Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. fff3

fff3 Активен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    125
    БЛИЗНАЦИ - По лицемерни и дволични чинам нема.Ќе ти прават, ќе те вртат, незнам веќе што и се најлошо ќе ти мислат.Ќе ти помогнат многу ретко ако имаат корист нешто од тоа истои ќе те бараат кога имаат корист од тебе многу чуден и неподнослив знак.
    ЈАРЕЦ - Поскржав знак непостои..леле за два денара за два, несакаш пресметки, планови околу буџетот до најмала ситницаѓто дури иритира.А богами и тврдоглавоста не им е мала, кога ќе се закачи..

Шкорпијата знае да е големо злопамтило и е обичо мистериозна.Лавот сака да е центар на внимание и се ќе направи за тоа, без да свати дека неможе секогаш баш така.

На Ana Chio и Acka22 им се допаѓа ова.
  2. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.241
    Зашто Скорпиите лош знак? Ја мислам дека баш сме фини.
    Сакаме да бидеме лидери,знаеме да бидеме верни пријатели,завидливи така-така,се натпреваруваме да сме најдобри во се,страшни емотивци (Јас едем Титаник да го изглеам ќе се убијам од плачење)

Според мене Лав.
    Ауууу сакаат да се први во се! и во центар на внимание да се ,мислат се околу нив се врти! Страшно завидливи луѓе имам искуство затоа ви кажувам.

А онака убаво знакче ми е Ракчето :) емотивци,фини луѓе!

На cresa-jagoda и hiphopgirl им се допаѓа ова.
  3. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.368
    Шкорпиите знаат да бидат многу лоши, чисто ради интелектот што го имаат во себе. Што значи ако не ја поткрениме свеста, ќе бидеме знаци "претешки" за останатите. Aко ја доразвијат, тогаш сите оние врвни особини се појачани за 10 пати ... па не може замерка да се најде :)
    Јас сум шкорпија, но мислам дека ова што го напишав важи и за останатите знаци од зодијакот.

На cresa-jagoda, Barbie20 и hiphopgirl им се допаѓа ова.
  4. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Според мене знак со најлоши карактеристики е шкорпијата.....значи стврно се лоши..имам примери неколку мои другарки се шкорпии едвај да се разбереш ама добро по што мојот знак девица е тука и се им попуштам и затоа некако функционираме....

5. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.654
    Близнаци

На LiberianGirl_ и BoyL им се допаѓа ова.
  6. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.227
    Допаѓања:
    4.277
    Астроном со подзнак скептик! Го сјебува цел хороскоп во тек на само едно едночасовно предавање на тема астрологија...

На theowndemon и Antebellum им се допаѓа ова.
  7. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Гледам биковите не се баш омилени...:D
    Па ај да си кажам лично за мене што е точно а што не..
    Вистина е дека бикот е големо злопамтило..И да му простам на човек никогаш нема да му заборавам што ми направил...Не сме намќори..Вистина е дека брзо се лутиме,и иако сме сериозни знаеме и ние да откачиме некогаш (многу ретко се случува) .Со бикот можеш да си направиш најсериозен муабет,да се потприш на него во секое време.Значи за луѓето кои ги сакам лично јас сум секогаш тука.Никогаш нема да ги предадам и изневерам,а исто очекувам и за возврат.Даваме најдобри и најискрени совети.Се плашиме од осаменост...Сме големи материјалисти, скржави сме да,но затоа добро располагаме со парите.Мислам дека готвиме многу вкусни јадења..:$ Кој пробал знае!
    Значи тој што има за другар/ка бик знае дека тие се тука во секое време да му помогнат..
    Иначе јас не се слагам многу со јарците..Некако ми се многу самобендисани,си гледаат само за себе,и несакаат да си нешто погоре од нив,или да имаш нешто повеќе.
    Исто и во знак близнаци имам неколку колеги,и неможам да ги поднесам. ,од друга страна па дечко ми е близнаци,а него ете многу си го обожавам..Функционираме скоро 5 години.Значи се зависи од човекот..Близнаците сакаат секогаш да бидат центар на внимание,само тие да зборуваат, да се фалат..Понекогаш несериозноста кај дечко ми многу ми смета, но некогаш кога сум тажна знае како да ме развесели, одма ми го подобрува расположението..Тие вечно ќе останат деца..И ете незнам кога ќе порасне мојов:lol:...
    Се извинувам за долгиот пост.:sweat::whew:
    :hai:

