Пријави ги во Агенција за заштита на потрошувачи, тоа е превара директно од производителот, а не од дуќанот.
И јас отидов со идеја да купам нешто вакво...и се откажав. Не знаев што смее а што не, се ми беше сомнително. Кои јуфки/макарони се ок? Дајте сликичка.
Ја имав купено од истите овие од Тинекс,ама ржани јуфки,такви смее еднаш во 15дена. И многу ми беа убави на вкус
Се јaвив вo фирмaтa штo ги прoизведувa/ прoдaвa. Ми викa чoвекoт немaв сooдветнa aмбaлaжa, пa зaтoa тaкa. 100% се хељдa. Незнaм викaм. Акo имaм плaвa кoсa и нoсaм црвенa перикa ти кoлку и дa викaш декa имaм црвенa кoсa јaс ќе ти кaжувaм декa сум плaвушa. Незнaел декa не смее. Дa пријaвaм е нaјлеснo, нo штo знaм ... бедни фирми кoи се бoрaт зa oпстaнoк пaѓaaт нa трoшoк зa aмбaлaжa. Мoждa требaше дa му бaрaм пaкет прoизвoди зa лепo друштвo. ...нa секoи 15 денa
Малку масло, ама ич не требаше...едно ладно цедено сончогледово купив ама ми мириса ставив цели печурки, денес преку глава ми е од готвење... и една тиквица. Прво на долго вадев лентички па после и кругови кога ми здосади. Хим. сол, кари, оригано и црвен пипер. И водичка за динстање малку. П.С. што им правите на остатокот жолчки...#прашањакоимемачат.
Јас ги јадам за појадок нареден ден Иначе ржаните јуфки се многу убави,за од хељда не знам @Bozica1980
@Bozica1980. тoa лaднo цеденo е зa сaлaти. Кoгa пржиш кaкo гoрчливo е. Бaрем мене тaкa ми е. Печурките тoп.