леле порано ништо ама буквално ништо нејадев...сега си се чудам сама на себе како обожавам сутлијаш, малиџано , а и пудинг ке засакам во скоро време глеам ја ...инаку сите ми се чудат како не јадам ајвар , лутеница, печени пиперки , кечам мразам такви работи ама обожавам свежи патлиџани....а исто нејкам и спанак, боранија, варен кромид во манџа ...ми се поврака од тоа , кога ке видам некој како јаде гулаш
Колбаси, Пиперки ( и се што е направено и поврзано со нив ) Грав , леќа , тиквички, кромид и лук, маргарин, мајонез, обично млеко... Има уште многу неможам да се сетам сеа
дефинитивно морска храна освен риба секако ми се гади од самата помисла на школки,лигњи,октопод и сл.Аааа да несакам да јадам и мусака,боранија,грашок
Боранија, компир манџа - што е единствено јадење со компир што ми е блјак, модар патлиџан, џварчиња, цревциња, марамици и слични идилични безвезе измислени глупости, морски плодови - се што плива не е за мене да го јадам , пача, јагненце, зајче, батаче од жапче
Аман бе луѓе па што јадете вие, не сакате грав,морков,зелка,јаболи,круши,ориз,риба.. Јас тостови и сендвичи со плескавици (т.е. соја), колбаси јадам ама ептен ретко.