Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Близнаците многу лажат.
    Вагите психичко болни луѓе, прости личности се.
    Девици најзлобно суштество на планетава.

А што ќе кажете новиот знак Змијоносецот?

На pikachy и rose60 им се допаѓа ова.
  2. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Ауу :D Јас па партнеров ми е близнаци душа дава , и се искрено кажува до детаљ а јас па мн кријам премногу со 300 умишта сум и го лажам плус|( Во крвта ми е ,близнак шта чеш

Едит.. не дека лажам кизнај шо.. ама ете не кажувам кој сум сретнала со кого кафе сум пијала итн за да си немам додатни нервози, дека не сум зачленета на ниеденфорум освен на fnatic а таму ровари да види шо пишувам ,недај боже тука да дознаее пупу :D

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Јас не сум јарец, ама сум нешто како полујарец и сум горда на тоа :D А ти види како зборуваш за твојата месечинка

На biGirl, anakonda88 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  4. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Со секој се однесувам како што си заслужува, ама комбибацијата е малку страшна :drunk::d:инаку не се лутам таман работа :D

Последна измена: 5 ноември 2016
    На rose60 и anakonda88 им се допаѓа ова.
  5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Јас на пр со водолии се разбирам одлично. Другарка ми беше јарец со неа бев најблиска и највеке таа ме свакаше. Е сеа тоа што мајка ми е овен нема врска и вага да беше ке се каравме.
    Него вагиве не ги трпам ич. Толку се неодлучни, толку се досадни и “еднобојни“ чудо на природата

На irenadaniel, Ana Chio, fallenangel и 2 други им се допаѓа ова.
  6. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Ne ni sakam da si go smenam i da mozam najubava data najubav mesec najak znak :D

7. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    Јас сум во хороскоп близнаци, подзнак јарец а месечина во бик :)

8. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    хахахахха
    ме изнасмеа за вагиве
    обично тие се зачнуваат на новогодишните празници, па затоа валда имаат проблем во главата
    хахаахахаха

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.204
    Допаѓања:
    148.426
    Добро, редно е да пишете и вие останатите нешто, јер мора некој и да љубомори на успехот ;)

10. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    :^)

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Знам дека не не сакаш како хороскопски знаци ама претера со описот, не сме дотолку лоши.:!:
    Ситничари, критичари, компулсивни чистачи, педантни да ама оригинални:!:не се преправаме, поискрени од нас нема.:!::!:Сите статии пишуваат за девица како знак кој не знае да прости и е сурово искрен до болка.:!:
    Ај сега да си повлечеш зборовите,:!: ако не дојди кај мене на гости, барем за чистота да те разубедам.:!::rofl::lol:

На la.malparida и anaja1 им се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Девиците се педантерии големи.
    Само се дволични.

13. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.325
    Допаѓања:
    17.883
    како шо читам по темава добив заклучок на светов нема добри луѓе, се лошотилук било... :worried:
    да си кажам мислење мое, јас се сложувам со секој хороскопски знак- вага, скорпија, девица, бик , овен. стрелец, и тн . нема лош хороскопски знак според мене,

Последна измена: 5 ноември 2016
    На irenadaniel, LadyC, joy1 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Змијоносецот?
    За што збориш?

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    Аууу, девици дефинитивно. Ама и најмногу привлекуваат со тоа лошотилукот нивен. :D

На NOVAVON му/ѝ се допаѓа ова.
  16. NOVAVON

NOVAVON Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    441
    Најмака имам осетено од близнаци бидејќи се дволични иако многу дружам со личности-близнаци.
    Девици не трпам многу се ситничари.
    Овните ми се многу нападни.
    Лавовите наметливи,изгорени за внимание.
    Шкорпии психоооо да снимаш филм со нив можеш.
    Ракови полигав знак амин.
    Риби најголеми преваранти/лажговци поима немаат од животот.
    Вагите и водолиите и биковите ги обожавам.:l:

На Olimpija17, mynameislove и sjdgo им се допаѓа ова.
  17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    @NOVAVON абе дека поима немам од животот, тоа се согласувам :D ама дека сум најголем преварант и лажго никој до сега ми нема кажано хахаха.
    Инаку заборавив да кажам за близнаците и шкорпиите. Првиве не можам да ги проценам искрено, мајка ми е близнак и воопшто не се согласуваме, имам една пријателка близнак, за некои работи ептен се согласуваме, а за други сме дијаметрално различни, ама ми се допаѓа тоа што го почитува моето мислење за што и да е. Машките близнаци ми се супер, искрени и отворени, можат многу да сакаат, ама ако ги повредиш може и после година дена да им текне "да ти вратат" што ми е малку безвезно.
    За шкорпиите, сум имала три другарки шкорпии и денес со ниедна не зборам. Со сите другарството на почетокот ми било мед и млеко, абе секој ден зборење по пет саати, по цели денови заедно, меѓусебно помагање, давање совети и на крај сите испаднаа "психо" до одреден степен. Едната ме крадеше, беше со мене од корист, ме криеше пред дечко и а цело време ме бараше, дволични, користољубиви, лицемери до немајкаде... Другава некако се оддалечивме, ја снема без некоја особена причина, но ништо посебно лошо не ми направи. Третава после интензивно дружење, преку два дена го смени мислењето за мене, нафрла куп навреди и призна каков лицемер била цело ова време. Така што после три шкорпии за другарки во мојот живот, не сакам трета. :D За мажите не знам баш, ама и тие не ми стојат поарни.
    Ваги исто не сакам многу-многу, ама има некои што може да ми се погодат за дружба, едно девојче ми имаше спомнато дека тие родени во првата декада ми одговарале, додека тие вторите не.

На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.204
    Допаѓања:
    148.426
    Ништо де, чиста шала :D

19. Ana Chio

Ana Chio Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    203
    Водолија најлош на свет. Личности без емоции, манипулатори , ми се гади бе :envy:
    Бикови наметливи , досадни , арогантни , променливи .
    Девиците се злобни , нарциси и глумат доброти и невини.
    Скорпиите ми се во филм и тешка психа .
    Јас сум Овен :f:

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.204
    Допаѓања:
    148.426
    Не ми излегол постов името најверојатно зашто фали напред. Имаш право дека не можеме да ги ставиме сите во еден кош, секој си е своја индивидуа, ама јас лично сум изгорена од девици и ниедна а многу познавам не била искрена и ниедна не била педантна како што сака да се прави. Таман работа не можам да судам за сите, јас си кажав мои маки. :D
    А не знам зашто ама ете ти воопшто по твоите постови не ми делуваше на девица. Обично и онлајн не се сакаме.:D
    Ааа на гости не ме кани кажаа погоре ние вагите сме психопати може да ти направам нешто. :!: :P :rofl:

Да се редактирам морав само да кажам дека не читам хороскоп и не знам што кажуваат за знаците, ама дека не простуваат и дека се искрени кај мене не се докажало ( што не значи дека е така со сите) .
    Типичен пример ми е другарка од детството која ја сакав крајно многу како сестра и која ја фатив како ме лаже и не призна што најмногу ме заболе, а еве и после години недружење бидејќи јас скроз се оттргнав од неа сеуште ме бара за да се видиме. А божем она беше лутата и она беше навредената у случајот.
    А па ќе речам, сме се дружеле од деца, значи може не би биле ич лоши и се да преминам само да нема лаги бидејќи јас сум правична цел живот и мразам да ме лажат. :)

Последна измена: 10 ноември 2016