Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хрватска

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од Ariel, 1 август 2011.

1. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Како на пример кој?
    Немам одено на одмор таму до сега.

Препорачај ми некое убаво место со убави плажи.

2. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Бол на Брач, преубаво место ако сакаш да се релаксираш
    ова е плажата Златни рат, поубава вода нема од овде мислам.Ова лето се бањав овде, инаку убаво е и во Сплит, нагоре не сум била ама ако одиш со кола можеш секаде по малку да прошеташ.

На Marick14 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    И јас ти го препорачувам Бол и обавезно Хвар. Исто и Ријека со Крк :inlove::inlove:

На Elissa и Marick14 им се допаѓа ова.
  4. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Јас со кола сегде одам. И освен местото кај што сум, сакам и соседните места да ги посетам. Колку е временски и колку километри има до таму?
    Во каков смештај бевте сместени?

Дај кажи повеќе за ова.

5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Епа ај цела Хрватска. :inlove::lol::lol:

6. Jason123

Jason123 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    3.168
    Како се стигнува до Хвар освен со сопствен превоз? Има некоја директна линија?

7. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Дали некој може да ми препорача убаво место за одмор во Хрватска? Никогаш немам ојдено, а оваа година боже здравје со дечко ми сакаме да одиме.
    Единствена преференција ни е да има места за шетање- во смисла на плажи, пејсажи такви работи. Оти ни е досадно кога сме на едно место само, на една плажа конкретно туку сакаме да си одиме секој ден на нови места. И бидејќи планираме со наша кола да одиме супер би било.

8. NikojaBitna^^

NikojaBitna^^ Нов член

Се зачлени на:
    13 јуни 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки јас би сакала да ве прашам каде би било најубаво да одам со семејството на одмор во хрватска? Сакам да не е многу далеку зошто мајка ми не сака многу да патува, местото да има убави плажи, да има и за шетање, може и остров да е но да не е многу скапо. Сеуште не знаеме каде ве молам побрзо ако можете да ми одговорите и фала однапред. :)

9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Кај и да одиш во Хрватска, не ти бега 7 часа (минимум) пат.

10. NikojaBitna^^

NikojaBitna^^ Нов член

Се зачлени на:
    13 јуни 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    знам но сакав да кажам да ми препорачате некое убаво место на почеток на хрватска на пример во Дубровник, Мљет ако така се пишуваше, Корчула, Макарска итнн..

11. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Со автобус или автомобил? Макарска е мн. убава, Бол на Брач, Сплит... уствари мене цела Хрватска ми е ептен убава :) Посебно Истра, ама таа е најдалеку.

12. NikojaBitna^^

NikojaBitna^^ Нов член

Се зачлени на:
    13 јуни 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Со автомобил,а зошто за Макараска ми викаат дека сега во сезона немало место на ни една плажа? мене тоа ме плаши зошто нејќам италијани над мене да поминуваат во очи песок да ми влада дури се сончам :rofl:

13. NikojaBitna^^

NikojaBitna^^ Нов член

Се зачлени на:
    13 јуни 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    влага* се извинувам на грешките се брзам ке излегувам од дома

14. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Хахаха, е не знам зошто така ти рекле. Плажите се онака, нормално полни, не се преполни и речиси секаде има сенки, а инвазија од Италијанци имаш помеѓу 1-15 август, ако те нервираат не оди тогаш :D

15. NikojaBitna^^

NikojaBitna^^ Нов член

Се зачлени на:
    13 јуни 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    ахахахахах дадов само пример за Италијанците јас со моите сакаме да одиме негде околку 15 јули до 28 јули и само тоа ми е страв да не нема место на плажа, инаку ако знаеш некое поефтино место за сместување во Макарска може да ми дадеш контакт? :D Може и негде по на страна да е не мора во центарот на градот да е моите и помалку гужва сакаат хахах

16. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Немам контакт, ама и таму лесно се наоѓа сместување, ако не преку луѓе, преку туристичкиот центар. Поевтино ти е таму да најдеш отколку од тука да барате преку агенција. Можете и да побарате на интернет, на facebook побарајте, пишете им па ќе ви дадат конкретни понуди со цена.

17. NikojaBitna^^

NikojaBitna^^ Нов член

Се зачлени на:
    13 јуни 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Фала тии :$:*

18. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.797
    Допаѓања:
    4.917
    Дали некој бил на одмор или викенд во Сплит? Јас одам на концерт летово па сакам да знам како иде со сместување, некој ако има искуство да ми каже. :)

19. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Плажите беа човек до човек, повеќе гужва јас немам видено како во Макарска, башка лежалки нема а песок ич, дури на крај имаше една плажа Буба се вика е таму имаше некоја лежалка и е за млади. Морето е убаво се е во ред ама мене плажата ми беше никаква. Е на Бол на Брач е топ, плажичка убава водата прекрасна, топ.

20. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Јас бев на одмор, во хотел на самата рива. За сместување ако сте млади, најубаво и најефтино ви е во хостел, плус ќе запознаете и други луѓе така. Ако одиш на технаџискиот фестивал на стадионот, во близина се претежно згради, далеку се плажите, така да се ви зависи од тоа дали одите само за фестивал или одмор плус фестивал.