Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Ех, да беше до хороскопскиот знак. :^) Полесно ќе беше да проценам со каква личност си имам работа и наместо за име, за хороскопски знак ќе прашував. :D

2. Beatriche19

Beatriche19 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    89
    Најлицемерен знак е Близнакот дефинитивно!!!!!! А потоа Јарец...како доста нестрплив,нетолерантен,себичен..........ужас......

3. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Распишете ја малку темава многу ми е интересна :D

4. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Добро еве јас не сум напишала, сите стрелци што ги познавам ми се некако како шути :D и машки и женски :^) не би сакала да сум стрелец, мислам дека неубави особини носи.
    значи без навреда, нејќам да се карам на темава и да ме цитираат цело време, никој нека не сфаќа лично, оние што ги познавам ми се такви

5. Optimistic

Optimistic Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    14
    Биковите, шкорпиите, раковите, девиците никако не можам да ги поднесам :devil:

6. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.059
    Допаѓања:
    12.797
    Шкорпии и јарци, себични да, нарциси. Јас сум стрелец и за мојот знак астролог ми има кажано дека се најдобри стрелците и дека можат со секого да комуницираат.

На Beatriche19 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    и астрологот бил стрелец само затоа така рекол :lol:

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    Близнаци - Дволични, ништо не прават ако немаат корист, секад имаат своја страна на приказната, злобни, сакаат да бидат центар пажња и само они да зборат а сите други да ги слушаат, ако некој прозбори одма го замара (ај грефче :@ ), уценувачи, секад у право, сакаат да бидат лидери а за ништо не ги бива, секад за све имаат (измислени) изговори, манипулатори големи, злопамтила итн итн. И знам дека одма ке ме нападнете близнаците ама без навреда 80% сте такви. Не за џабе секој втор ве набројува. ]:)

Овните- не ги коментирам заради одредени причини само ке кажам дека не ги можам. :envy:

Раковите- ја сум рак и преголеми емотивци сме, се си земаме при срце, све може да не увреди, тоа е многу лоша карактеристика на овој знак ама лоша за нас самите, а не за другите.

И лоши карактеристики имаат (ама не до толку): девици и водолии.

Од моето искуство со знациве до сега, можеби понатака листата ќе се зголеми или намалаи, којзнае. :?:

9. simplyheaven

simplyheaven Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    7
    Риби-тоолку се добри и нежни мислиш цвеќе за мирисање,ама одвнатре се прави змии.Значи за колку луѓе така сум мислела дека дури светци се,ама всушност прави ѓаволи со злоба во себе.
    Јарци-самобендисани и фалбаџии.Со саати знаат да зборат како тие се најубави или пак уште полошо за одредена личност со саати ке зборуваат најдобро,а тебе ти е смачено веке од тоа.
    Водолија-знааат дооолго време да глумат дека сакаат некого,го почитуваат (а всушност за корист) и се уверени дека никогаш нема да ги откриеш и никогаш не признаваат.
    Засега толку.... :)

На eticka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. S.W.A.G

S.W.A.G Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.912
    Близнаци

11. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Јас па мислам дека не постои знак со најлоши карактеристики,заради тоа што секој има нешто лошо во него.Но не значи дека сите луѓе родени под тој знак се такви.Јас верувам во хороскопот дека е точен,но карактеристиките на некоја личност не зависат само од хороскопот,не значи дека ако пример некој знак е себичен,сите луѓе под тој знак се такви.Има исклучоци и не се ретки.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Навистина незнам, според мене нема хороскопски знак со лоши карактеристики :)

13. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601
    Сите знаци имаат позитивни и негативни карактеристики.Не мора да значи ако со еден сте имале лошо искуство,сите други се такви.Ај ја да си кажам за мое искуство...Кога веќе треба да одберам,би одбрала ШКОРПИЈА! Злобнички се,големи злопамтила,простуваат,но не забораваат.Ако им згрешиш нешто,па макар и случајно е да,ќе ти се одмаздуваат до крај,така што ќе те погодат во најслабата точка и ќе ја имаат смислено најсуровата одмазда.Остри на јазик,тежок карактер,никогаш не знаеш на што си со нив,многу се мистериозни и нема шанси да им прочиташ мисли.Сакаат да бидат главни во се,се мора да биде по нивно,стално мислат дека се во право и подобро да не пробувај да им докажеш дека не се,џабе е.Премногу се љубоморни и на моменти знаат да бидат себични.

Oва мислење ми е за машките шкорпии,мислам дека женските се подобри.Многу машки шкорпии имам во животов,и ова е моето досегашно мислење за нив,немало исклучоци.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Лав...абе не го можам..све да е центар пажња... :?:

На VIN.diesel му/ѝ се допаѓа ова.
  15. google

google Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    12

па јас сум близнак и ич не ме опишува ова мене-се прават дека знаат се’ и дека само тие се во право,а другите не, лицемерни се, потценуват ги другите. :P

16. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Според мене, ШКОРПИЈА !
    Значи мора се да е по нејзино :@

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    Јарец , бик и овен

18. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.750
    Допаѓања:
    3.596
  19. Miss.M5

Miss.M5 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    85
    Риби !! Секогаш со скриени намери а пред тебе се прават наивни, демек "не знам што се случува" |( :puke:

На samovila.red. му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hazel

Hazel Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Овен - не ѓи можам овие луѓе
    Риби - јас сум Риби.... катастрофа сите негативни карактеристики на другите знаци во Риби,
    - познавам многу Риби, сите сме тотално различни... единствена поврзаност ФАНТАЗИЈАТА