Јагнешко месо...или манџи со некои цревишта или нешто сл....пифтии со тие уши од свиња или опашка нозе Одвратно...
БОРАНИЈА, месо во манџа, печурки, посна сарма, лук, кромид, магдонос, сардина, турли тава... исто така неможам да поднесам лута и многу зачинета храна
Ахахахаха, сте ми ја погодиле темава, кога се работи за храна мислам дека ми нема рамен за пребирање 1. Ајвар, мајонез, МИ СЕ ПОВРАЌА. 2. Полжави БЉААК. 3. Салама, најодвратното нешто за кое сум слушнала, порано ја јадев, но сега несакам ни да слушнам а камо ли да помислам на неа, одкако видов како ја прават ( од исушена крв и многу гадни работи ) тоа беше: '' ту мач фор ми '' 4. Манџи, ретко јадам и тоа само за да го извалкам тањирот(демек сум јадела блабла) Го јадам и тоа малку од почит кон мајка ми, се мачела да направи ама мене едноставно не ми се допаѓаат манџите, а кога ќе ми кажат дека порано не сум оставала за нив од манџата, НЕЗНАМ. 5. Пиперки со кромид или лук, ОФЛ. 6. Сакам да си каснам салата, како мезе уз јадењето, АМА НЕКОИ САЛАТИ НЕМОЖАМ ДА ГИ ПОДНЕСАМ, НИ НИВ НИ НИВНАТА МИРИЗБА, 7. Можеби ќе ви е чудно, некои ова го јадат секој ден и неможат без него, но јас имам пробано 1 и верувајте тоа ми беше последно, ХАМБУРГЕР, оф, салами, кечапи, мајонези, БЉАААК. Мислам да не пишувам повеќе, а уште колку има. Не бе, '' ич не сум пребирлива, а? ''.
Пифтија и праз не подесувам ,неможам да ги јадам ни да ги готвам, миризбата не им ја поднесувам а не па да ги јадам.
Пифтија Ајвар т.е. пиперки во било каква варијанта (полнети, живи, пржени, мелени..) Модри патлиџани Тиква
Патлиџани. Не можам да ги поднесам, колку и да се добро зготвени, пак ќе ги почувствувам во јадењето. Ги мразам. И како се лигават.... А малце, признавам, криво ми е кога сите се насладуваат и уживаат со патлиџан и сиренце летоска, а јас не можам тоа да го сварам.
Тиквички печени Пача, манџа-макарони, манџа со грашок и 300 глупости.. Палачинки .. Мајонез Полжави Пиперки .. Зелка, печурки, јагнешко.. и многу други работи..