Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Discussion in '„Другата“ наука' started by fatbeautiful, Jul 20, 2011.

1. Kacjushka

Kacjushka Истакнат член

Не знам за најлоши, знам кои мене најмногу ме нервираат.
    Девиците се премногу здодевни и напорни суштества, ќе ви дрдорат над глава убедени дека се во право иако всушност немаат поим. Мислат дека се премногу сестрани и интелигентни а станува збор за просечни човечиња во секој поглед. Точно е дека се наивни, во се можеш да ги убедиш освен ако им укажуваш колку се наивни, во тоа никогаш нема да поверуваат.
    Стрелците се е*иветер 90%. Жените премногу озборуваат, мажите потсеќаат на дворски шутови. Има ретки исклучоци.

buba4e89 likes this.
  2. Ketnis

Ketnis Истакнат член

Според мене вагите и девиците :D

okcenzi likes this.
  3. Rawr

Rawr Истакнат член

бикови дефинитивно

4. Rama

Rama Форумски идол

На мојата листа се Близнаци, Овен,Шкорпија, Јарец и Риби .... ај да прекинам подобро како ми тргнало ќе излезе дека сите знаци ми се лоши :D јас сум Рак и самата за себе си ја двојам како лоша особина Емотивноста и честото непотребно сменување на расположение . :devil::devil:

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Девицата - најужасни се, љубоморни, дволични, себични, сакаат да манипулираат, да имаат се што поседуваат другите. Немаат свое "јас".

6. Ferhundela

Ferhundela Активен член

Хахах јас сум девица и да за напорни напорни сме, знаеме да манипулираме, знам да си ја свртам секогаш ситуацијата кон мене, секогаш тука за да те сослушам совет да ти дадам, не сме наивни у никкој случај( барем јас) добри другари, коа сакаат, сакаат многу ,нема шанси да те изневерат, лубоморни, и јас сум у стил не дирај ме не дирам те ама закачиме ке се покаеш сто пати знам да бидам дрска и лоша на јазик :D

shushu likes this.
  7. Schizophrenia1

Schizophrenia1 Истакнат член

Нема врска хороскопскиот знак се е до личноста. Ја сум на пример вага а не сум ни нарцисоидна ако може да се каже ја немам ни самодовербата ахахаха .. Од хороскопските знаци така не ми е оди многу со Лавовите сакаат да бидат центар на внимание, манипулатори, горделиви.. сепак немора да значи за сите хахаха

Sunshine.Sunshine likes this.
  8. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Водолија, Девица, Овен и Стрелец:
    -Другар и братучед водолии, абе абе живци да ти откорнат.Одвратни знаци, инати најголеми се бараат само де те критикуваат, они се најдобри, секогаш во право, а причина за карање не треба да има, ќе се испокара и око нема да му трепне (facepalm)
    -Девицa-другар и другарка, досади живи, најголеми наивначи, во се веруваат, можеш да ги лажеш до утре нема да те сетат, па кога ќе почнат да прашуваат глупи прашања посебно машки девици оф леле. работа да не си фатиш со нив |(
    -Овен-татко ми, абе абе да може со исти фармерки цел живот ќе оди ама нема да даде пари нови да си купи :^).Зборлести како ножици, а за карање први, ма ќе ти кажат се у лице, влакно на јазик немаат.
    -Стрелец-другарками, да се оговарало на секој чекор, и тие наивни како девицине, малку глупички и гоеми инати!

Шкорпиите цареви :muscle::muscle:, покрај нив најдобри се рибите, ракот и лавот :D
    Едит: Патем јас сум шкорпија и си уживам, да љубоморни сме ама кога премногу сакаме (а не љубоморни ако некој има нешто повеќе од мене), одмаздливи-и тоа како, уфф во крвта ми е тоа, обожавам да кројам планови хаха, искрени-не секогаш, мора да се лаже де и тоа добрно ни оди, напорни-нее, никогаш, секогаш сме кратки и ЈАСНИ :D
    Што ви смета кај нас не знам, за разлика од некој други ние сме срциња :P:P

Last edited: Apr 6, 2015
    cresa-jagoda likes this.
  9. Ferhundela

Ferhundela Активен член

Шкорпите се болно љубоморни во врска со нивните партнери (сепак тоа е е индивидуално, не се сите луге исти) и да одмаздољубиви се и све подмукло работат.

samovila.red. likes this.
  10. Mini90

Mini90 Популарен член

Дечко ми е шкорпија, фала богу не е толку љубоморен :lol: А рибите бе? Јас сум риби во хороскоп, и не ми е јасно зошто ги опишуваат како пасивни.. Дефинитивно подзнакот има големо влијание :rofl:

11. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

На астрологијата едно време гледав како на забава без врска и ништо друго. Но еднаш сестра ми порача некоја книга од Хрватска, ама по грешка доби книга со некои графи и таблици и толку беше налутена, да јас решив да откријам што е работава со табеливе и степени некои?? чуда. Се заинаетив и открив дека е тоа за пресметување на подзнак ( поим немав дека има такво нешто ) куќи и планети бла бла.Море кога почнаа после сите да ми бараат да им пресметам што се во подзнак, па куќите кај им биле и планети, па несакајќи почнав да се чувствувам како астролог аматер хахахаааа
    На темата лоши карактеристики, искрено сите имаме лоши страни и таков знак без лоши страни нема.
    Мени сите ми се ОК бидејќи се трудам да ги разберам тие со кои сум и секогаш прво ги гледам добрите, а потоа лошите особини. Гледам за мојот знак најмалку има поплаки. :wasntme:

12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Овен дефинитивно - имам блиски личности од знаков, абе поголем инает не постои мислам, не се излага на крај со нив, себични, и самобендисани дури и премногу.
    Риби - овие па се спротивно, наивни, самокритични, само си наоѓаат причина за нервози и се жалат на некој, потпаѓаат многу под туѓо влијание, емотивни до коска што не се трпи.
    И да си кажам искуство од стрелец машко - забавни и исклучително шармантни, ама тоа зборењето бе не можеш да ги стигнеш, бетер од жени на чешма.:D

Last edited: Apr 9, 2015
    samovila.red. likes this.
  13. BojanaLegija

BojanaLegija Истакнат член

Е сега зошто вака ми правиш... Водолија сум ^_^

srhsejbsk likes this.
  14. mackica1

mackica1 Популарен член

Близнаци и лав дефинитивно, секогаш има исклучоци али сите што ги знам со овие знаци неможам да ги поднесам, лавовите се покажале како негативни и себични а близнаците зборлести, досадни и напорни, едвај да ги откачиш...

15. Cecyska

Cecyska Истакнат член

Bikovitee ne gi mozam :@
    Lav sum inace i mnogu sum gorda na toa bidejki sme najdobri.

buba4e89 likes this.
  16. Cecyska

Cecyska Истакнат член

Ne deka se falam ama taka e :) i neznam zosto imate negativno mislenje za lavovite :( pa ne sme taka losi

AthenaAsamiya and buba4e89 like this.
  17. QueenElizabeth

QueenElizabeth Активен член

Лав дефинитивно,сигурно има по некој исклучок но според мое видување се некако дволични,себични ,сакаат да те искористат,напорни се,иритантни...

littleflower and LittlePinky like this.
  18. Addy

Addy Истакнат член

Мене пак најмногу ме нервираат рибите и шкорпиите :@

19. hrcace

hrcace Истакнат член

водолија, бик

20. hrcace

hrcace Истакнат член

водолија, бик и вага :puke: