Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    водолијата е злобна и себична, љубомори, сака се по нејзино да биди и мисли дека се знај а другите сите ги мрази. Ако сите ја мислат добра, нешто да не е по нејзино најлошо ти мисли. само доброто е тоа што се кукавици и нема никогаш да се осмелат нешто да направат, немаат храброст.
    бикот па можи и не е толку лош во душа, ама прави неубави работи. После се кае и се повлекува во себе, ама џабе е се од ко поминало. Не можиш да имаш асален муабет со нив. намќори се, сакаат да ги тинтраш |(, се со убаво, за ситница лоша да им кажиш се лутат и се повлекуваат, никогаш нема да ти прости. Досадни.
    вагата е подмукла и многу се преправа, нема чувства за никој, само за себе гледа, можи да те предаде во секој момент. доброто е што тие не се замараат толку за да се зафатат со лоши работи или да ти наштетат. Си го живеат животот.

Последна измена: 26 мај 2015
    На Ana Chio, Acka22, MayDiamonds и 4 други им се допаѓа ова.
  2. one_girl

one_girl Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2015
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    161
    Јас сум забележала дека сите што ги познавам под знакот БИК се лоши и лицемерни.. Можеби е чиста случајност, но таков впечаток добив :)

На <3 pleza4e <3 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    точно е за вага али тоа дека ке те предаде во секој момент не се согласувам , вагите се големи другари , е сега сме зафркнат тип али издавање тајни ова она нема врска

4. QueenElizabeth

QueenElizabeth Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    88
    Мислам дека збориш за поединци кои те исфрустрирале,не се сите исти..

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Aquarius21

Aquarius21 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    530
    Лав, скорпија, овен

6. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    не мислев за издавање тајни туку повеќе дека ако имаат корист ќе те предадат, не им е гајле за другите.
    тие јас шо ги познавам а повеќе се, се исти и мислам дека нема потреба да се цитираме за да се убедуваме :) Секогаш има исклучоци од се.

заборавив да напишам за бикот. Некои бикови мислат дека се големи заебанти а нив некој нешто да ги зафркава и да им рече одма ко од шеќер напраени |(, тогаш се многу сериозни и конзервативни, како можи некој со нив така да разговара |(
    водолијата ми е чудно зошто луѓето не препознаваат колку е себична и самобендисана и колку сака во центарот на вниманието да е.

Последна измена: 27 мај 2015
  7. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.754
    Допаѓања:
    21.440

Ooпс, само што ме опиша.:$
    Да да, иако сум овен би рекла дека сме еден од најлошите знаци.Значи да е по наше, инатии најголеми, горделиви до коска и во нервоза можеме се и сешто да изнакажеме и после тоа се каеме најмогу на светот за тоа, и да немаме лици да им кажеме извини на дотичната личност.Ама немаме лоша душа.:wasntme:
    -Девиците ми се дефинитвно исто еден од најлошите бидејки се многу напорни, критични и сакаат се цакум пакум да им биде.
    -Водолиите ми се личности кои не сфаќаат мајтап, тумрици невидени.:whew:

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.419
    Допаѓања:
    9.608
    Вагата не е лицемерна нема лоши карактеристики не еточно дека има чуства само за себе и е многу емотвно поврзана :)

На Veki4kaa, HUNK и anakonda88 им се допаѓа ова.
  9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.543
    Женско јарец и машко овен.

10. Cecyska

Cecyska Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    62
    Јас сум лав, и дефинитивно биковите не моЖам да ги поднесам, а и јарците ми се некако мн сериозни. Инаку добро се слоЖувам со вагите..

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Па имам пишано за девицата.
    Љубоморно дволично суштество, постојат исклучоци, Досадни, да имаат се што имаат другите, трчаат по другите, се да знаат и многу се "паметни".
    Стрелец погадни од овие нема, амбициозни, парата им е во глава, не ценат и само со пријателите околу нив.

Незнам зошто викате за Бикот дека е лош, биковите се несфатливи ама од кога ќе ги прочитате ќе се вртат околу вас некое време. Бикот е верен пријател, ама неможеш да им веруваш целосно.

Сега би пишала и за Водолија, несфатливи ми се, неодговорни и болно ладнокрвни. Ништо не ги интересира, се примаат ладнокрвно...полошо од ова амин.

Јас сум лав, добро се сложувам во Овен, Шкорпија, Бик ( иако пишав горе),Рак.

На cresa-jagoda и LittlePinky им се допаѓа ова.
  12. Lana del Rey

Lana del Rey Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    I jas sum jarec tocno e.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Mene me netvira rakot auuu :@oboj tatkomi e rak I negovata sestra abre koj ke izlezi na kraj. .. me poluduva...
    A so devica naj si imam razbiranje :inlove: nz zs...

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. wanderlust

wanderlust Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    2.383
    Риби, дефинитивно! Лажговци

На JustBeautiful, littleflower, samovila.red. и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Jas sum dupli jarec site krenale race od mene mislim deka e poradi tvrdoglavosta , onoj inaet deka po moe ke e...

16. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Читав статија на фб "5 знаци со најлоши карактери" број 2 беше Овен,а најлош број 1 беше Шкорпија(Јас сум овен,со подзнак шкорпија) и вистина ептен зафркнат карактер имам башка што јас си знам ама и други ми велат... :$

17. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.183
    Допаѓања:
    16.414
    Замисли јас сум Јарец со подзнак Овен. Лошотија невидена :devil: :rofl:

На Lana del Rey му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Kristen13

Kristen13 Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    16
    :D
    Исто!! можам да плачам за се и сешто дури и за најмал проблем,тоа сум си јас,за самобендисана јесте,леле а нели е точно дека сакаш да бидеш најмоќна во се,све да биде во твој раце,бар така е за мене :lol:
    А како личност сум си океј онака фина,сакам да се дружам,а околу љубомора не за материјални работи тоа не,не на нечија среќа и така.. а понекад сум си онака само критична што би се рекло,а некој ако ми направи нешто лошо тоа вечно го памтам

19. Kristen13

Kristen13 Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    16
    исто
    Така е бре!! скорпија сум и баш сум си горда хахахахаха точно е се!! исто❤️❤️

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.368
    Според мене Риби . Мислам дека сите негативни карактеристики , што ги имаат останатите 11 знаци (по една-две у просек) се сплотени сите во рибите . :devil: Партнер не сум имала од овој знак , но доста блиски луѓе околу мене имам(имав)

На littleflower и sjdgo им се допаѓа ова.