29денари ржано брашно?Кај има тоа кажи да си земам и јас Јас по 50денари кило го земам од продавници за здрава храна.Може да се држи до кога сакаш,ако сакаш и цел живот,начин на исхрана си е тоа
На фб во групата пишала некоја прочитав дека толку го зима, ако го најдам тоа ќе пишам, не запамтив од каде е.
А, еве. Сликата што ја има ставено не знам дали смеам да ја ставам, ама ќе копирам што има напишано. Спојлер Od utre pocnuvam i jas da mesam lepce Kupiv 100 % r'zano brasno od SP market za samo 29 den.
Иако сабајле покасно доручкував си продолжив по хроно.Ручав ориз со една мало батаче и еден домат. Слика и кај мене немеТ затоа што на работа сум.Сега ќе се прави кафето и ќе го чека својот ред За вечера изгледа ќе биде риба-скуша со краставица салата
Мислам за доручек, но некој постручен нека даде одговор, нели се тоа растителни протеини, значи може и во ручек и вечера. Ме заинтригира оваа исхрана, хроно, скоро и една другарка ми рече дека со маж ѝ се хранат според овој режим, ја читав дискусијата овде и нешто плус гуглав, ми збореше другарка ми за некоја книга, дали некој знае од каде во мк може да се набави. Инаку мене навистина ми треба слабеење, добри 30 до 35 кг, сум пробувала и разни шеми ама не успевам никако, се надевам дека овој начин може да биде поделотворен од другите. Во исто време и вам драги вредни форумџики ви посакувам хроно-успех
Еве @Ane-Goki1 за кое брашно зборев прееска. Го земав од сп маркет за 29 ден. Во Стокомак и Тинекс го нема, за другите маркети, не знам.
Сабајле касно стигнав да доручкувам,за ручек се ок,ама за вечера кикснав Ај се тешам и онака овие 3 дена не бев во можност да ја држам како што треба,па од утре ќе си продолжам пак.Ќе ставам пак слики @sanjaeva бадеми и лешници се јадат за доручек,и евентуално за ручек,ама не пречесто.А ореви колку што знам не смее. Лејди фала за брашното,не можев да те означам Ти почна од денес или од утре планираш? Ако почна, ќе се дружиме од утре повторно
Од утре почнувам. Денес со мајка ми бевме по намирници. Марула, зелка, шери домати, целер.. Секако ќе се дружиме. Гледам на групата на фб (српската) и се чудам колку многу ослабеле. По 20-30 кг. Ограмна мотивација ми се. Јас мислам дека да не беа групите на фб и форумов немаше да сум толку мотивирана.
Јас мислам дека ќе бидам исклучок од успешните приказни...незнам зошто, ама успорен ми е метаболизмот скроз.
Imas li probano so un moze po ke ti odgovara?od cetvrtiot den mene epten mi se ubraza metabolizmot,3 pati u wc sto e cudno za mene.
I udste edno prasanje,nautro prvo se doruckuva pa po 15min kafe,a voda so limon neli se pie,mislam negde kako da vidov se pie prvo limon a sea citam ne???
Дoручек 10 Тoнус пoтпечен Свински врaт (дa се дoјaде) Мaрулa Киселo млекo ( oстaтoк oд вчерa) две лепчиња