Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Discussion in '„Другата“ наука' started by fatbeautiful, Jul 20, 2011.

1. Lana del Rey

Lana del Rey Активен член

Se vodat pod raka so Rakot |(

fallenangel likes this.
  2. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Девица и Овен, дефинитивно |(

3. fallenangel

fallenangel Популарен член

Близнаци дволични во секој поглед и лажговци.|(
    Ваги самобендисани, нарцисоидни, лицемерни.|(
    Водолија промискуитетни личности кои проповедаат морал.:o

Acka22 likes this.
  4. LanaDelReyQueen

LanaDelReyQueen Истакнат член

Девиците никогаш не каснат..ти се молам мислам дека ќе закаснам на сопствената свадба...:P

5. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Дупла шкорпија вистински психопати!

6. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Чудно, јарци никогаш не манипулираат без потреба, за се што правиме си имаме причина зашто си го правиме. А и не верувам дека јарците се по драми многу, доста често одбегнуваме расправии на јавни места и кавги, ние само подмукло на игнор ке ставиме некого :angel:

А у врска со темата, не сум на иста фревенција со бикови, лавови и овен :puke::shake:

SimonaTino and Victorian like this.
  7. MG3

MG3 Популарен член

Цел живот ме иритираа лавовите, а по некоја случајност некои од поважните во животов ми се баш лавчиња. И мајка ми, и дечкото и најдобрата другарка.
    Рибите некако многу ми се патетични, барем тие што ги знам јас, само бараат некој да ги сожалува. И многу водолии и ваги ме иритираат исто така. ]:)

8. Doris123

Doris123 Истакнат член

Водолии - премн ми се напорни и досадни
    Јарци - се по нивно да е,секогаш они знаат се,премн се инаетат

Acka22 likes this.
  9. hiphopgirl

hiphopgirl Истакнат член

Јас сум дупла шкорпија,за сега никој не се пожалил од мене ,а можда сум психопат хахаха. Се шалам

Kimberly11 likes this.
  10. blurryfave

blurryfave Истакнат член

психопат не, ама социопат можеби :D

hiphopgirl and anakonda88 like this.
  11. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Извини , не мислев ништо лично , али искуството со Шкорпии ... Mamaa Mia

hiphopgirl likes this.
  12. Dabria

Dabria Истакнат член

Скорпија.
    Имам подзнак во Скорпија, но за среќа не ми влијае многу. Искрено, во хороскоп и не верувам, но имам забележано некакво повторување во однесувањето на сите скорпии во мојот живот. Скоро сите луѓе од овој знак кои ги познавам имаат или имале тежок живот или поминале низ тешко детство. Имаат тешок карактер и не се луѓе за small talk - до некоја мера тоа и ми одговара затоа што знам како со такви луѓе. Но нивната претерана склоност кон самоуништување, страста, љубомората која уште повеќе им помага е неподнослива за самите нив, па подоцна и за луѓето околу нив. Од друга страна скорпијата може да биде многу добар пријател, зависи од личноста и личните фрустрации на истата. Но сигурно е тешко да си скорпија, барем по тоа што до сега го имам забележано и по некоја си моја, кој знае колку точна логика.

cresa-jagoda and hiphopgirl like this.
  13. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Ја сум Скорпија,и баш ми е топ :rofl:
    Знам дека никогаш не попуштам за било што,што сум наумила тоа и морам да го направам,а ако некој ми згреши а тоа многу ме повреди мене ,го отпишувам и готово е се значи сум раскрстила со таа личност и порано или подоцна ќе вратам ^_^
    Многу брзо избувнувам,ама имам приметено дека ми проаѓа за 5-10 минути,и на никој не му давам да ме "гази" и секогаш се бранам себе си. И све да е по мое:angel:
    Многу сакам да се дружам,голем шегобиец и знам секого да насмеам,стално и си се шалам на своја сметка тоа не ми пречи :rofl: Јас секогаш сум спремна да се жртвувам за тие што ги сакам и да им помогнам во секое време. Скорпите и јесте се малку самобендисани и мислат дека се најдобри во се и амбициозни сме.Многу добро знам да советувам,луѓе,да ислушам,да чувам тајни и им решавам проблеми,може ќе ме биде за психијатар :angel:
    Оговарањето според мене е проста работа (извинете на израз)
    Модата многу ја сакам ,и по јаките бои сум дефинитивно црна,црвена,бордо се мои бои.:inlove:
    Во подзнак сум Стрелец :angel:
    Мајка ми стално ми вика "Тешка си,многу си тешка, и тешко тебе човек да ти погоди нешто"

14. realGirl

realGirl Популарен член

Риби(намбр уан сакаат да се прават, ако е се бело за нив е црно), овен(големи инати), вага(премногу се подмолни, гледаат само за себе) и водолија(премногу се напорни).

Acka22 and Petra777 like this.
  15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Овен и шкорпија- безчувстителни, ладни, лоши, одбивни во секоја смисла, немаат трошка емоција, себични и користољубови, лакоми по пари и моќ...со нив не се фаќа работа ни на деловен план, ни на љубовен, а уште помалку другарски. Поголеми психопати нема дефинитивно, бегајте подалеку од овие лудаци.
    Рак- емотивен, посесивен, опседнат, љубоморен, желен за внимание. Емотивно манипулира и постојано се самосожалува. Исто не се фаќа никаква работа ни со овој знак.
    Нормално секој човек си е различен, ама ете ако може има некакво влијание и во кој период од годината се родени луѓето, па според мене од овие 3 знаци полоши НЕМА.

16. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

^Добро разбирам не ти одговара секој еве пример јас не можам да се раберам баш со лав и девица :)
    Уф ајде,овој пат ќе си преќутам :angel:

17. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Јарците дефинитивно.. Лажат опасно без око да им трепне само да извлечат корист.. Сум се дружела со неколку личности во знак Јарец и никој досега не ми оставил позитивен впечаток, бегајте подалеку.

Acka22 likes this.
  18. Petra777

Petra777 Популарен член

Да не си близнак што не ги поднeсyвш овие? :D
    Како ја да ги опишувам. :D

19. LadyC

LadyC Форумски идол

Девица - самобендисани, не се искрени и се дволични.
    Шкорпија - завидлива, посесивно љубоморна у врска, лицемерна.

20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Не, јас сум ракче :D :lol: и да, точно е тоа што го пишав пошто сама не се поднесувам посебно во пмс, ама и други личности ракови што ги знам се такви исти, а не па некој друг да не поднесе...ок сеа, ги немам сите тие карактеристики што ги пишав, ама од сите ракови што ги познавам направив анализа и тоа излезе. Тешки сме, искрено. Да не фатиш работа со нас.
    За овните и шкорпиите немам коментар. И машки и женски...ги мразам и во исто време ги сакам...јас ваква пустата емотивна, а тие се остри и на зборови и на дела... уф не можам да ги смислам.
    Ти и ракови не поднесуваш? :D Јас па си имам двајца поблиски близнаци и супер ми оди и муабет, и дружење...е сеа може тие не ме поднесуваат ама ај...

п.с. во секој пост ја има шкорпијата...лоши луѓе ]:) сите наебале со некоја шкорпија

cresa-jagoda and Џони Џип like this.