Хороскопски несовршености

Discussion in '„Другата“ наука' started by angie, Nov 5, 2010.

1. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Близнаците размислуваат со брзина на светлината, но имаат проблем да се изразат кога треба да разговараат за своите емотивни потреби. Бидејќи сигурно не сте во врска со некој што чита мисли, треба да ризикувате и да го побарате она што ви треба и да му кажете на партнерот што ве плаши.

Точно, секогаш ми се биле проблем искажувањата на емоциите. И кажување на моите желби!

unlucky likes this.
  2. GiaMarie

GiaMarie Истакнат член

Се од збор до збор е точно дури се зачудив :)

3. Shery

Shery Популарен член

погодено :$

4. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

точнооо

5. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

точно е се за ракот ама има уште работи мене многу ми пречи тоа што сум премногу срамежлива, емотивна и понекогаш премногу добра со сите бидејќи колку си подобар толку те газат. Нааајвеќе ми пречи тоа со срамежлчивоста никако од тоа да се ослободам :|

6. innablood

innablood Истакнат член

СЕ‘ е точно за овен. Знам да кажам многу работи набрзина, а после да се каам. :tmi:

7. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се е апсолутно точно! :)

8. LadyN

LadyN Истакнат член

Јас више не коментирам кај хороскопов зошто секогаш се ми е погодено до точка... дали дека сум и знак и подзнак скорпија :!:

9. nesa

nesa Популарен член

Леле мајко :x , апсолутно вистинито :x

10. Gita

Gita Истакнат член

Ова за овенот многу е точно.Јас сум овен, а и мојот сопруг е овен. Разлика сме само во еден ден. Толку многу несогласувања имаме, не можам да ви опишам. Еднаш бевме многу близу до развод, се надевам дека нема да се повтори.

11. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Вагата верува дека сè може да се избалансира, но додека да го постигне тоа може да биде нарцисоидна и да ја наруши рамнотежата. Следниот пат кога мислите дека партнерот бара премногу од вас или дека не може да го сфатите, обидете се да ја разгледате ситуацијата од аспект на „нас“, а не на „мене“. Сторете го ова и ќе ја добиете посакуваната рамнотежа.

Апсолутна вистина !
    Немам коментар ,ме погодивте в :l:

12. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

По неколку неуспешни планови, се откажав од контролирање на настаните, луѓето, итн...
    Нека си течат нештата природно, можеби така ќе биде подобро...

13. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Точно. Не знам што би додала повеќе, отколку тоа дека максимално се трудам да бидам пофлексибилна личност. А тоа, за простувањето, простувам, но никогаш не заборавам! (кога станува збор за работи што сериозно ме повредиле, не ситници. :lol: :P ) - можеби тука се крие проблемот.

14. nesa

nesa Популарен член

Се срамам колку е точно ;)

Hipica likes this.
  15. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Стрелецот треба да сфати дека неговите вечни немир и нетрпеливост се лични проблеми, а не проблеми во врската. Штом ве избрал, вашиот партнер ги сака вашиот слободен дух и независност, но исто така сакаат да почувствуваат дека се дел од
    вашиот живот. Ако сакате љубовта да трае треба да сфатите дека одговорноста што ја носи секоја врска не е еднаква со ограничување, но мора да вклучува партнерство.
    Не е се погодено ама....Има некои работи кои се баш погодени :lol:

16. duffi

duffi Форумски идол

Точно дека сум тврдоглава, ама ова во врска со љубовта-не.

17. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Скорпијата сака да ги контролира нештата, а во врска е вистински мајстор на тивката манипулација. Скориите сакаат да победуваат, но кога се во врска треба да се запрашаат дали ги привлекува само играта или вистинската награда е освојување на срцето на партнерот.

Првата реченица е точна. :)

18. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Точно е дека тврдоглавоста ни е главна особина, но не ја користам кога нема потреба од неа, па така (барем со мене) секогаш може да се најде компромис.
    Бидејќи досега не сум била во врска, втората реченица не можам да ја потврдам ни да ја негирам.
    Третата воопшто не ме опишува. Никаде не брзам и уживам во љубовта која ја пружам и ми ја пружаат.

19. mona.s

mona.s Истакнат член

епа за водолијата тотално сте во право,секогаш сакаме да бидеме независни,и се нервираме кога треба да зависиме од некој друг,се осекаме како неважни понижени и слично не секогаш така ама баш кај мене знам не можам да го контролирам

20. MilanoGirl

MilanoGirl Истакнат член

Близнаците размислуваат со брзина на светлината, но имаат проблем да се изразат кога треба да разговараат за своите емотивни потреби. Бидејќи сигурно не сте во врска со некој што чита мисли, треба да ризикувате и да го побарате она што ви треба и да му кажете на партнерот што ве плаши.

Близнаците размислуваат со брзина на светлината, но имаат проблем да се изразат кога треба да разговараат за своите емотивни потреби
    Точно, точно, точно.