Сега, дали спијам мирно дружејќи се со ваги - одговорот е не. Се пазам мнооогу.
Јас сум инаку вага точно е тоа за вагите, вагата ти дозволува да мислите дека е мирна љубезна но секогаш во нејзината глава нешто друго се метка И патем смешни ми се кога ќе кажат дек вагите мн страдале во љубовта Ние не трошиме време за патење ние веќе си имаме друг
Омг почна и овен да ми се меша во мојата овен/вага потенцијална романтична врска. Како оди овен/овен?