Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Discussion in '„Другата“ наука' started by fatbeautiful, Jul 20, 2011.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Близнаците многу лажат.
    Вагите психичко болни луѓе, прости личности се.
    Девици најзлобно суштество на планетава.

А што ќе кажете новиот знак Змијоносецот?

pikachy and rose60 like this.
  2. rose60

rose60 Истакнат член

Ауу :D Јас па партнеров ми е близнаци душа дава , и се искрено кажува до детаљ а јас па мн кријам премногу со 300 умишта сум и го лажам плус|( Во крвта ми е ,близнак шта чеш

Едит.. не дека лажам кизнај шо.. ама ете не кажувам кој сум сретнала со кого кафе сум пијала итн за да си немам додатни нервози, дека не сум зачленета на ниеденфорум освен на fnatic а таму ровари да види шо пишувам ,недај боже тука да дознаее пупу :D

anakonda88 likes this.
  3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Јас не сум јарец, ама сум нешто како полујарец и сум горда на тоа :D А ти види како зборуваш за твојата месечинка

biGirl, anakonda88 and buba4e89 like this.
  4. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Со секој се однесувам како што си заслужува, ама комбибацијата е малку страшна :drunk::d:инаку не се лутам таман работа :D

Last edited: Nov 5, 2016
    rose60 and anakonda88 like this.
  5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Јас на пр со водолии се разбирам одлично. Другарка ми беше јарец со неа бев најблиска и највеке таа ме свакаше. Е сеа тоа што мајка ми е овен нема врска и вага да беше ке се каравме.
    Него вагиве не ги трпам ич. Толку се неодлучни, толку се досадни и “еднобојни“ чудо на природата

6. biGirl

biGirl Истакнат член

Ne ni sakam da si go smenam i da mozam najubava data najubav mesec najak znak :D

7. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Јас сум во хороскоп близнаци, подзнак јарец а месечина во бик :)

8. okcenzi

okcenzi Популарен член

хахахахха
    ме изнасмеа за вагиве
    обично тие се зачнуваат на новогодишните празници, па затоа валда имаат проблем во главата
    хахаахахаха

buba4e89 likes this.
  9. LadyC

LadyC Форумски идол

Добро, редно е да пишете и вие останатите нешто, јер мора некој и да љубомори на успехот ;)

10. biGirl

biGirl Истакнат член

:^)

fallenangel likes this.
  11. fallenangel

fallenangel Популарен член

Знам дека не не сакаш како хороскопски знаци ама претера со описот, не сме дотолку лоши.:!:
    Ситничари, критичари, компулсивни чистачи, педантни да ама оригинални:!:не се преправаме, поискрени од нас нема.:!::!:Сите статии пишуваат за девица како знак кој не знае да прости и е сурово искрен до болка.:!:
    Ај сега да си повлечеш зборовите,:!: ако не дојди кај мене на гости, барем за чистота да те разубедам.:!::rofl::lol:

la.malparida and anaja1 like this.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Девиците се педантерии големи.
    Само се дволични.

13. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

како шо читам по темава добив заклучок на светов нема добри луѓе, се лошотилук било... :worried:
    да си кажам мислење мое, јас се сложувам со секој хороскопски знак- вага, скорпија, девица, бик , овен. стрелец, и тн . нема лош хороскопски знак според мене,

Last edited: Nov 5, 2016
    irenadaniel, LadyC, joy1 and 3 others like this.
  14. okcenzi

okcenzi Популарен член

Змијоносецот?
    За што збориш?

