Баш ко шо кажа членот, на море потсеќаат, имаат сплитко медитерански шмек, посебни се А екс ју рокот ми е нешо некст левел, музика за сва времена Словенците и ја врска неам шо музика имаат, ја знам само евровизиската на таа Raiven Многу секси јазик имаат
Тогаш не ја приметив, ми се чинеше на обична песничка, а знам ја зборевте у темата. Нз од кај ми текна пред некој ден на неа, и еве ја на рипит 100 пати Да се надоврзам, Србиштата се подразбира дека имаат шит музика, чим турбофолк ечи на сите страни, за жал генерално ќе кажам дека не ги бива, чест на исклучоци кои се квалитетни, има и такви, ама за жал мора да се генерализира.. За нашиве не знам шо да кажам, не ги пратам Иаме потенцијал, ама мора да има ама.. Препознатливи сме по етното и фолкот, али тоа ни на сон не слушам.. Бар е традиција, па ок, поштувам. Црнгорци не пратам ниеден не знам. Босанците исто, ств не пратам, поедини песни од Дино Мерлин, али не ми се мој стил баш, мнг се спори, депре и мирни.. Оваа евровизискава на Босна ми е врв! *** Да не сум оф топик, еве една песничка од хрватските
Јас ја обожавам старата Севе исто.Благодарност до општина Велес, која лани ја донесе под моите пенџери.