Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Моето искуство е то :)
    Користољубиви, намќори, расипани, тврдоглави. . .

2. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Никаква се по природа|(лицемерни, дволични, со променливо расположение во дел од секундата. Како за наводно чувствителен знак вара и лаже без око да трепне.:!: И не се дотолку заинтересирани и приврзани за семејство, напротив себични се и самобендисани.

На SnowWhite8, Emy867, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @fallenangel Енџјл, ја еден таков примерок што имам сретнато во животот, баш беше нешто накај никакво :D Не во некоја злобна смисла, туку пасивни, едно незаинтересирани, биг его, а расположението им е тобоган :D Во 2 Сонце грее, во 2.15 снег паднало :D Еднаш глумат невидена заинтересираност, со се смисла за хумор, наредниот пат, не те ни познаваат :D Мислам, ептен никакво :D

На GirlLove и fallenangel им се допаѓа ова.
  4. fallenangel

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    @Summerlover Не се толку злобни ама не се ни китки за мирисање, во секој случај немам позитивно мислење, се согласувам со се што си дополнила за нив.:)

На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    7.473
    А вие тоа од лично искуство го кажувате;)
    Неможе сите да бидат исти,нели и подзнакот има голема улога во хороскопските знаци.
    Јас не ги гледам генерално,дека одредени знаци се исти,позитивно или негативно:x
    Секој за себе си има свои особини:!:

6. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    108
    дај му само да јади :D и ке биде мирен

На ♣ Alba Viduam ♣ и Adi888 им се допаѓа ова.
  7. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    108
    енџел за мене сите ракчиња ми се најпосветените луге кон семејството . Некако како да се опседнати со своето семејство и се бораат за него

8. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Olimpija17 Да, во делот за семејството се согласувам и јас, па дури одредени мислам дека и за пријателите се такви :)

На Olimpija17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Од водолии бегам подалеку :doh: бившиот беше водолија , и се изгорев . Долго време манипулирал , а вистинското лице го покажа дури кога го разоткрив и немаше веќе аргументи за манипулирање ]:) мајка ми е водолија и ретко кога се сложуваме , сепак е мајка :D за бик секаде пишува дека никако не се сложува со стрелец ( јас сум стрелец ) а сепак најдобрата другарка ми е бик и мм е бик . Децата ми се во знак овен , син ми има 2 ипол а веќе покажува инаети :worried:|( . А да , јас сум стрелец со водолија , а од водолии бегам :tmi:

На ♣ Alba Viduam ♣ му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Мажи овни (неразбрани, бараат кавга без потреба, агресивни и посесивни), жени шкорпии (исто кавгаџики, преку офанзива ја канализираат својата чувствителност), риби (променливо расположение, наутро ведри, до вечер размислуваат како да се убијат... све работат зад грб и многу лажат, набројаното важи особено за жените), ракот е лош за себе, за другите добар (освен кога не станува опсесивен), вагата обратно, добра за себе, за околината нема осет :D Можеби и девица спаѓа меѓу полошите, многу се ситничави и напорни. Лавовите се фалбаџии и прегласни, што знае да иритира, ама далеку од најлоши

На SexiLy, Mari*, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  11. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    E сега се разочарав.
    Како бе вара и лаже? ..нели беа едни од најверните знаци во хороскопот?:^)

Туку ајде некој друг ако има некое позитивно искуство да каже, два ми се вртат околу мене во последно и за двата се мислам.. ми се скрши филм сега. :|:tmi:

12. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @♣ Alba Viduam ♣ Од љубовен аспект немам искуство, но имав пријател Рак и мое мислење за нив од аспект на љубота е дека никогаш нема да го направи првиот чекор и очекуваат ти да бидеш таа што секогаш ќе трчи по нив. Да освоиш Рак мислам дека прво треба егото да му го освоиш. Не се злобни ни лоши воопшто, но таа нивна пасивност, мала арогантност, самобендисаност комбинирана со екстремно променливото расположение и не ги прави баш најпожелни. Мислам дека всушност се длабоко емотивни и анализираат секој твој збор превише, некако баш се ракчиња, скриени во нивниот оклоп, а од надвор глумат прекул, опуштени, на нивоУ, а уствари се многу несигурни во себе :D Но, тоа е мое мислење :)