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Аууу, девици дефинитивно. Ама и најмногу привлекуваат со тоа лошотилукот нивен. :D

NOVAVON likes this.
  16. NOVAVON

NOVAVON Истакнат член

Најмака имам осетено од близнаци бидејќи се дволични иако многу дружам со личности-близнаци.
    Девици не трпам многу се ситничари.
    Овните ми се многу нападни.
    Лавовите наметливи,изгорени за внимание.
    Шкорпии психоооо да снимаш филм со нив можеш.
    Ракови полигав знак амин.
    Риби најголеми преваранти/лажговци поима немаат од животот.
    Вагите и водолиите и биковите ги обожавам.:l:

Olimpija17, mynameislove and sjdgo like this.
  17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

@NOVAVON абе дека поима немам од животот, тоа се согласувам :D ама дека сум најголем преварант и лажго никој до сега ми нема кажано хахаха.
    Инаку заборавив да кажам за близнаците и шкорпиите. Првиве не можам да ги проценам искрено, мајка ми е близнак и воопшто не се согласуваме, имам една пријателка близнак, за некои работи ептен се согласуваме, а за други сме дијаметрално различни, ама ми се допаѓа тоа што го почитува моето мислење за што и да е. Машките близнаци ми се супер, искрени и отворени, можат многу да сакаат, ама ако ги повредиш може и после година дена да им текне "да ти вратат" што ми е малку безвезно.
    За шкорпиите, сум имала три другарки шкорпии и денес со ниедна не зборам. Со сите другарството на почетокот ми било мед и млеко, абе секој ден зборење по пет саати, по цели денови заедно, меѓусебно помагање, давање совети и на крај сите испаднаа "психо" до одреден степен. Едната ме крадеше, беше со мене од корист, ме криеше пред дечко и а цело време ме бараше, дволични, користољубиви, лицемери до немајкаде... Другава некако се оддалечивме, ја снема без некоја особена причина, но ништо посебно лошо не ми направи. Третава после интензивно дружење, преку два дена го смени мислењето за мене, нафрла куп навреди и призна каков лицемер била цело ова време. Така што после три шкорпии за другарки во мојот живот, не сакам трета. :D За мажите не знам баш, ама и тие не ми стојат поарни.
    Ваги исто не сакам многу-многу, ама има некои што може да ми се погодат за дружба, едно девојче ми имаше спомнато дека тие родени во првата декада ми одговарале, додека тие вторите не.

LadyC likes this.
  18. LadyC

LadyC Форумски идол

Ништо де, чиста шала :D

19. Ana Chio

Ana Chio Истакнат член

Водолија најлош на свет. Личности без емоции, манипулатори , ми се гади бе :envy:
    Бикови наметливи , досадни , арогантни , променливи .
    Девиците се злобни , нарциси и глумат доброти и невини.
    Скорпиите ми се во филм и тешка психа .
    Јас сум Овен :f:

buba4e89 likes this.
  20. LadyC

LadyC Форумски идол

Не ми излегол постов името најверојатно зашто фали напред. Имаш право дека не можеме да ги ставиме сите во еден кош, секој си е своја индивидуа, ама јас лично сум изгорена од девици и ниедна а многу познавам не била искрена и ниедна не била педантна како што сака да се прави. Таман работа не можам да судам за сите, јас си кажав мои маки. :D
    А не знам зашто ама ете ти воопшто по твоите постови не ми делуваше на девица. Обично и онлајн не се сакаме.:D
    Ааа на гости не ме кани кажаа погоре ние вагите сме психопати може да ти направам нешто. :!: :P :rofl:

Да се редактирам морав само да кажам дека не читам хороскоп и не знам што кажуваат за знаците, ама дека не простуваат и дека се искрени кај мене не се докажало ( што не значи дека е така со сите) .
    Типичен пример ми е другарка од детството која ја сакав крајно многу како сестра и која ја фатив како ме лаже и не призна што најмногу ме заболе, а еве и после години недружење бидејќи јас скроз се оттргнав од неа сеуште ме бара за да се видиме. А божем она беше лутата и она беше навредената у случајот.
    А па ќе речам, сме се дружеле од деца, значи може не би биле ич лоши и се да преминам само да нема лаги бидејќи јас сум правична цел живот и мразам да ме лажат. :)

Last edited: Nov 10, 2016