Овен Вашите сентиментални односи се јасни и точни. Секогаш се чувствувате сигурни во себе. Кога ќе ве обземат страстите станувате многу чувствителни. Вие сте “мајчински“ тип, кој цврсто и сигурно се грижи за своите блиски. Заради оваа особина исто така љубоморно ја чувате и саканата личност. Toчно!
....делумно точно...можи дека јас сум онаа риба која плива во прав правец а не обратната...по природа не да сум љубоморна туку премногу...она што е мое не го давам и делам со никој...
Рак Вие сте нежно и чувствително суштество кое длабоко се врзува за својата љубов, а од својот партнер бара дупло повеќе почит и разбирање. Правите често љубоморни сцени, најчесто и без потреба, и ја нарушувате хармонијата во врската. Премногу ги анализирате постапките на својот партнер, а при тоа заборавате како се однесувате вие со него. Не е точно. Не сум многу љубоморна.
Девица Секогаш сте разочарани од љубовта и го обвинувате партнерот. Кога тој ќе погледне во друга личност губите тло под нозете. Погледнете се себе си и ќе видите дека и вие сте прекрасна личност. Вратете ја самодовербата и заборавете на љубомората. Е така баш така... Леле еден ден ако се сретнеме ке му се газам од смеење коа ке земе некоја Спојлер мивка
Па добро, не претерувам бе. И не е точно дека заборавам како јас се однесувам Пред да кажам или направам нешто прво размислувам. (Рак)
Бик - научно докажано ! Барем кај мене е така За мене и не е баш љубоморна сум и љубовта ме обзеде на долгорочен план и не победувам секогаш
Јас сум риби,и горе пишаново е делумно точно. Не дека не сме воопшто љубоморна,сепак во умерени дози е. За бик,апсолутно точно! Од а до ш. Дечко ми е бик и е мноооооооогу љубоморен.
За рак е многу точно. Страшно љубоморам, правам сцени и урлам.Кога ќе се приврзам за некој го сакам само за мене.Не сум баш посесивна ама љубоморам кога треба да го ,,делам” партнерот со други.
Точно е Внатрешно знам да остетам умерена доза на љубомора сепак се трудам да бидам стабилна и да не ја притискам другата личност. Понекогаш мислат дека ми е сеедно бидејќи ништо не покажувам. А и другото е точно.