Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. anste

anste Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    127
    Според мене Јарците, неможам ич да ги сфатам.Барем релацијава стрелец-јарец според мене е невозможна :) . Ист случај со девиците.
    А пријателски настроени мислам дека се стрелците, вагите и рибите(иако стварно се наивни) :)

На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Е добро де. Сите овде си кажуваме од искуство. Моето искуство е вакво. Зборувам значи за луѓе кои сум ги сретнала во живо, а не за виртуелни пријатели. Во оваа тема многу форумџивки ги напишаа и лавовите, па сега ако седнам да им се „заблагодарувам“ на сите тешко мене. И не само во оваа тема и во многу други лавовите се речиси најплукани па што ? :^)

На drugarka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Floyd12

Floyd12 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    110
    Heheh Taka e Fini smee

4. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    4.778
    Јас сум скорпија.
    Мислев дека ќе налетам на повеќе мислења за скорпијата :D
    Сите се плашат од нас.Сме биле посебни,чудни и несфатливи.
    Не ги можам близнаците ( толку се себични и од се мора да имаат корист! )

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Лично за мене - девици.
    Каков давеж, удав луѓе. |(
    Пицајзли, со благо опесисвно-компулсивно нарушување.
    Имаат некоја блажена насмевка секогаш, а пола од времето немаат поим што се дешава.
    Последни го контаат вицот, додека сите други се смеат веќе по вторпат на истиот.
    Постојано бараат да им се појаснува, да се зборува пополека, за да они тоа го разџвакаат суптилно во мозочињата. |(
    Неодлучни, не знаат да пресечат, а од друга страна избувливи и наперчени, за без потреба.
    Ужасно патат да се центар на внимание, а ниту една девица нема ниту шарм, ниту карактер и сила да биде оној/онаа околу кого ќе биде насочено вниманието во друштво.
    Досадни се, лековерни и отекуваат вечно со прашања и недоумици.

Ова е моја лична опсервација на едно 20 девици кои сум ги запознала во мојот живот.
    Скоро за секој друг хороскопски знак сум сретнала исклучоци и различности.
    КАЈ ОВИЕ НЕ.
    |(

На Rose96, samovilkamala, hermosa и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    Според мене, сите се лоши. :D
    Јас досега кај сите сум нашла лоша страна, ама и добра. Кај некои повеќе, кај некои помалку изразена.. :geek:
    Од мое лично искуство, со овните не се мирисам, ама ги имам многу околу мене. Биковите и лавовите се attention-seekers. |(
    Близнаците дволични. Раковите пречувствителни. Девици - смор. |( Вагите и скорпиите не можам да ги дефинирам, чудни ми се. Стрелците знаат да бидат многу фини и добри, а од друга страна па, ако имаат нешто да ти кажат ќе те вртат од секаде и никако да преминат на главното. И + кога знаеш дека те лажат, те гледаат во очи и не признаваат па што сака нека биде. :@
    На водолиите ако им сметаш, не ти кажуваат зошто и како него ќе си се повлечат и не зборат. И кога се расположени, супер се. Кога не се, ич не ги чепкај, зашто после може никогаш да не ти прозборат.
    Рибите се наивни. Друга забелешка немам. Една од најдобрите другарки е риба и одлично се вклопуваме, иако е малку специфична.

Е сега за јарците. Имате право, тоа да. И јас сум јарец и не се сфаќам самата.
    Доста сум воздржана, никогаш не почнувам муабет (додуша не ни знам како да почнам :| ), премногу сум амбициозна, приземјена. Перфекционист огромен, не сакам влакно да штрчи и на се можам да најдам маана. Досадна сум, тоа да. Материјалист, и тоа да, ама не дека не ги ценам вистинските човечки вредности. :!:
    Тешко е и некој ако сака да ми се приближи. Си имаме ние некој таков строг став кој, до некаде, ги плаши луѓето.

Тврдоглава сум понекогаш, ама во поголем број од случаите секогаш јас попуштам.
    Не сум ни самобендисана, напротив, самокритична сум до немајкаде.

