Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најлоши каректеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од fatbeautiful, 20 јули 2011.

1. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Јас како Близнак се чудам кога ни велат дека сме дволични,бидејќи јас воопшто не научив да бидам тоа,можеби е маана,може доблест,сепак мене ми е мерак што не сум дволична и затоа ви велам погрешна ви е констатацијата,може зошто Близнаци па асоцира на две лица ;)

На BeYourself, Look, Beauchamp и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. xenna

xenna Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    6
    Јас сум бик и воопшто не сум инает мн попуштам не се противам на ништо нз зависи до човекот не до хороскопот

3. PetraPanka3

PetraPanka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    432
    Ау ау ... ама лошо искуство . И во право си .
    Инаку јас сум девица и никогаш не сум сакала да бидам во центарот на вниманието :)
    Ова дека е темава со лоши карактеристики инаку девиците си имаат и позитивни :lol:

Мислам дека еднаш напишав и пак ќе си повторам , близнаците , поради нивната променливост од минута во минута , себичноста , и лицемерието , значи не мора сите близнаци да се такви , но поголем дел се .

4. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    А ова научна-скептична-песимистична анализа се базира на поверливи извори или од лично искуство?
    Ако е од некој извор, тогаш дефинитивно се работи за бајач/ка у прогрес од типот „Васионооо, чујеш ли ме???“,евентуално Милан Тарот, а ако е лично искуство во прашање, гарант си имала од сите знаци по еден бивши. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=tutJLBKx1lg

5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    Според мене,Шкорпиите се најлоши :devil: .И Близначињата си имаат свои маани,тоа со превртливоста и неодлучноста ми е најлоша особина кај нив.Ама ,со Шкорпија не се мирисам ни од далеку :puke: .
    Сепак,мислам дека секој човек си е приказна за себе и не мора да му влијае знакот .Атоа за мојот знак Водолија шо сте го напишале,не е точно дека се мешаме во туѓите животи,верувајте тоа ич не важи за мене,и многу мразам љубопитност,озборувања...А кога некој ќе ми стане опасен непријател,подготвена сум на најлошто и не простувам 8)

На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  6. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177

:o :o :o
    Ти си ми близначка, готово! :tmi: :D
    И јас сум бик, подзнак девица, потполно се согласувам со се што си пишала, подобро и јас не би се опишала :D.

И не знам што толку биковите ви сметаат, точно е дека сме најтврдоглави, и се тоа, али пак сме многу чувствителни и по тие бикови што ги познавам, вклучувајќи ме и мене, немаме лоша душа. Тешки сме за комуникација и се тоа, али не сме злобни и превртливи. Така да, не сметам дека сме најлош знак :D

Овните се многу нервозни, тврдоглави, така да сметам дека се бетер од биковите во тој дел. Најмногу со близнаци сум имала контакт во животот, и не мислам ни дека и они се најлош знак, точно е дека се малце превртливи, но тоа е. Раковите мислам оти се најдобри, лавовите појма неам, вагите се доста неодлучни, девиците - неам посебно мислење, океј се донекаде, стрелците - не знам, јарците - лоши се, но не најлоши, рибите ми се доста фини ... За најлоши би ги ставила скорпиите, баш знаат да забодат :)

На Nate- princeza, cresa-jagoda и lloovveellyy им се допаѓа ова.
  7. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Јас па близнаците многу ги сакам затоа имам и дечко близнак,сакам и стрелци и водолии и девици.А некако со шкорпии не можам па и со лавови,мислат дека они све знаат и дека се најпаметни,а да и јарцитее се инает не виден тоа 100 % .позз

8. 1234girl

1234girl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    35
    А ова научна-скептична-песимистична анализа се базира на поверливи извори или од лично искуство?
    Ако е од некој извор, тогаш дефинитивно се работи за бајач/ка у прогрес од типот „Васионооо, чујеш ли ме???“,евентуално Милан Тарот, а ако е лично искуство во прашање, гарант си имала од сите знаци по еден бивши. 8)

Е извини ама лавот има голема доза на самодоверба,секаде го пиши тоа.
    Јас сум лав,а одлично се сложувам со водолии,со девици,а посебно со лавови.
    Воопшто не се сложувам со јарци,некако се многу препотентни,злобни и лицемери.

