Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Discussion in '„Другата“ наука' started by fatbeautiful, Jul 20, 2011.

1. fff3

fff3 Активен член

БЛИЗНАЦИ - По лицемерни и дволични чинам нема.Ќе ти прават, ќе те вртат, незнам веќе што и се најлошо ќе ти мислат.Ќе ти помогнат многу ретко ако имаат корист нешто од тоа истои ќе те бараат кога имаат корист од тебе многу чуден и неподнослив знак.
    ЈАРЕЦ - Поскржав знак непостои..леле за два денара за два, несакаш пресметки, планови околу буџетот до најмала ситницаѓто дури иритира.А богами и тврдоглавоста не им е мала, кога ќе се закачи..

Шкорпијата знае да е големо злопамтило и е обичо мистериозна.Лавот сака да е центар на внимание и се ќе направи за тоа, без да свати дека неможе секогаш баш така.

Ana Chio and Acka22 like this.
  2. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Зашто Скорпиите лош знак? Ја мислам дека баш сме фини.
    Сакаме да бидеме лидери,знаеме да бидеме верни пријатели,завидливи така-така,се натпреваруваме да сме најдобри во се,страшни емотивци (Јас едем Титаник да го изглеам ќе се убијам од плачење)

Според мене Лав.
    Ауууу сакаат да се први во се! и во центар на внимание да се ,мислат се околу нив се врти! Страшно завидливи луѓе имам искуство затоа ви кажувам.

А онака убаво знакче ми е Ракчето :) емотивци,фини луѓе!

cresa-jagoda and hiphopgirl like this.
  3. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Шкорпиите знаат да бидат многу лоши, чисто ради интелектот што го имаат во себе. Што значи ако не ја поткрениме свеста, ќе бидеме знаци "претешки" за останатите. Aко ја доразвијат, тогаш сите оние врвни особини се појачани за 10 пати ... па не може замерка да се најде :)
    Јас сум шкорпија, но мислам дека ова што го напишав важи и за останатите знаци од зодијакот.

cresa-jagoda, Barbie20 and hiphopgirl like this.
  4. presiosaP

presiosaP Популарен член

Според мене знак со најлоши карактеристики е шкорпијата.....значи стврно се лоши..имам примери неколку мои другарки се шкорпии едвај да се разбереш ама добро по што мојот знак девица е тука и се им попуштам и затоа некако функционираме....

5. honest girl

honest girl Популарен член

Близнаци

LiberianGirl_ and BoyL like this.
  6. daylight

daylight Популарен член

Астроном со подзнак скептик! Го сјебува цел хороскоп во тек на само едно едночасовно предавање на тема астрологија...

theowndemon and Antebellum like this.
  7. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Гледам биковите не се баш омилени...:D
    Па ај да си кажам лично за мене што е точно а што не..
    Вистина е дека бикот е големо злопамтило..И да му простам на човек никогаш нема да му заборавам што ми направил...Не сме намќори..Вистина е дека брзо се лутиме,и иако сме сериозни знаеме и ние да откачиме некогаш (многу ретко се случува) .Со бикот можеш да си направиш најсериозен муабет,да се потприш на него во секое време.Значи за луѓето кои ги сакам лично јас сум секогаш тука.Никогаш нема да ги предадам и изневерам,а исто очекувам и за возврат.Даваме најдобри и најискрени совети.Се плашиме од осаменост...Сме големи материјалисти, скржави сме да,но затоа добро располагаме со парите.Мислам дека готвиме многу вкусни јадења..:$ Кој пробал знае!
    Значи тој што има за другар/ка бик знае дека тие се тука во секое време да му помогнат..
    Иначе јас не се слагам многу со јарците..Некако ми се многу самобендисани,си гледаат само за себе,и несакаат да си нешто погоре од нив,или да имаш нешто повеќе.
    Исто и во знак близнаци имам неколку колеги,и неможам да ги поднесам. ,од друга страна па дечко ми е близнаци,а него ете многу си го обожавам..Функционираме скоро 5 години.Значи се зависи од човекот..Близнаците сакаат секогаш да бидат центар на внимание,само тие да зборуваат, да се фалат..Понекогаш несериозноста кај дечко ми многу ми смета, но некогаш кога сум тажна знае како да ме развесели, одма ми го подобрува расположението..Тие вечно ќе останат деца..И ете незнам кога ќе порасне мојов:lol:...
    Се извинувам за долгиот пост.:sweat::whew:
    :hai:

