Абе бикчињата се како чоколадни мечиња Близнаците со својата дволичност и превртливост ги врти сите знаци се додека не ве фатат Нема емоџи поп со кандилото да прочади
Девица е склона да наоѓа мани кај луѓето и во суштина нема добро мислење за никого, а од друга страна, сака сите да имаат убаво мислење за неа, и така се преправа дека е мила и добра, за штом заминат луѓето да почне да ги анализира и да им бара недостатоци. Девиците се искрени со блиските, ама пред останатите, им нема рамен во глумење. Ова кај повеќе девици го забележав, од двата пола, баш затоа што ги познавам. А близнаци не умеат да сокријат свој став и често доаѓаат во конфликт поради тоа.
Ако си доминантен и силен знак ќе си му кажуваш како да плива На рибите им треба луѓе што ќе ги водат низ животот бидејки не се баш нешто способни сами
Али хороскоп е булшит, затоа што и јас сум перфекционист и се сомневам во луѓето во глобала, а не сум девица. Можеби како дете го научив и презедов ова од девиците, though.
Ским си такав си. Иначе не сме дволични ама перфекционисти да. Баш не знам да праам лице на некој шо не ми се свиѓа, а и нејќам, појше сум за искреност. И другите девици шо ги знам вака искрени ми делуваат, не сум приметила дволичност.