На Nate- princeza му/ѝ се допаѓа ова.
  9. O.l.e

O.l.e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    6
    Се радувам што како вага не се прочитав многу по постовиве иако секој си има мана, јас можам да се сложам со секој незнам дали е до мојот карактер или до хороскопскиот знак ;) инаку лично за мене како вага најлоша комуникација имам со Лав, стварно незнам зошто, Риби - со нив можам да се сложам во секој поглед

10. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    јас сум лав
    Арогантни, горделиви, незрели, егоисти, љубоморни, нештедливи, агресивни, сурови, мрзливи

11. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    и самокритични :lol:

12. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    мило ми е :D

13. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    јас како стрелец и тоа дупли (и знак и подзнак) не можам да бидам во контакт со лав и девица.

14. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Јас сум Лав,а подзнак Стрелец.Дури подзнакот повеќе ми влијае мислам дека и за тоа најдобро се сложувам со Стрелец.Од друга страна пак Овен и Јарец неможам да ги поднесам зашто со нив секогаш влегувам и некаков натпревар за внимание незнам зошто :D

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  15. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Луѓе не мора на секое да се расправате ако некој го навел вашиот знак како најлош, па оти така, па не сум јас таква итн итн.
    Јасно ни е на сите дека сите Ваги, Овни, Стрелци не се потполно исти, тука влијае и подзнакот и датумот кога си роден. И дека сите знаци имаат и лоши и добри карактеристики, ама ете кај некои повеќе лошите преовладуваат.
    Овде зборуваме во глобала, според лично искуство, и штом некои знаци се од 90% членови на темава посочени како непријатни, лоши, значи има нешто, ама сепак не треба толку лично да се сфаќа па сега да се објаснуваме овде за секој посебно дали е или не е таков.
    Јас не ги сакам Биковите, знам неколку личности со овој знак и премногу се самозамислени, а иронијата е што немаат воопшто со што толку да се замислуваат :)

16. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Озборувачи, изолирани, некомуникативни, хиперсензитивни, премногу компетитивни, премногу емоционални, мрзливи, слаби, љубоморни. РАКОТ ]:)

17. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Риби намирисувам на 1000 км. Не ги сакам ич. Без некоја посебна причина ме нервираат. Особено мажите риби ми се тешки папучари и опасно ми копаат живци. Секогаш глумат нешто пријателски расположени, дружељубиви, забавни, а уствари шегите им се такви што мислам дека само дебилен може да се смее на нив. |( Дај секој си има свој момент кога ќе се избрука но овие на секое |( Ми се уринира кога машко риби сака да ми се приближи. Што е најглупаво јас не им сметам нив, тие ми сметаат мене. Уште ако имаат јак подзнак, дури тогаш лечат комплекси како се отарасиле од чувствителната природа. Да си се отарасил, само на соне. Машки исклучок не познавам а и не постои изгледа. Жените се трпат некако |( мажите не. Ни мажите и жените не се толку добрички како што ги бие глас, подмукли се, емотивни да те удави |( и лесно подложни на фрустрации. И тоа не сум била блиска со риби во животoт, замисли да имав некој/а во фамилија. Ќе отечев од нервоза |(

На Nate- princeza и SunnyGirl2 им се допаѓа ова.
  18. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    3.317
    никогаш не сум можела да излезам на крај со некој што е во знак РАК (инаку јас сум близнак и катастрофална комбинација сме)

имав бивши што беше рак и значи полоша врска амин од таа, бетер од жена беше човеков, одма плачење, емоции, секад кога ќе се скаравме(за некоја ситница |( ), се осеќав како некоја емоционална замка да ми прави,за да го сожалам и да не раскинеме..али добро и тоа некако заврши, си се чудам како воопшто издржав 2 месеци :tmi:

а мајка ми пак, она ми е официјалниот претставник на овој знак (ракот) , со неа НИКОГАШ неможам на крај да излезам, во вечна битка сме :D некој ако и рекол ''Здраво'' со чудна интонација на гласот, ќе го тупи тоа цел ден, па зашто, па како, крај на свет прави- WTF :@ да не ја спомнувам и претераната емотивност-која се подразбира.. свесна сум и за своите негативни карактеристики како близнак, али без оглед на тоа што се збори за близнаците, јас мислам дека сум си ок личност(па има и исклучоци нели :angel: :) )

19. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    Бик. имаат голем инает,мислат дека секогаш се во право. :@

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Peaaarl

Peaaarl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    лав,лав ЛАВ! цела хедонистичка енергија собрана у труп и ставена на нозе ..