На Tatjana95, mami blue и PogbaPol им се допаѓа ова.
  8. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Шкорпија Со овој знак никако не можам да се сложам,општо ни мојот знак не се слага со овој,јас потврдувам не можам да остварам контакт,а ако тоа се случи имаме тотално различни гледишта.
    Не ми се допаѓаат некои нивни карактеристики:желни за освета,секогаш тие се во право,лесно се лутат и многу љубоморни ми стојат.
    Девица.За тоа дека се љубоморни сум искусила во многу ситуации низ контактите со нив.Озборувачи,секогаш сакаат тие да се во право,повеќе се замараат отколу што живеат,па дури и сеирџии.Многу нивни особини не можам да поднесам.
    Овен Устата им е побрза од паметот,злопамтила,си наебал ако се налутат,љубоморни на туѓиот успех,користољубиви.

Постојат и исклучоци секогаш.Подзнакот има големо влијание.
    Јас сум Водолија(дупла),прочитав многу негативни коментари но добро.секој со своето искуство.
    Имам да кажам дека важиме за најхуманиот знак,барем тоа секаде е потенцирано,и не сме воопшто ладни,поседуваме емпатија кон се и сешто.И да,постојат два типа Водолии.Едните се крајно неодговорни како што имаше некој пишано,а другите одговорни.Повеќе не одговорниве ги среќавам околу мене и знам колку тоа иритира.Јас се држам повеќе до одговорноста и неодговорност стварно ме лути.А тој што пропуштил пријател водолија,не(знае) што изгубил.:lol:

На Acka22, buba4e89 и marich им се допаѓа ова.
  9. Goody

Goody Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    73
    Јарец и Лав.
    Јарците се најподли створења сакаат да изманипулираат без потреба,мислат дека се најпаметни на цел свет и безпотребни драми и глума во секоја ситуација.
    Лавот секако мисли дека е најубав и дека само он е во право.Се да се врти околу нив,и кога се разположени сите треба да се со нив весели,а кога се тмурни и нервозни цел свет треба да жали до нив.

На Acka22, littleflower, Ketchup и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.194
    Ne znam dali postoi najlosh znak, postojat znaci so koi vie kako poedinci ne ste kompatibilni poradi poziciite vo vashata natalna karta.
    Taka jas ne mozham da najdam neshto zaednichko so rakovi i ribi, mnogu se emotivni za moj vkus. Shto ne znachi deka se loshi, mislam deka mojot znak e polosh :D, ama nema veze, pak go sakam.

Последна измена: 10 декември 2015
  11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.530
    Вага и овни....
    Боже сачувај.

На realGirl и buba4e89 им се допаѓа ова.
  12. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288

најдобри се..:D

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Боже сачувај

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288

чувал не чувал..за кого како..што..:)

15. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Мислам дека повеќе е до самата личност отколку до знакот. Но јас до сега најлошо искуство што се повторувало со тие знакови сум имала со лавови, јарци и риби. Но, ако веќе да речеме веруваме во влијанието на хороскопските знаци, треба да се земе предвид и подзнак и месечина и еден куп детали... :)

Последна измена: 14 декември 2015
  16. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Се согласувам 205% :)

На Acka22 и Goody им се допаѓа ова.
  17. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.995
    Normalno deka sekoj za svojot znak ke kaze deka e najdobar zatoa ke kazam jas so koj ne mozam da se podnesam
    1: Vodolija
    2:worried:korpija

18. Goody

Goody Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    73
    Си знам јас,си имам домашна лавица(сестра ми) ,и многу добра другарка јарче..оди излези на крај со нив:lol:

На littleflower му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Според мене Девица...

На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Симона -

Симона - Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    25
    Според мене тоа се рибишта. Женските од овој знак ми се патетични во секој поглед. А пак машките риби се најголеми психопати.

На wanderlust, Ginger^, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.