Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Discussion in '„Другата“ наука' started by fatbeautiful, Jul 20, 2011.

1. Speechless

Speechless Популарен член

Претпоставував дека ќе прочитам овен, и оп овен секој втор го вика. Да знам дека сме лоши ептен :devil: ама потајно се каеме , што тоа никој не го знае ;)
    Според мене најлош знак е лавот! Тие секогаш да бидат во право,без оглед на се... Е нема да е така!

2. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

mmm super mislam ili nekade ne si go pronajdov mojot znak:)

3. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Според моето искуство можам да кажам дека знаците кои имаат најлоши карактеристики се скорпијата, рибите и јарецот.

4. Tej4e

Tej4e Истакнат член

ДеВиЦиТеЕеЕеЕеЕе ! Најодвратни ми се, која Девица и да запознаам, значи секогаш ми е некако иста и неубава (не во буквална смисла “неубава“, најубави се). Според мене... имаат најлош карактер !
    Иначе овците и овените мене ми се гледаат добри луѓе (барем јас такви познавам) :)

hermosa likes this.
  5. Diamondkiss

Diamondkiss Истакнат член

Леле никаде не сретнав ВАГААА! значи водиме еј! браво!!! сите не сакаат :D :$ се шалам но сепак мислам дека зависи од човекот, а хороскопов е само некој елементи шо навистина се точни.

hermosa and MarchelineAmaru like this.
  6. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Рибите дефинитивно, а второто место загарантирано на девиците :envy:

7. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Bliznacite koristoljubivi??? mislam deka ne si vo pravo!!! Najdobrite trojca prijateli mi se bliznaci vo horoskop. Sekogas vedri, nasmeani, pozitivni, spremni za zabava i druzenje, ma sekogas spremni za akcija , kolku i da si depresivno raspolozen, ednostavno te vrakaat vo normala. A ne bi rekla deka se licemerni, sekogas bile iskreni drui nekogas i mi smeta toa koga ke recat-abe alo na sto lici ova? e sega imaat i nekoi svoi mani ama za razlika od pozitivnite tie i ne ni doagjaat do izraz.

8. Jessie-J

Jessie-J Истакнат член

Водолии,Бик и Риби :D

9. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Според мене хороскопски знак со најлоши карактеристики е овенот, многу се тврдоглави неможеш на крај да излезеш со нив, и секогаш мислат дека се во право

macysh likes this.
  10. iloveyou29

Зошто ние рибите го заработивме првото место, па не сме лоши воопшто..баш сме грижливи, фини, секогаш спремни да помогнеме на другите

cresa-jagoda and Lady17 like this.
  11. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Овните, овните, овните... Како не!! Да, може сме тврдоглави али си се држиме до нашите ставови! Секогаш мислат дека се во право? Хахаха па дааа.. али скоро секогаш испаѓа дека сме во право (барем кај мене е така). И незнам зашто секогаш кај овните ги гледате лошите карактеристики, имаме ние и добро и тоа доста добри само вие треба да се потрудите и да сакате да ги забележите и ке ги забележите!! ;)

12. iloveyou29

Јас не кажувам конкретно за тебе, но за сите личности што ги имам запознаено и што се овен ги имаат тие карактеристики

13. Artemission

Artemission Популарен член

Гледам овде сите се нафрлиле на овен, демек знак со најлоши карактеристики :D Можда на пишано, ама во реалност не би се согласила, баш напротив многу лојални, цврсти и паметни луѓе познавам кој припаѓаат на овој хороскопски знак. Се зависи од карактерот на човекот, а не од хороскопот. Јас барем така ги проценувам луѓето и не се ужаснувам и не величам некој само според знакот.

s-w-e-e-t-91 likes this.
  14. orhideea

orhideea Форумски идол

jас сум овен :rofl: :rofl: :rofl:
    до некаде то4но е дека сме мн тврдоглави, инает голем,
    секогаш ние сме во право...
    се пронаогам во овие карактеристики :lol: :lol: :lol:
    ама имаме и мн добри страни ама тешко некоj да ми ги откриjа
    :* :* :*

15. femtinka

femtinka Активен член

pa mislam deka ne moze generalno da zaklucime deka toj i toj horoskopski znak e najlos. horoskopot e samo eden segment od site faktori sto vlijaat na oformuvanje na licnosta, kako okolnata roditelite vospituvanjeto i tn.. sum sretnuvala primer ovni sto me iritirale pa nekoi drugi sto mnogu mi se dopagjale kako licnosti... lugjeto se razlicni. btw i jas sum oven. :)

Sara123 likes this.
  16. Katiija

Katiija Истакнат член

не е да се фалам но јас сум лав и сум си многу горда на знакот, :D си го сакам многу и сум прав лав, но не сум толку мнооогу горда и сум многу попустлива и во секое друштво каде и да одам со нови луѓе веднаш ме засакуваат и сум водобри контакти со сите и не сум некоја што се кара многу, така де има нешто и во хороскоп, но се е и до карактер расположение...и да сакам да сум во центар на внимание и сум!! инаку некаде погоре прочитав маж вага и жена лав не си одговараат, јас имам пример каде прекрасно функционираат па....

17. someone2

someone2 Истакнат член

Се зависи од хороскопските знаци, секој знак со секој не си одговара :)

18. Hkikica

Hkikica Истакнат член

ајде сега против скорпиите ајде хахахах

19. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Риби.
    Не дека имаат најлоши карактеристики, туку во принцип се најемотивен знак и доведуваат до мера што станува иритирачка.
    Самиот тој емотивен поглед на беспомошност, депресивност и добродушност ме вади од такт. Неснаодливи ми се и само се жалат. Борбеност нула.
    Јас сум спротивност на ова, можеби затоа ме иритира овој знак, не знам.

И гледам погрешна претстава имате за вага, не знаела што сака. Вагите многу убаво знаат што сакаат и се водат спрема тоа, само сакаат работите да им бидат рамномерно, иста тежина ни повеќе ни помалку.
    А кога нешто ќе наумат нема шанси некој да ги премисли во тоа.

Овен...премногу тврдоглавост и тие се во право и бог. Сакаат да се истакнат како сезнајковци во сите полиња.

SunnyGirl2 likes this.
  20. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Риби,не се тие емотивни како што ги преставувате (зборам за некои),туку тие си изгледаат така наивни,емотивни,а се бетер од тоа (без навреда).Они се доста паметни и итри и знат што треба да прават,за нив тоа што ке го наумат е најдобро никој неможе да им се противи дури и де е погрешно и да повредуваат др луѓе,тие можат да видат дека ги повредуваат другите,ама си се прават како наивни.

Вага,тие се многу весели,забавни за друштво,ама се најголеми искористувачи (посебно машките) и не им е гајле за никој,само тие да се најдобри.

Рак,највесели луѓе,нај позитивни,ама се најголеми злопамтила и да поминат 10 години не заборавиле и ке му вратат мн полошо на човек.

Се надевам никој не се навреди.....