Близнаците размислуваат со брзина на светлината, но имаат проблем да се изразат кога треба да разговараат за своите емотивни потреби. Бидејќи сигурно не сте во врска со некој што чита мисли, треба да ризикувате и да го побарате она што ви треба и да му кажете на партнерот што ве плаши. Точно, секогаш ми се биле проблем искажувањата на емоциите. И кажување на моите желби!
точно е се за ракот ама има уште работи мене многу ми пречи тоа што сум премногу срамежлива, емотивна и понекогаш премногу добра со сите бидејќи колку си подобар толку те газат. Нааајвеќе ми пречи тоа со срамежлчивоста никако од тоа да се ослободам
Јас више не коментирам кај хороскопов зошто секогаш се ми е погодено до точка... дали дека сум и знак и подзнак скорпија
Ова за овенот многу е точно.Јас сум овен, а и мојот сопруг е овен. Разлика сме само во еден ден. Толку многу несогласувања имаме, не можам да ви опишам. Еднаш бевме многу близу до развод, се надевам дека нема да се повтори.
Вагата верува дека сè може да се избалансира, но додека да го постигне тоа може да биде нарцисоидна и да ја наруши рамнотежата. Следниот пат кога мислите дека партнерот бара премногу од вас или дека не може да го сфатите, обидете се да ја разгледате ситуацијата од аспект на „нас“, а не на „мене“. Сторете го ова и ќе ја добиете посакуваната рамнотежа. Апсолутна вистина ! Немам коментар ,ме погодивте в
По неколку неуспешни планови, се откажав од контролирање на настаните, луѓето, итн... Нека си течат нештата природно, можеби така ќе биде подобро...
Точно. Не знам што би додала повеќе, отколку тоа дека максимално се трудам да бидам пофлексибилна личност. А тоа, за простувањето, простувам, но никогаш не заборавам! (кога станува збор за работи што сериозно ме повредиле, не ситници. ) - можеби тука се крие проблемот.
Стрелецот треба да сфати дека неговите вечни немир и нетрпеливост се лични проблеми, а не проблеми во врската. Штом ве избрал, вашиот партнер ги сака вашиот слободен дух и независност, но исто така сакаат да почувствуваат дека се дел од вашиот живот. Ако сакате љубовта да трае треба да сфатите дека одговорноста што ја носи секоја врска не е еднаква со ограничување, но мора да вклучува партнерство. Не е се погодено ама....Има некои работи кои се баш погодени
Скорпијата сака да ги контролира нештата, а во врска е вистински мајстор на тивката манипулација. Скориите сакаат да победуваат, но кога се во врска треба да се запрашаат дали ги привлекува само играта или вистинската награда е освојување на срцето на партнерот. Првата реченица е точна.
Точно е дека тврдоглавоста ни е главна особина, но не ја користам кога нема потреба од неа, па така (барем со мене) секогаш може да се најде компромис. Бидејќи досега не сум била во врска, втората реченица не можам да ја потврдам ни да ја негирам. Третата воопшто не ме опишува. Никаде не брзам и уживам во љубовта која ја пружам и ми ја пружаат.
епа за водолијата тотално сте во право,секогаш сакаме да бидеме независни,и се нервираме кога треба да зависиме од некој друг,се осекаме како неважни понижени и слично не секогаш така ама баш кај мене знам не можам да го контролирам
Близнаците размислуваат со брзина на светлината, но имаат проблем да се изразат кога треба да разговараат за своите емотивни потреби. Бидејќи сигурно не сте во врска со некој што чита мисли, треба да ризикувате и да го побарате она што ви треба и да му кажете на партнерот што ве плаши. Близнаците размислуваат со брзина на светлината, но имаат проблем да се изразат кога треба да разговараат за своите емотивни потреби Точно, точно, точно.