Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    водолијата е злобна и себична, љубомори, сака се по нејзино да биди и мисли дека се знај а другите сите ги мрази. Ако сите ја мислат добра, нешто да не е по нејзино најлошо ти мисли. само доброто е тоа што се кукавици и нема никогаш да се осмелат нешто да направат, немаат храброст.
    бикот па можи и не е толку лош во душа, ама прави неубави работи. После се кае и се повлекува во себе, ама џабе е се од ко поминало. Не можиш да имаш асален муабет со нив. намќори се, сакаат да ги тинтраш |(, се со убаво, за ситница лоша да им кажиш се лутат и се повлекуваат, никогаш нема да ти прости. Досадни.
    вагата е подмукла и многу се преправа, нема чувства за никој, само за себе гледа, можи да те предаде во секој момент. доброто е што тие не се замараат толку за да се зафатат со лоши работи или да ти наштетат. Си го живеат животот.

Последна измена: 26 мај 2015
    На Ana Chio, Acka22, MayDiamonds и 4 други им се допаѓа ова.
  2. one_girl

one_girl Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2015
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    161
    Јас сум забележала дека сите што ги познавам под знакот БИК се лоши и лицемерни.. Можеби е чиста случајност, но таков впечаток добив :)

На <3 pleza4e <3 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.505
    точно е за вага али тоа дека ке те предаде во секој момент не се согласувам , вагите се големи другари , е сега сме зафркнат тип али издавање тајни ова она нема врска

4. QueenElizabeth

QueenElizabeth Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    88
    Мислам дека збориш за поединци кои те исфрустрирале,не се сите исти..

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Aquarius21

Aquarius21 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    530
    Лав, скорпија, овен

6. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    не мислев за издавање тајни туку повеќе дека ако имаат корист ќе те предадат, не им е гајле за другите.
    тие јас шо ги познавам а повеќе се, се исти и мислам дека нема потреба да се цитираме за да се убедуваме :) Секогаш има исклучоци од се.

заборавив да напишам за бикот. Некои бикови мислат дека се големи заебанти а нив некој нешто да ги зафркава и да им рече одма ко од шеќер напраени |(, тогаш се многу сериозни и конзервативни, како можи некој со нив така да разговара |(
    водолијата ми е чудно зошто луѓето не препознаваат колку е себична и самобендисана и колку сака во центарот на вниманието да е.

Последна измена: 27 мај 2015
  7. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.743
    Допаѓања:
    21.410

Ooпс, само што ме опиша.:$
    Да да, иако сум овен би рекла дека сме еден од најлошите знаци.Значи да е по наше, инатии најголеми, горделиви до коска и во нервоза можеме се и сешто да изнакажеме и после тоа се каеме најмогу на светот за тоа, и да немаме лици да им кажеме извини на дотичната личност.Ама немаме лоша душа.:wasntme:
    -Девиците ми се дефинитвно исто еден од најлошите бидејки се многу напорни, критични и сакаат се цакум пакум да им биде.
    -Водолиите ми се личности кои не сфаќаат мајтап, тумрици невидени.:whew:

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.411
    Допаѓања:
    9.377
    Вагата не е лицемерна нема лоши карактеристики не еточно дека има чуства само за себе и е многу емотвно поврзана :)

На Veki4kaa, HUNK и anakonda88 им се допаѓа ова.
  9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.678
    Допаѓања:
    79.754
    Женско јарец и машко овен.

10. Cecyska

Cecyska Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    62
    Јас сум лав, и дефинитивно биковите не моЖам да ги поднесам, а и јарците ми се некако мн сериозни. Инаку добро се слоЖувам со вагите..

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Па имам пишано за девицата.
    Љубоморно дволично суштество, постојат исклучоци, Досадни, да имаат се што имаат другите, трчаат по другите, се да знаат и многу се "паметни".
    Стрелец погадни од овие нема, амбициозни, парата им е во глава, не ценат и само со пријателите околу нив.

Незнам зошто викате за Бикот дека е лош, биковите се несфатливи ама од кога ќе ги прочитате ќе се вртат околу вас некое време. Бикот е верен пријател, ама неможеш да им веруваш целосно.

Сега би пишала и за Водолија, несфатливи ми се, неодговорни и болно ладнокрвни. Ништо не ги интересира, се примаат ладнокрвно...полошо од ова амин.

Јас сум лав, добро се сложувам во Овен, Шкорпија, Бик ( иако пишав горе),Рак.

На cresa-jagoda и LittlePinky им се допаѓа ова.
  12. Lana del Rey

Lana del Rey Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    I jas sum jarec tocno e.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Mene me netvira rakot auuu :@oboj tatkomi e rak I negovata sestra abre koj ke izlezi na kraj. .. me poluduva...
    A so devica naj si imam razbiranje :inlove: nz zs...

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. wanderlust

wanderlust Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    2.383
    Риби, дефинитивно! Лажговци

На JustBeautiful, littleflower, samovila.red. и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Lana del Rey

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Jas sum dupli jarec site krenale race od mene mislim deka e poradi tvrdoglavosta , onoj inaet deka po moe ke e...

16. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    5.781
    Читав статија на фб "5 знаци со најлоши карактери" број 2 беше Овен,а најлош број 1 беше Шкорпија(Јас сум овен,со подзнак шкорпија) и вистина ептен зафркнат карактер имам башка што јас си знам ама и други ми велат... :$

17. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.953
    Допаѓања:
    15.948
    Замисли јас сум Јарец со подзнак Овен. Лошотија невидена :devil: :rofl:

На Lana del Rey му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Kristen13

Kristen13 Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    16
    :D
    Исто!! можам да плачам за се и сешто дури и за најмал проблем,тоа сум си јас,за самобендисана јесте,леле а нели е точно дека сакаш да бидеш најмоќна во се,све да биде во твој раце,бар така е за мене :lol:
    А како личност сум си океј онака фина,сакам да се дружам,а околу љубомора не за материјални работи тоа не,не на нечија среќа и така.. а понекад сум си онака само критична што би се рекло,а некој ако ми направи нешто лошо тоа вечно го памтам

19. Kristen13

Kristen13 Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    16
    исто
    Така е бре!! скорпија сум и баш сум си горда хахахахаха точно е се!! исто❤️❤️

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.365
    Според мене Риби . Мислам дека сите негативни карактеристики , што ги имаат останатите 11 знаци (по една-две у просек) се сплотени сите во рибите . :devil: Партнер не сум имала од овој знак , но доста блиски луѓе околу мене имам(имав)

На littleflower и sjdgo им се допаѓа ова.