Tatjana95, mami blue and PogbaPol like this.
  8. mynameislove

mynameislove Популарен член

Шкорпија Со овој знак никако не можам да се сложам,општо ни мојот знак не се слага со овој,јас потврдувам не можам да остварам контакт,а ако тоа се случи имаме тотално различни гледишта.
    Не ми се допаѓаат некои нивни карактеристики:желни за освета,секогаш тие се во право,лесно се лутат и многу љубоморни ми стојат.
    Девица.За тоа дека се љубоморни сум искусила во многу ситуации низ контактите со нив.Озборувачи,секогаш сакаат тие да се во право,повеќе се замараат отколу што живеат,па дури и сеирџии.Многу нивни особини не можам да поднесам.
    Овен Устата им е побрза од паметот,злопамтила,си наебал ако се налутат,љубоморни на туѓиот успех,користољубиви.

Постојат и исклучоци секогаш.Подзнакот има големо влијание.
    Јас сум Водолија(дупла),прочитав многу негативни коментари но добро.секој со своето искуство.
    Имам да кажам дека важиме за најхуманиот знак,барем тоа секаде е потенцирано,и не сме воопшто ладни,поседуваме емпатија кон се и сешто.И да,постојат два типа Водолии.Едните се крајно неодговорни како што имаше некој пишано,а другите одговорни.Повеќе не одговорниве ги среќавам околу мене и знам колку тоа иритира.Јас се држам повеќе до одговорноста и неодговорност стварно ме лути.А тој што пропуштил пријател водолија,не(знае) што изгубил.:lol:

Acka22, buba4e89 and marich like this.
  9. Goody

Goody Истакнат член

Јарец и Лав.
    Јарците се најподли створења сакаат да изманипулираат без потреба,мислат дека се најпаметни на цел свет и безпотребни драми и глума во секоја ситуација.
    Лавот секако мисли дека е најубав и дека само он е во право.Се да се врти околу нив,и кога се разположени сите треба да се со нив весели,а кога се тмурни и нервозни цел свет треба да жали до нив.

10. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Ne znam dali postoi najlosh znak, postojat znaci so koi vie kako poedinci ne ste kompatibilni poradi poziciite vo vashata natalna karta.
    Taka jas ne mozham da najdam neshto zaednichko so rakovi i ribi, mnogu se emotivni za moj vkus. Shto ne znachi deka se loshi, mislam deka mojot znak e polosh :D, ama nema veze, pak go sakam.

Last edited: Dec 10, 2015
  11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Вага и овни....
    Боже сачувај.

realGirl and buba4e89 like this.
  12. BoyL

BoyL Популарен член

најдобри се..:D

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Боже сачувај

joy1 likes this.
  14. BoyL

BoyL Популарен член

чувал не чувал..за кого како..што..:)

15. littleflower

littleflower Популарен член

Мислам дека повеќе е до самата личност отколку до знакот. Но јас до сега најлошо искуство што се повторувало со тие знакови сум имала со лавови, јарци и риби. Но, ако веќе да речеме веруваме во влијанието на хороскопските знаци, треба да се земе предвид и подзнак и месечина и еден куп детали... :)

Last edited: Dec 14, 2015
  16. littleflower

littleflower Популарен член

Се согласувам 205% :)

Acka22 and Goody like this.
  17. mami blue

mami blue Форумски идол

Normalno deka sekoj za svojot znak ke kaze deka e najdobar zatoa ke kazam jas so koj ne mozam da se podnesam
    1: Vodolija
    2:worried:korpija

18. Goody

Goody Истакнат член

Си знам јас,си имам домашна лавица(сестра ми) ,и многу добра другарка јарче..оди излези на крај со нив:lol:

littleflower likes this.
  19. Ketchup

Ketchup

Според мене Девица...

LadyC likes this.
  20. Симона -

Симона - Активен член

Според мене тоа се рибишта. Женските од овој знак ми се патетични во секој поглед. А пак машките риби се најголеми психопати.