секој дупли знак хороскоп и подзнак пр хороскоп близнаци подзнак близнаци тоа е лицемерие теско или лав подзнак лав аууу центар внимание самозаљубени во голема мера и така сега да не ги набројувам а еве јас некако со вага и девица некако немозам,да не се навреди некој ама секој индивидуално
Мојата топ три листа на хороскопски знаци со најлоши карактеристики се 1.вага -,лицемерни,озборувачки ,не се добри пријатели туку секогаш забиваат нож во грб ,2.шкорпиии -премногу се злобни ,само знаат да напакостат некому ,љубоморни личности,3.близнаци- подмолни , себични,озборувачи
Бик!!!! Толку себични и материјалисти и инает уфф се на куп,дечко ми е Бик јас сум Лав ич не се поднесуваме а незнам како функционираме веке 6 години
Најлоши девица и стрелец Девица - Никола Груевски Стрелец - Бранко Црвенковски не ме зимајте за збор ама мислам дека е така ме мрзи сега да проверувам
Jas mislam deka devicata e vrv za najlosi karakteristiki Znaci devicite se najgolemi sitnicari , perfekcionsti i toa strasno nervira. [mod-kirilica:3qvz8fpk][/mod-kirilica:3qvz8fpk]
Според мое мислење... Вага - нарцизиодни, самобендисани, неодлучни и така натаму , Лав - горделивииии,ПРЕМНОГУ горделиви. Е не се лутете одма, де. Само реков... А и мојов не е ништо поасално, признавам. Јарец сум иначе.
Бикккккккккккккккккккккк Скорпијааааааааа Овеннннннннннннннн Инаку ние јарчињата не сме лоши бе зш така мислите?
Скорпијата ми има лоши карактеристики ,не дека не се согласувам со нив или неможам да се дружам,ама ете они ми се специфични. Од женски,рибите не ми се најнај.Дволични се. Машки-девици.Еднаш имав дечко девица,и више никад.Боже боже.Една одговорност,дисциплина, шта да ти причам. Уредноста и хигиента се плус,ама ова замарањево со ред и мир,не го бива,бар не за ваков слободен, неодговорен човек како мене И морам да кажам дека сум многу среќна што сум стрелец,сите знакови не сакаат и се совпаѓаат со стрелци.Еве баш гледам и на темава скоро никој нема кажано дека не бендисува стрелец..Абе душички сме си
Многу субјективно, ама како што сум анти-овен, никој не е. Страшно е тоа колку не сум компатибилна со тој знак. Тотални спротивнсти, карактеритики што ги мразам. Исто и лавовите не ми се пријатни за друштво. Иако има доста супер личности што ги познавам, кај сите има по некој момент од лавот што мене ме иритираат. Не можам да смислам луѓе што мислат дека се секогаш во право и дека се најпаметни, луѓе што постојано плачат да се центар пажња и големи материјалисти.
Јас не верувам дека постои овен што сака вага и обратно. Тоа е премногу црно-бело. И јас не знам зошто мн удриле стапот по овен. Јас си го сакам хороскопскиот знак. А не сум размислувала за оваа тема. И не би сакала, мразам предрасуди. На пр. ќе ми седне некоја вага и случајно ќе ми го каже хороскопскиот знак и јас нели одма да си кажам, а не со оваа никако. Знам само дека овенот мн си одговара со стрелец и тоа ми е доволно
Според мене јарци и близнаци. За јарците, сите јарци што сум ги запознала имаат лош карактер. БЛизнаците се многу превртливи луѓе. А, многу мразам такви.
Јарци. Многу подмолни и сакаат се да расипат. Се прават анѓелчиња а се расипани. Пуф. ОК, не се сите. Ама јас сум имала такво искуство со такви. (мамо ако го читаш ова не е за тебе. )
Нема врска ова, јас сум овен а тетка ми вага и се сакаме најмногу на свет! Инаку јас ги поседувам сите карактеристики на мојот хороскопски знак и понекогаш тоа ми пречи, ама таква сум и што можам?! Никогаш не сум помислила дека има "најлош" хороскопски знак, сите си имаат свои предности.