Nina Badric - Takvi kao ti ET - Da ti nisam bila dovoljna ET Ja ti priznajem Danijela Martinović - IDE MI (Da je slađe zaspati) Alka Vuica - Otkad te nema Alka Vuica - Lazi me https://www.youtube.com/watch?v=_TW-EdSXDW8
Ne pratim zvijezde, ni horoskop ezoterija me nervira na sesto culo sam gluh k'o top jedino napusen mogu biti zen Valjda od rodjenja patim od kronicnog manjka cakri pa iz duhovne garsonijere ne vidim vise sfere tko ce ga znati Mozda sam labilan k'o raskliman stol ili nadrkan na sve sto je k'o fol na sve te histericne zene sto mi preko ekrana citaju s dlana molim cijelo histericno pleme stigmatika i samana Ref. 2x Nek maknu ruke s mog volana nek maknu dupe sa mog sica ja putujem bez GPS-a GPS-a sa nebesa Ne pratim zvijezde, ni horoskop ezoterija me nervira na sesto culo sam gluh k'o top jedino napusen mogu biti zen Gosopodo, majstori tarota i lokalni dileri zagrobnog zivota znam da bit ce mi zao sto nisam klecao al' sve do tog sudnjeg dana Maknite ruke s mog volana maknite dupe sa mog sica ja putujem bez GPS-a GPS-a sa nebesa (2x)