П.С. И по долгиов пост се гледа каква сум. :)

На hermosa и pink4ever им се допаѓа ова.
  7. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Јас како Лав, неможам да поднесам Водолија... Уф.. Можеби затоа што сме најспротивни знаци, ама сепак за мене се неподносливи.
    Кожа ми се крева, одма познавам дека некој се двои и е водолија, ексцентрични до немај каде...А демек уметници, со широко познавање во секоја област, во секоја манџа да се измешаат.
    Гњавежи, Склони да се уништуваат сами себе, а секогаш Универзумот е крив за нивната судбина.
    Секоја чест на исклучоците.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    |( Уште по таа работа да се проценуваа и да се знаеја луѓето какви се, според хороскопскиот знак и се ќе беше полесно, хм? :^)

На the.one и anneyy им се допаѓа ова.
  9. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Да Антила во право си. На секои 12 луѓе во светот се повторува еден ист знак. Не е логично сите тие да се исти по карактер. :!:

Но, во темава правиме проценка кои се лоши знаци според оние луѓе што ги познаваме. Од лошите, антипатични, љубоморни и завидливи луѓе што ги познаваш, сумираш колку од нив се припадници на еден ист знак и тој знак ке си го прогласиш за знак со најлоши карактеристики. :)

Еве на пример јас си стојам на моето дека бикот е најлош (без замерки). Тоа го мислам за моиве бикови, да не се расправаме и лутиме тука на форумов. Незнам зошто ама земјениве знаци не можам да ги сварам. Јарец и девица ај некако, сум срекавала и исклучоци. Ама бик, нит се води нит се тера.
    Не смееш ни шега ни мајтап да направиш (не дај Боже на нивна сметка :x ). Откако се родиле станале возрасни. Никогаш не се смеат. Не знаат да бидат деца. Приземјени и само да се буцало бе. Не знам зошто, можеби само затоа што јас сум водолија (воздух), подзнак вака (исто воздух) и сум фриспирит, па не ми оди со знаците во елемент земја.

10. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    ОK, онака само прокоментирав, зашто има и луѓе кои претерано се водат по овие работи, мисли ако ми го знае хороскопскиот знак ме познава и мене, па или "ме сака" или бега од мене... :^)
    Инаку ист знак сме со тебе, само што ми го 'рчна подзнакот :rofl:
    :D Ако де, нема љутиш, и онака сум скептик за овие работи, не верувам.

На MarchelineAmaru и anneyy им се допаѓа ова.
  11. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Ја ко јарец не да не можам со Лавови, ваги И најбитното овнови... Не ги можам па шо сака нека е .
    АЈ со лавови па и па ако не им се замарам можам со нив муабет ама ако им се замарам нема шанси одма ги тргам од мене.

А за шкорпии најубави карактеристи можам да дадам. Мн се согласувам со такви луѓе. За водолии незнам никаква комуникација, Бикови- само оние материјалистите (ко баба ми пр) не ги можам, а оние ко (ексот мој) со задоволство ке се дружам со нив :) . Ракови другарка ми не ја можам зашо е прменогу нарцисоидна !
    ...

И јарец ко јарец си има “лоши“ карактеристики. Не сме многу комуникативни, нема шанси први муабет да започнеме, не правиме муабет со секој, сакаме да сме си сами најчесто, знаеме да сме скржави за нешто што е наше. Сакаме се по наше да е , премногу сакаме да сме доминативни, секад сме у право :lol: (Ова најубава карактеристика ни е :lol: )

Факт дека не можеме да процениме човек преку еден знак, али сепак се си има мала улога во се нешто ..

На Ragazzina, pink4ever и MandyLane им се допаѓа ова.
  12. PetraPanka3

PetraPanka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
  13. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
  14. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Pa vaka: skoro so site znaci mi odi.No kako znaci so najlosi karakteristiki nemozam da izdvojam..Da ovenot e premnogu tvrdoglav ama sum sretnala i super ovni..Jarecot isto taka..no ve uveruvam deka postojam i dobri jarci..devicite malce se dramaticni..ama sepak majka mi e devica..i se slozuvame :) rakovite.......najdobro gi znam bidejki i jas sum edna od niv..nesakam da si go kritikuvam znakot no pobekogash znaat da izvodat i da si go kompliciraat zivotot.. !! ;)

