Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најубави карактеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од MarchelineAmaru, 9 јули 2011.

1. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576

Аман па ти за кој знак си стигнала си изнапишала глупости. Сите знаци вакви онакви само твојот најдобар! :^)

На Cherish33 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    деј бре што чудо ќе беше ова,сите знаци не чинат само нејзиниот..Тогаш би рекла дека стрелците се најголемите нарциси.Ракот вака Ракот онака.Жално!

3. Lahaliva

Lahaliva Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    317
  4. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    па и вие не карајте се сега за хороскоп :^)

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rrrrrrrrrr

rrrrrrrrrr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    173
    Знак со генерално најдобри карактеристики според мене дефинитивно - Водолија. Најблагородни, најхумани и полни со разбирање и човечност. Барем оние водолии кои јас ги знам.

На mynameislove, Aschenputtel, Yowannty и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Јас сум Скорпија и мислам дека најубав знак е скорпинјата зашто знаеме како да се однесуваме со сите и знаеме што точно сакаме, и секогаш имаме план за одмазда.. А најмногу ми се свиѓа она што сме НЕУНИШТЛИВИ. ]:)

Исто и близнаците мислам дека имаат убави карактеристики, секогаш верни, добри, чувствителни и секогаш се тука за да ти помогнат..

Ама изгледа сум многу самобендисана зашто сум Скорпија со подзнак Близнаци.. :D

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.788
    Допаѓања:
    175.895
    Горе-долу секој знак има своја позитива и негатива. Ако треба да се одлучам за еден, ќе кажам Водолија, не поради тоа шо ја сум, туку ради тоа шо карактеристиките шо ја одликуваат една Водолија водат од крајност до крајност, пример секогаш сме фини и добри стартно, и сме доста толерантни на срања, ама коа ќе пукне филмот, полош знак од Водолија уште не е измислен. Исто така, нит јарец нит бик не можат да го тераат инатот на Водолијата.. been there, done that... and still doing that :D

На mynameislove и Spidy им се допаѓа ова.
  8. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    И јас се сложувам со тебе ;)

9. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Бикче сум и со овие 3 најмногу си се слагам... Ова се мои мислења за личностите околу мене..

Бик - Лојални, искрени, фер, добро организирани, имаат некоја замисла за совршено (али не како девиците) истрајни, не умеат да се лутат но се избувливи.. Тие се тука за тебе и кога мислиш дека не се, буквално во секое време би ти помогнале.. Стабилни луѓе, често поради малата загриженост околу работите даваат впечаток на ноншалантни персони.. Не се сложувам дека се тврдоглави, туку дека си стојат до својот став и точка (Бик сум де.. така си ги оправдувам..).. Романтични, страсни и верни партнери, пред се.. Никогаш да не ве изненади љубомората на бикот. Не се материјалисти но кога поседуваат нешто, се чувствуваат сигурно.. Ја сакаат таа финансиска сигурност и не се нималку скржави.. Уметнички души и секако да не заборавам, огромни гурмани. Сакам и јас, за другите бикчиња незнам (ама читам дека е така), дека уживаат во друштво на интелектуалци, на доброобразовани луѓе.. алергични на глупаци..

Водолија - Затоа што секогаш се смирени, толерантни, цврсти, ретко избрзуваат со одлуки, знаат што прават... Како и да е, во било што што прават зрачат со самодоверба.. Кога љубат, љубат страсно, љубат со цело срце, се посветуваат целосно, тешко опоравуваат после скршено срце.. Не се луѓе што сакаат да зависат од нешто, ја сакаат самостојноста.. Дружељубиви се максимално, весели, знаат да расположат и во моменти кога не ни е до смеење... Непоправливи авантуристи.

Риби - Смирени, тивки, повлечени, искрени, одлични другари.. Доколку си заслужил, секогаш може да сметаш на нив.. Креативни се и обожаваат уметност..

Ми се допаѓаат некои карактеристики на девиците и вагите.. Секој си има свои добри страни..

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Стрелец и Близнаци :) :)

11. Beatriche19

Beatriche19 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    89
    Јас сум Стрелец со подзнак Девица...... комбинација снова..... месечина Рак..
    Ни самата незнам каков спој на карактери сум....
    Манџа....

а за знакот со најубави карактеристики...Сепак мислам дека е Рибата, Водолијата и Стрелецот
    иако водолиите знаат да замараат,рибите понекогаш се многу ќутливи и меланхолични додека пак стрелците се зборлести :)

12. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.354
    Допаѓања:
    3.627
    Мојот бе, Девиците :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Искрено, не познавам добро ниедна друга девица освен мене.. Знам неколку личности и не ми се допаѓаат ама није ваљда бидејќи се девици.. Нее, ја тоа само така не си ги сакам..( Да напоменам, машки девици се, женска девица немам запознато)

Сите знаци ми имаат минус и плус карактеристики па не можам да издвојам да речам овие се најдобри, овие не се.. Се тоа се надополнува и со карактерот на личноста..

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    684
    Риби и ракови....
    А и некои карактеристики на мојот знак многу ми се допаѓаат :)
    п.с Вага сум :)

14. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    Водолија и јарец.
    Иначе јас сум вага. :)

15. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Ракичињата ми се мили со нивната чувствителност, девиците кхм кхм...се многу верни и анализираат, лавиците ми се некако страствени и силни во карактер.

На cresa-jagoda, Бисерче95, glosipgirl и 2 други им се допаѓа ова.
  16. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    Да ви кажам знак со најлоши карактеристики според мене е шкорпијата...толку се љубоморни,во нервоза што се нема да ти изнакажат,иако не го мислат тоа,желни се за одмазда,ако еднаш им згрешиш нешто,пиши си крст.. а онака најмили ми се девиците,со нив добро се согласувам,ракчињата и водолиите :emo:

17. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    И за оваа истото важи :D

18. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Шкорпии ;)

19. simplyheaven

simplyheaven Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    7
    Бик-иако навидум се мноогу тврдоглави и тврди,но сепак се чувствителни,со меко срце и разбирливи.
    Девици-смирени,трпеливи,педантни,дружељубиви.
    Стрелец-со весел дух,секогаш насмеани,искрени и забавни. :)

На fear му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Девица :)
    И јарец 8)