Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Discussion in '„Другата“ наука' started by fatbeautiful, Jul 20, 2011.

1. Lavender4

Lavender4 Истакнат член

Вага- флертувачи, не им е доволно внимание само од еден, сакаат секад некој егото да им го полни, не препорачувам за врска, а како пријатели имам повеќе ваги и се сложувам супер(y)
    Овен- себични, манипулатори, во се гледаат натпревар и во се да се први:puke:

resenska, hermosa, Stark and 2 others like this.
  2. Sinisa123

Sinisa123 Истакнат член

Не е точно. Ние водолиите имаме чуства, ама не ги покажуваме чуствата оти си мислиме дека некој ќе се насмее и ќе не сожали, и да кажеме нешто не знаеме дали ќе не сфати добро или лошо. Едноставно имаме чуства, а тоа што сме манипулатори и што имаме ГООООЛЛЛЛЕЕЕЕМММОООО ЕГО точно е ѕоа6

3. anaja1

anaja1 Популарен член

Јас со скорпии имам проблем и жени и мажи

4. en5

en5 Истакнат член

Мене такви ми личите :D

5. Nikki12123

Nikki12123 Истакнат член

Ретко кој има трпение со шкорпиите, кај нив се е дирекно, во лице, без sugarcoating. Плус, имаат навика да ги тестираат луѓето, така да додека го запознаеш нивното вистинско лице веројатно веќе си изгубил нерви и си им дал епитет.
    Но ако се зближиш со шкорпија пак, стварно се супер, и како партнер и како пријател, гинат за тебе, само гледај да не ги разочараш, не само што нема да заборават и да простат, туку и обавезно ќе ти вратат три пати полошо.

A94, anaja1 and cresa-jagoda like this.
  6. Miss_S

Miss_S Популарен член

Мене на мојот карактер во многу ситуации се покажало дека не ми одговараат Вагите. Не генерализирам дека се сите такви ама овие околу мене сакаат да бидат главни. Нивниот збор и мислење да е последниот. Секогаш да се во право. Покажуваат и докажуваат.

Дали се сите такви не знам битно јас не можам никако да се погодам на иста страна со нив.

A94, Anie93, hermosa and 1 other person like this.
  7. anaja1

anaja1 Популарен член

TE="Nikki12123, post: 6362594, member: 135275"]Ретко кој има трпение со шкорпиите, кај нив се е дирекно, во лице, без sugarcoating. Плус, имаат навика да ги тестираат луѓето, така да додека го
    запознаеш нивното вистинско лице
    веројатно веќе си изгубил нерви и си им дал епитет.
    Но ако се зближиш со шкорпија пак, стварно се супер, и како партнер и како пријател, гинат за тебе, само гледај да не ги разочараш, не само што нема да заборават и да простат, туку и обавезно ќе ти вратат три пати полошо.[/QUOTE]
    Затоа не ми требат.....подалеку од мене!

8. Stormii

Stormii Истакнат член

Сите есенски и зимски знаци не можам да ги поднесам. Од летните лав. Другите супер се.

9. hermosa

hermosa Популарен член

Секоја водолија не може да е иста абре ладни сме но сакаме некого и на свој начин.Точно е за егото слаба точка ни е а манипулација правиме ако ни дозволат само и многу сме нервозни немаме никакво трпение веднаш се сакаме да имаме,за чувства јас ги искажувам макар срам да ми е но не молчиме директни сме и она што го кажуваме е вистина не играме игри со никого

Maca Macka likes this.
  10. bambina carina

bambina carina Истакнат член

овен - агресивни машки, женските се добри само што лесно се лутат

бик - машките се материјалисти, предатори, женските тврдоглави

близнаци - најдобрата и најлошата личност во еден човек

рак - too clingy, депримирани
    женските се лигушки и провокаторки, машките се подобри ама ништо не можат сами

девица - чудни личности,најмногу сакат да се допаднат и да критикуваат,темелни во се и во критиката

вага - најопасен знак, женските се многу итри, машките поретко

шкорпија - нервозни,љубоморни

стрелец - жените се без памет со брз јазик, фрустрирани, оговарачки; машките не ги познавам

јарец - чуваат горчина во себе

водолија - нема дефинитивен став за ништо, не знае каде тера во животот

риби - тажни и песимисти, глумат жртви а се снаоѓаат убаво во меѓувреме дури ги мислиш

Last edited: Oct 14, 2022
  11. metallicaAa

metallicaAa Активен член

jas predator sum znaci :D

12. Heinz

Heinz Истакнат член

овенот, шкорпијата, машко вага, близнаците само зошто со близнакот не знаеш на што си, стрелецот е глупав инает ама зависи од подзнакот и другите планети

Last edited: Oct 14, 2022
  13. Mysterious Woman

Mysterious Woman Активен член

Vodolija Riba Vaga

14. hermosa

hermosa Популарен член

За водолија најточно да, изгубени во животот.Стрелец машко дете во душа лесно се подводливи а жена стрелец најкоманданти а поим си немаат од ништо.Вага машко сачувај боже колку се тие неориентирани во животот а најстабилен знак јарец дефинитивно и машки и женски . Близнаци поседуваат наивност и добро и зло се ќе видиш во едно а најсебични биковите сакаат се по свое и материјалисти тешки.Овни инает и во се први да се и да успеат а девица најкритичар не им е лесно еве јас подзнак сум девица тоа е страшна работа .Рибите се лабилни но доста осетливи , шкорпија како ќе налеташ добро лошо искрени се во лице се ќе ти кажат,рак најчувствителните и многу се жалат

bambina carina likes this.
  15. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Мислење за пријателство помеѓу бик и близнаци?

16. hermosa

hermosa Популарен член

Не оди ,бикот е приземјен а близнаци воздушен знак немаат допирни точки

17. Mentalna85

Mentalna85 Истакнат член

Ааааааа колку добро ги имаш опсервирано!!!
    Браво!

Како тинејџерка астрологијата ми беше опсесија , па подоцна кога ја расчепкав подобро ме фати дури срам во што сум верувала, не знам дали знаеш за сите контрадикторности во астрологијата, затоа и секогаш останува само како псевдо наука ..
    Но, сепак мислам дека годишните сезони можат да влијаат на темпераментот на натусот.
    На појавноста на истиот.
    Додека за карактерот и останатото " хороскоп" ни се тие дома со кои растеме и искуствата подоцна.

Јас сум Риби со подзнак Скорпија и месечина во Вага.
    Скорпијата и Вагата како се опишани ги немам воопшто.
    Целосно се наоѓам во Риби што и говори мојот ник тука , и апсолутно се наоѓам во ова твоево -Додека сите мислат дека сум "ментална" и или ме жалат или тераат мајтап со мене, јас си го средив животот за до 101на , хахаха!

П.С Знаеш дека Мерилин Монро има Нептун во прво поле , па оттаму сета таа харизма, таленти, но и психички проблеми, пороци и на крајот мистериозна смрт..
    Нели Нептун е магла и замаглува сѐ пред него..
    Абе кај некои кај кои ќе се "потрефи" да имаат слични карактеристики како хороскопот изгледа доста фасцинантно, но други натуси со истиот хороскоп немаат врска со истото..

Како и да е, забавна е и заразна морам да признаам, во раната младост поготово.

bambina carina likes this.
  18. Anie93

Anie93 Популарен член

Не се согласувам, знам многу водолии а и тоа не се нивните карактерни црти генерално.

19. Anie93

Anie93 Популарен член

Генерално да. А што си во хороскоп?

20. metallicaAa

metallicaAa Активен член