Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хороскопски знак со најубави карактеристики

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од MarchelineAmaru, 9 јули 2011.

1. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Вага :)
    Не само дека јас сум,туку навистина сметам дека имаат најдобар карактер.Различни од другите,многу сакаат да помагаат (и да одмагаат ако некој заслужил :D ).

На anichka94, Elena-97, MarchelineAmaru и 2 други им се допаѓа ова.
  2. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    точнооо тоа и ќе го кажев. :lol: :inlove: :*

На Elika и MarchelineAmaru им се допаѓа ова.
  3. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    И мене ми се допаѓаат вагите,навистина супер се сложувам со нив :) Тука негаде ми се и близнаците и водолиите,најверојатно зошто сите спаѓаат во воздушни знаци па некако карактерно се поклопуваме :)

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Fibia

Fibia Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    22
    Вага, вага вага и по 238години пак вага, незнам какви се внатрешните, емотивните карактеристики нa знакот али сите луѓе што ги знам со овај знак се одлични пријатели умрени во шега и за чудо малечките деца се како луди по нив, а сите знаеме дека дете не знае да лаже :D

На MarchelineAmaru, anichka94, Elena-97 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    Вага и Овен

На MarchelineAmaru и Elena-97 им се допаѓа ова.
  6. cutebunny

cutebunny Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    27
    Како сум заљубена во едно бикче ммммммм <3 <3 <3

На hehehe му/ѝ се допаѓа ова.
  7. hehehe

hehehe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    57
    И јас исто ама незнам дали е баш добар знакот... xD

8. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.448
    Рибиии

На Cherish33 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lady17

Lady17 Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    351
    Па мислам дека се рибите, ( не бидејки јас сум ) :D Тие секогаш им помагаат на дуругите, многу се мили и добро се однесуваат, не сакаат никого да повредат. :)

На Cherish33 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305

Како може добар не-добар знак ?? Ако тебе ти е добар можеби за некого е лош. ! :!:
    И се зависи од тоа дали твојот знакот си одговара со бик. :lol:

11. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Риби и Рак, дефинитивно!

На Cherish33 и srcka55 им се допаѓа ова.
  12. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    па да издвојам еден мислам дека неможам зошто се зависи кој со кого нај си одговара а јас се трудам секогаш да бидам реална, и мислам дека во една тема веке ги напишав полошите карактеристики на знаците па сега овде ќе ги напишам убавите работи по кои се издвојува еден знак :) а имам пријатели и познаници од скоро сите знаци покрај сестра ми и јас научив мн за хороскоп, и научив да ги прашувам луѓето што се во хороскоп па мислам дека можам :)
    овен- храбри се, секогаш знаат да се изборат за своите права и ако ти треба поткрепа ке се борат и за тебе :) ; бик-многу се стабилни и кога ги гледаат луѓето одстрана се најреални и секогаш најправедно судат; близнаци-многу се дружељубиви, интелигентни и лесно им стануваат симпатични на луѓето, знаат да се мили како деца; рак-многу се добри, нежни, си го сакаат семејството, пријателите и се ке направат за да им помогнат, посветени се, а тоа е убаво; лав-многу се самоуверени, и тоа е добро за нив, зошто можат да постигнат што ке наумат, родени водачи се; девица- вредни, домакини, секоја работа знаат да ја завршат ако треба и за тебе, одговорни; вага-кул :lol: , опуштени секогаш, незнам јас многу си ги сакам, и ако ти треба мудар совет прашај вага; шкорпија- делуваат непобедливо и мокно, а кога сакаат некого стварно сакаат, ги бива за многу работи :!: ; стрелец- зошто јас сум стрелец сега да не речете дека се фалам, зборувам за други луѓе што ги познавам, најдобриот другар ми е стрелец, татко ми е стрелец и тетка ми е стрелец, според мене многу интересни, скоро секогаш позитивни, зборливи, бистри, имаат нешто посебно барем јас така ги доживувам :) ;јарец-многу достојни луѓе, е овие знаат разлика помеѓу добро и лошо, мн амбициозни и се сакаат со свој труд да постигнат што е добро и не сакаат да се караат; водолија-многу паметни, секогаш сакаат нешто поразлично, некогаш знаат работи што другите не ги знаат и многу се сакани во друштво; риби-немам блиски риби ама знам дека се романтични, креативни :)

На Elena-97 и Chivas им се допаѓа ова.
  13. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Лав и Рак :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    Овен и ЛАВ

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    Стрелец и Девица

16. DragonLady

DragonLady Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    23
    Јарците имаат ненормална смисла за хумор којаа секогаш може да те насмее

На Butterfly77 и Teresa94 им се допаѓа ова.
  17. Chelsea

Chelsea Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    29
    Овен, секако. :emo:

18. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Мислам дека би било многу нехумано од моја гледна точка да издвојам хороскопски знак кој ги има најубавите карактеристики........
    Ова го велам бидејки секој знак има своја убавина
    Јас сум водолија најубави карактерисики има мојот знак-бидејќи сме несекојдневни, вредни,упорни,многумина нема да се сложат но во тоа е и поентата.Го сакам знакот скорпија кој е мој подзнак и кој ме надополнува,исто така девицата нејзината остроумност,го обожувам ракот нежност,доблест,чесност,не можам да не споменам јарецот познат по штедливоста,или пак рибата чуствителна искрена горда.
    секој знак има своја доблест и мана затоа за мене сите се супер

19. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Мене близнаците ми се многу добар знак. И јас сум близнаци и за ништо не се менувам. Не зборувам за мене, познавам могу луѓе во знакот близнаци и многу добро се согласувам со нив секогаш ми е забавно имаат добри особини. Знам дека со Биковите најмалку се согласувам. Незнам дали барем со еден бик сум имала исто мислење, онака многу препотентен знак. Лажливи се и не искрени. Немогуче другарка да ти биде. Се разбира ова е мое мислење можеби постојат и добри бикови ама сега за сега не сум сретнала :D

Раковите и Водолиите ми се најдобри, мада што водолијата е некако премногу отворена, барем онаа што јас ја знам :lol:
    Раковите се добар знак но врз нив премногу влијаат другите, т.е не стојат цврсто на своето мислење туку на туѓите. Во главно тие ми се омилени знаци а за рибите можам да кажам дека НЕ ги поднесувам. Брат ми е риба и одвај на крај излегуваме. Исклучок е братучетка ми, исто риба ама добро се согласуваме само што брзо избувнува.

Дури и на омилените знаци маани им најдов ххахахаха :rofl:

На Jovi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    И мене ме чуди како не ги сакаат биковите по карактер. Не дека сум јас бик, и не дека сакам сите да ме сакаат, ама не знам а и не можам да лажам, совеста не ми дава, и да посакам да излажам, во последниот момент кога треба да го направам тоа, пак ќе ја кажам вистината (можеби затоа не можам да се пронајдам во професија адвокат, бидејќи не знам да лажам и да манипулирам)
    Биковите се можеби нај емоционалниот и нај праведниот знак во зодијакот, но и јас ќе кажам дека не е само до знакот и подзнакот, тука е и домашното воспитување, околината, развојот на личноста, кои се многу по важни фактори за карактерот на човекот отколку хороскопскиот знак.
    Близнакот го сакам поради неговиот ведар дух, ракот поради љубовта кон домот и семејството, девицата (што ми е подзнак,поради точноста и уредноста),лавот кој не го поднесувам добра карактеристика му е тоа што мора тој секогаш да биде во право и на крај секогаш го постигнува тоа (не знам како му успева) и тн.

На Ella.313 му/ѝ се допаѓа ова.