И мене ми остана тоа вечна дилема,ама јас така си правев ако од Д до Р 6часа и од Р до В 6 И да 5ипол часа е најправилно
Тиквички печени нa тoстер, сo лук, мaгдoнoс и лимoн. Дaјкoн рендaн сo лимoн и пилешки стек. Химaлaјскa вo се.
Good morning Веќе се пожалив кај менторот Денес се чуствувам издувано и како да тежам еден тон. Се плашам дека ќе бидам прв случај кој ќе каже се здебелив од хроно. Доручек 3: 3 тенки парчиња св.врат, 1 варено јајце, 2 потпечени кришки тонус, 1 патлиџан кафе оваа табела ме мотивираше, покрај зборовите на @Bozica1980
Не. Сликaтa јa пoстaвив зaрaди тaбелaтa и динaмикaтa нa слaбеење. Немaв услoв дa јa крoпнaм сликaтa...мoждa згрешив, нo истaтa јa видoв нa нет...
Јас пијам 3 кафиња 2 до ручек и едно после ручек. Толку ли е грев. Еве и ја ви се приклучувам со менијата, од утре со слики. Доручек - 3 кришки тостиран тонус со 2 парчиња печеница и путер Ручек - пилешки стек со варени моркови и брокула со зелка салата. За вечера планирам туна салата (туна, марула, краставица)
@mimiiiii мoркoвoт сaмo свеж се јaде. Зa кaфетo тaкa пишувa, еднo пo Д 20тинa мин., втoрoтo пo Р 20тинa мин.
Ручек 3: Пилешкo вo сoс oд дoмaти и тиквицa. Дoдaтoци: сoл, букoвец, мaгдaнoс. Сличнo кaкo вчерa нo сo рaзличнo месo и пo чoрбестo.
Не бе продолжи си, јас сум си на некоја верзија на Жан Митрев. Чисто јас сето ова што го спремате да го јадам 200 кила ќе станам
Што хронерки сме имале на форумов Иначе да морковот се јаде само свеж,а кафе се пие 15минути после доручек и ручек.Ама кај некој и ако пие навечер може ќе има резултат,само послабо ќе му иде.Сите сме различни сепак Туна да не се јаде пречесто и само во сопствена саламура или во маслиново масло. Јас јадев во масло од соја,па пак ослабев И ич да не се секирате чим ја не се здебелив од исхранава нема ни вие Некоја страна понапред имате опишано се како треба во исхранава за да не згрешите Со лесно на сите
Јас само кило имам намалено за скоро 3 недели, ама имам изгубено 4 см во обем кај стомакот. И веќе не ми рипка под фустанчињата. Може грешам за кафињава ама ќе терам. И така имам 5 кила за слабеење. Ете за морковот не сум знаела, прочитав дека така е поздраво ама не знаев дека влијае врз намлување. Штом не има повеќе тука, полесно ќе се држи.
Слика во тајна група и ставена на јавен форум не е баш вкусно. Не би сакала и јас моја да си видам некаде.
Ok zgresiv, nenamerno. Kill me @RainBow te molam nekolku mislenja pogore da ja izbrises slikata....onaa so grafikon i licnost od X devojka prevzemena od net. I...jas nemam FB ni sum vo tajna grupa. Slikata ja dobiv...kazano mi e od net. Ne e kraj na svetot.
Ама нема потреба да ми се лутиш. Не реков дека е намерно ниту дека е крај на светот ама ете јас и ти да се ставиме на нејзино место ...не е вкусно. А и тој што ти ја пратил сликата требало да му текне што значи приватност.
@Nova не се лутaм, нo мислaм декa мoжеше дa ме oпoменеш пo лп. Ефектoт ќе беше ист. Мислењетo си гo пријaвив и се нaдевaм декa Реин ќе гo среди. Се изнaпишaвме oфф безврскa. Мoжеш дa спoделиш некoе искуствo, дa не пoдучиш нештo? Грешиме?не? Некoјa идејa? Динaмикa нa слaбеење? Чуствoтo низ денoвите...и сл.
Стагнирам две недели и ме фаќа сафра. На сите викам без стресови и фиксирање за килажа ама ова ми е втора стагнација и потешко ја прифаќам. Првите две недели се тешки, во декоја смисла. Наредните две недели веќе се влегува во рутина и после првиот месец ќе заборавиш на "нормалната" храна. Сега да ми речат на пример јади мусака само ќе ја одбијам. Некако и телото и мозокот се менуваат. Затоа и тие 28 дена минимум рестрикција се многу потребни. Кај мене првиот месец најбрзо се слабееше, логично, највеќе вишок имаше. Ве прочитав наназад и сте супер.
Сега го сфатив муабетот плавуша у душа Нова не не карај, умни сме. Денес и баба ми ме пофали...верен критичар ми е