На cresa-jagoda и ♣ Alba Viduam ♣ им се допаѓа ова.
  13. fallenangel

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    :lol::rofl:Не си мисли меѓу двајца, посебно ако се рак во хороскоп, кој и да го одбереш е погрешен.:lol::rofl:
    Најди си трет.:!:
    Мене двајца ракови ми го зезнаа животот, со првиот изгубив 3 години, :headbang:со последниов година и пол, :fubar:ама ти си знаеш, ризикувај или врти ги и двајцата.:o8)

На ♣ Alba Viduam ♣ и baba Rada им се допаѓа ова.
  14. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Јас сум лав:D ете виде дека не сум лоша:rofl:

На buba4e89 и ♣ Alba Viduam ♣ им се допаѓа ова.
  15. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Водолија си гледа само за себе, ако процени дека другите засегнати не вредат и ако се разочара во нив како луѓе. И не е одлика на водолија да губи време во преправање за да извлече корист. Најлош знак без конкуренција во ниеден случај, понекогаш имаме незгоден табиет, ама не сме ни во топ 5 најлоши.

Со ракови треба топло-ладно, мазохисти се.

На crazylady, ♣ Alba Viduam ♣, Adi888 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Мене 3 водолии (од кои со еден и крвно поврзана бев) живот ми упропастија и за сите три душата ја давав безрезервно така да според мене се дефинитивно најлоши луѓе што ги имам сретнато и дефинитивно единствените од кои би се држела понастрана чисто базирано на хороскопски знак.
    Пак ке напоменам ова го кажувам според сопствено искуство, можеби и не се сите такви ама ете за мене се.
    Нема жива сила што би ми сменала мислење. :)

На crazylady, GirlLove и Chica.Loca им се допаѓа ова.
  17. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Од мое искуство тоа се лавовите.
    Толку себични, арогантни, инаетливи, дволични, лицемерни личности. Тие секогаш се во право и се знаат, траат и прават. :wasntme: Секоја чест на исклучоците.

Овде би ги дадала и шкорпиите, иако и самата сум шкорпија. :tmi:
    Колку што можат да бидат добри, толку се и лоши. Понекогаш претерно љубоморни, посесивни, кавкаџиски настроени, манипулатори ... :tmi:

На cresa-jagoda, crazylady и buba4e89 им се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Големо НЕ. Ние сме многу добри, со сите сме добри.
    Најголеми сме пријатели. Зборам за мене, јас сум лав.

На Troi, Chica.Loca и ♣ Alba Viduam ♣ им се допаѓа ова.
  19. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Во право си, можете да бидете добри другари, но исто така и дволични, лицемерни, кои те бараат само кога им требаш. Имав таква личност во мојот живот, но еден ден пукна тиквата :D и повеќе не се дружиме. И не е само таа личност, неколку се.
    На крај секој човек е различен, иако кога дознаам дека некој е лав, бегам од него како ѓавол од темјан :lol:, немам убаво искуство со нив.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    Јас не сум некоја која верува во хороскоп.
    Но за тие што се лав немам убаво мислење .
    Ги сметам за лицемерни,користољубиви ,премногу дволични и болно љубоморни. Имам неколку другарки кои се лав. Исто немам убаво мислење и за девицата ги сметам за неодговорни ,луѓе кои не почитуваат вредности и норми . И рибите ми се тука така ,како изгубени ми се ,топло -ладно си играат значи дволични се ,нестабилни личности ми се а ми се допаѓа тоа што се амбициозни .
    Близнаците ги сметам за избувливи личности ,што брзо се каат.

На crazylady и SunnyGirl2 им се допаѓа ова.