15. Girly101

Girly101 Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Oven- premnogu glupavo agresiven, nervozni do daska duri se tresat od nivnata nervoza, ne mozat da pravat nisto so smirena glava za naj mala sitnica gi faka nervoza.. zlobnise i vednas se navreduvaat.
    Bik- golemi inaetcii, ne se mrdaat od mestovo se dodeka ne go napravat ona sto go zamislile, lesno ne popustaat, trpelivi se no golemi sizofreni.
    Bliznaci- licemerni, ozboruvaci, premnogu naivni, menuvanjeto nenadejno na nivniot karakter e fatalen, opsesivni...
    Rak- se lutat za sekoja sitnica, premnogu emotivni duri i dosadni :/ , menuvaat mislenje kako ke im tekne.
    Lav- surovi, ljubomorni, agresivni, samobendisani, so mala doza na samodoverba, krenat, arogantni.
    Devica- golemi majtapcii, kriticki nastroeni, nisto ne im e dovolno, kaj niv ne postoi emocii se se vodi kon seksot, ako nekojz nak se smeta za prostitutka togas e ovoj znak.
    Vaga- golemi lazgovci, narcisoidni sizofrenici, najdobar drugar im e ogledaloto, potrebna im e cela nedela za da naracaat koka-kola ili pepsi. zborot prijatel kaj niv ne postoi.
    Skorpija- ljubomorni, posesivni, ne mozat da se podnesat samite sebe pa zatoa urlaat niz sekade, dosta napnati, sakaat odmzada za sekoja navreda nasocena kon niv, ja planirat odmazdava molcejki i na tocno vreme napagaat. Ljubomorno posesivni psihopati.
    Strelec- kockari, pijanici, se sto ke najdad pred sebe ke rasturat bez da razmislat, premnogu navreduvaat, pcujat, I samo koga ke se sigurni vo see deka ve sakaat za eden mesec ke im pomine toa, cesto izneveruvaat.
    Jarec- Bi si ja prodale dusata za drustven status, namesto "te sakam" cesto ke go slusnete zborot "goni se", ne gi iskazuvaat svoite cuvstva lesno i nikogas ne ke mozete da doznaete sto imaat da vi kazat, ljubomorni, kajniv zborot "izvini" ne postoi ve brisat od nivniot zivot so samo edna napravena greska. ne znaat da prostat tuku znaat samo da ve prekoruvaat, a dobri se vo ozboruvanjeto ako nekoj ne e kako niv vednas ozboruvaat sekogo nekogo, golemi cicii.
    Bodolija-golemi spiuni, sakaat da se mesaat vo secij privaten zivot, sakaat da solat pamet, premnogu ocajni, vednas pagaat vo depresija, stalno se zalat, nepristojni se vulgarni, izbuvlivi, nepredvidlivi.
    Ribi- premnogu naivni, veruvaat na sekoj vas kazan zbor, samosozaluvaci, samobendisani, dosadni, cekaat nekoj da dodjde za da gi utesi. koga se so dobra volja, se zanimavaat so tugite problemi i povtorno pagaat vo depresija, i se taka vo krug.

ova e moeto mislenje za sekoj znak mislam deka nema da svatite se taka licno :) sepak NIKOJ NE E SOVRSEN.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  16. dryad

dryad Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    55
    ''sakaat odmzada za sekoja navreda nasocena kon niv, ja planirat odmazdava molcejki i na tocno vreme napagaat''
    spored mene toa se vbrojuva vo dobra osobina zasto jas sum skorpija i znam kolku e tesko da si skorpija kako najkompleksniot znak! EVER! штом постоела потреба за одмазда во старт значи дека некој на некаков начин со или без умисла ни наштетил! зашто тогаш да не е фино испланирана одмаздата? :devil: :@
    Јас не живеам со live and forget cause YOU'LL DIE FORGETTING !!!! 8)

На cresa-jagoda, Tumblr.123, alekcoki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Ејј шо не напраивте нас близнаците јас сум близнак и да си признавам дволична сум ама со тие што се дволични со мене,нема што да глумам..Секој знак има свои мани и доблести се е тоа општо земено за сите луѓе на плантева а не има милиони и милиони! :)

18. Ladybug.89

Ladybug.89 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    39
    Дечко ми е лав а и татко ми, знаејќи го карактерот на татко ми, кога се фатив со дечко ми како да гледав една иста слика, се уште сум со него, но многу е горделив, и не сака никој ништо да му нареди, што си сака тоа си прави. Така да немам некоја добра слика за лавовите.
    Инаку јас сум шкорпија

19. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    јас сум бик во хороскоп а девица подзнак... мислам дека малце погрешно ги свакјате биковите или можеби не сте биле во контакт со бикови од мојот вид :D за себе можам да кажам дека сум премногу чуствителна, на секоја лоша случка и оддавам значење поточно на било кого нешто да му се случува јас се нервирам зошто не му е ок па макар и да е некој со кого имам само едно површно здраво, се радувам кога гледам некој друг да се редува... е сега навистина не ги трпам лугјето од типот ејј види го овој види го оној... некој кога би ме погледнал на страна... некој кога не ми верува... некој кога ме обвинува за без врска... тогаш преовладуваат емоциите и не се контролирам и правам прво што ми доагја на памет без претходно да размислам дали повредувам некого секако ако некого повредам потоа се каам и додека не му се извинам и да не ми прости неможам да спијам...сакам кога ми обрнуваат внимание личностите што ми значат и сум многу голем романтичар ја обожавам романтиката... сакам да биде по мое да невелам не тоа ми е огромна мана ама сепак се контролирам во одредени ситуации/... муабетов ми е никој не ме знае како ваква никогаш не се отварам пред другите али сепак најблиските другарки ме знаат без да им објаснувам веке знаат како дишам и доволно ми е...

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    овен, бик и вага :)