Доручек се знае тост со тонус. Ручек планирам салата само, не ми е добро нешто и не можам да јадам месо. Башка една колешка ми кажа дека готовите јадења од тинекс поготово месото го чувале и до 3 дена. А баш ми се погоди од таму за месо. Вечера - пиперки со белка од јајце и краставица салата.
ќе си купиш месо од месарата и ќе им дадеш да ти го испечат на скара....не е скапа услугата...прашај или ако има стек во моментот знај дека е дента печен
Па јас обично стек си купувам и мн ми е вкусен, ама лош филм ми направија. Не сум знаела дека може и да ти испечам месо, фала на инфо.
Доручек 2:Пипер веќе печен,пржен со 2 жолчки и едно цело јајце и сечкана печеница.Белките ги спремив за ручек
Доручек 11 2 кришки тонус потпечен 2 варени јајца 3-4 парчиња печеница патлиџан Ручек 11 Батак варен со салта - патлиџан, краставица Вечера 11 Батак варен со краставица Преминувам на МОНОисхрана Колку повеќе не размислувам што и како да спремам, полесно ми е и поделотворно. Ви кажав на почеток ... тинтрењето сама на себе не ми прија
Кај мене денес Ручек 2:Пиперки пржени со 2 белки што ми останаа од доручек и 1 домат(кој ме тераше ова да го јадам за ручек ни сама не знам )Кај се јаде ова без леб и така ми остана не можев да го изедам цело,со сила јадев колку можам. Среќа па си земав и една праска,за секој случај,па денес ќе имам и ужина кога ќе дојде време,затоа што за 1-2часа гладна ќе сум Одам сега кафе да си направам повелете
@Ane-Goki1 @sanjaeva ако сакате да ми објасните што е рестрикција и вон рестрикција? Што смее и што не смее да се јаде...Пробав да читам во групана,ама полесно ми е кога некој ќе ми објасни...ај оваа @Bozica1980 што не сака-не сака...
Спојлер: ХИ https://www.facebook.com/notes/хроно-исхрана/правила-во-хроно-исхранатарестрикција/246444315700479
Ете ја @Bozica1980 Во овој пост има се што треба @VladeMila ,а нели еднаш ја ти објаснував за исхранава,ако не ме лаже меморијата Тоа беше во октомври јас кога ја држев Ајде и ти придружи ни се
Девoјчињa, се мерaм сo метрoвo, се премерувaм и неверни Тoмa си викaм, aбе aјде кoјзнaе кaкo сум мерелa првиoт пaт,...пoгoре, пoдoле. Ми текнa нa еднa кoшулa штo ми беше теснa вo рaкaвите. Епa...утре ќе јa нoсaм нa рaбoтa