Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. Lana del Rey

Lana del Rey Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Se vodat pod raka so Rakot |(

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.382
    Допаѓања:
    9.584
    Девица и Овен, дефинитивно |(

3. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Близнаци дволични во секој поглед и лажговци.|(
    Ваги самобендисани, нарцисоидни, лицемерни.|(
    Водолија промискуитетни личности кои проповедаат морал.:o

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LanaDelReyQueen

LanaDelReyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2016
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    296
    Девиците никогаш не каснат..ти се молам мислам дека ќе закаснам на сопствената свадба...:P

5. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.505
    Дупла шкорпија вистински психопати!

На Valentina.Vaki, pupi.girl, LadyC и 2 други им се допаѓа ова.
  6. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    Чудно, јарци никогаш не манипулираат без потреба, за се што правиме си имаме причина зашто си го правиме. А и не верувам дека јарците се по драми многу, доста често одбегнуваме расправии на јавни места и кавги, ние само подмукло на игнор ке ставиме некого :angel:

А у врска со темата, не сум на иста фревенција со бикови, лавови и овен :puke::shake:

На SimonaTino и Victorian им се допаѓа ова.
  7. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    2.728
    Цел живот ме иритираа лавовите, а по некоја случајност некои од поважните во животов ми се баш лавчиња. И мајка ми, и дечкото и најдобрата другарка.
    Рибите некако многу ми се патетични, барем тие што ги знам јас, само бараат некој да ги сожалува. И многу водолии и ваги ме иритираат исто така. ]:)

8. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Водолии - премн ми се напорни и досадни
    Јарци - се по нивно да е,секогаш они знаат се,премн се инаетат

9. hiphopgirl

hiphopgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    190
    Јас сум дупла шкорпија,за сега никој не се пожалил од мене ,а можда сум психопат хахаха. Се шалам

На Kimberly11 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. blurryfave

blurryfave Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2016
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    23
    психопат не, ама социопат можеби :D

На hiphopgirl и anakonda88 им се допаѓа ова.
  11. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.505
    Извини , не мислев ништо лично , али искуството со Шкорпии ... Mamaa Mia

На hiphopgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.225
    Скорпија.
    Имам подзнак во Скорпија, но за среќа не ми влијае многу. Искрено, во хороскоп и не верувам, но имам забележано некакво повторување во однесувањето на сите скорпии во мојот живот. Скоро сите луѓе од овој знак кои ги познавам имаат или имале тежок живот или поминале низ тешко детство. Имаат тешок карактер и не се луѓе за small talk - до некоја мера тоа и ми одговара затоа што знам како со такви луѓе. Но нивната претерана склоност кон самоуништување, страста, љубомората која уште повеќе им помага е неподнослива за самите нив, па подоцна и за луѓето околу нив. Од друга страна скорпијата може да биде многу добар пријател, зависи од личноста и личните фрустрации на истата. Но сигурно е тешко да си скорпија, барем по тоа што до сега го имам забележано и по некоја си моја, кој знае колку точна логика.

На cresa-jagoda и hiphopgirl им се допаѓа ова.
  13. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Ја сум Скорпија,и баш ми е топ :rofl:
    Знам дека никогаш не попуштам за било што,што сум наумила тоа и морам да го направам,а ако некој ми згреши а тоа многу ме повреди мене ,го отпишувам и готово е се значи сум раскрстила со таа личност и порано или подоцна ќе вратам ^_^
    Многу брзо избувнувам,ама имам приметено дека ми проаѓа за 5-10 минути,и на никој не му давам да ме "гази" и секогаш се бранам себе си. И све да е по мое:angel:
    Многу сакам да се дружам,голем шегобиец и знам секого да насмеам,стално и си се шалам на своја сметка тоа не ми пречи :rofl: Јас секогаш сум спремна да се жртвувам за тие што ги сакам и да им помогнам во секое време. Скорпите и јесте се малку самобендисани и мислат дека се најдобри во се и амбициозни сме.Многу добро знам да советувам,луѓе,да ислушам,да чувам тајни и им решавам проблеми,може ќе ме биде за психијатар :angel:
    Оговарањето според мене е проста работа (извинете на израз)
    Модата многу ја сакам ,и по јаките бои сум дефинитивно црна,црвена,бордо се мои бои.:inlove:
    Во подзнак сум Стрелец :angel:
    Мајка ми стално ми вика "Тешка си,многу си тешка, и тешко тебе човек да ти погоди нешто"

На cresa-jagoda, КикиМаус, hiphopgirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Риби(намбр уан сакаат да се прават, ако е се бело за нив е црно), овен(големи инати), вага(премногу се подмолни, гледаат само за себе) и водолија(премногу се напорни).

На Acka22 и Petra777 им се допаѓа ова.
  15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Овен и шкорпија- безчувстителни, ладни, лоши, одбивни во секоја смисла, немаат трошка емоција, себични и користољубови, лакоми по пари и моќ...со нив не се фаќа работа ни на деловен план, ни на љубовен, а уште помалку другарски. Поголеми психопати нема дефинитивно, бегајте подалеку од овие лудаци.
    Рак- емотивен, посесивен, опседнат, љубоморен, желен за внимание. Емотивно манипулира и постојано се самосожалува. Исто не се фаќа никаква работа ни со овој знак.
    Нормално секој човек си е различен, ама ете ако може има некакво влијание и во кој период од годината се родени луѓето, па според мене од овие 3 знаци полоши НЕМА.

На sweetie.girl, Џони Џип, LadyC и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    ^Добро разбирам не ти одговара секој еве пример јас не можам да се раберам баш со лав и девица :)
    Уф ајде,овој пат ќе си преќутам :angel:

17. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    2.079
    Јарците дефинитивно.. Лажат опасно без око да им трепне само да извлечат корист.. Сум се дружела со неколку личности во знак Јарец и никој досега не ми оставил позитивен впечаток, бегајте подалеку.

18. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Да не си близнак што не ги поднeсyвш овие? :D
    Како ја да ги опишувам. :D

19. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.204
    Допаѓања:
    148.426
    Девица - самобендисани, не се искрени и се дволични.
    Шкорпија - завидлива, посесивно љубоморна у врска, лицемерна.

20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Не, јас сум ракче :D :lol: и да, точно е тоа што го пишав пошто сама не се поднесувам посебно во пмс, ама и други личности ракови што ги знам се такви исти, а не па некој друг да не поднесе...ок сеа, ги немам сите тие карактеристики што ги пишав, ама од сите ракови што ги познавам направив анализа и тоа излезе. Тешки сме, искрено. Да не фатиш работа со нас.
    За овните и шкорпиите немам коментар. И машки и женски...ги мразам и во исто време ги сакам...јас ваква пустата емотивна, а тие се остри и на зборови и на дела... уф не можам да ги смислам.
    Ти и ракови не поднесуваш? :D Јас па си имам двајца поблиски близнаци и супер ми оди и муабет, и дружење...е сеа може тие не ме поднесуваат ама ај...

п.с. во секој пост ја има шкорпијата...лоши луѓе ]:) сите наебале со некоја шкорпија

На cresa-jagoda и Џони Џип им се допаѓа ова.