Пача бљак бљак бљак , боранија , ориз во тава, спанаќ, варено месо, лошо зготвена манџа, каша П.С. Овие покрај кои имам ставено смајли не би ги јадела и кога би знаела дека ќе умрам од глад...
воопшто не ми се допаѓаат газираните пијалоци,.... како помала, интензивно ги пиев и кога почувствував дека на мојот организам не му годат, престанав.... сега ми се дури гадни, уф каков чуден мирис има кока колата.... не знам како сум можела да ја пијам, мислам дека би повратила од само една чаша од храна, не милувам боранија.... нема човек на планетава кој го знам и ми рекол убава ми е боранијата и марула... не знам, исто како тревичка да јадам
Риба Сум пробала многу пати бидејки нели многу е здрава ама џабе гадна ми е, освен туната само таа ми се допаѓа Истотака и сутлијаш Друго не ми текнува моментално, ама сигурно има уште
Манџи (освен леќа), лук и кромид (само во јадења зготвено го јадам), пиперки, мусака, морска храна, риба, пача, спанаќ (како мала мноогу го сакав ама сега понекогаш го јадам ама ептен не ми се допаѓа) и др...
Неможам да поднесам боранија , незнам зошто ( пробував многу пати да ја јадам ) исто неможам да јадам и брокула магдоност е исфрлен од исхрана исто а слушнав за целулит помагал ама тоа е кога неможи шовек неможи -сосила не бива !
Незнам од каде да почнам Сирење, кашкавал, путер, зденка, млеко (освен ако не е во кафе), боранија, грашок, леќа и не јадам ништо што е луто
Мразам сирење, кашкавал, млеко, павлаки, зденки итн... Се додека им се чувствува мирисот - во ништо не можам да ги јадам.