Девојки/жени браво за истрајноста, ви се дивам. Јас пробав со овој начин на исхрана. Но е претешко за мене. Мачење ми е. Не ми одговара овој начин на исхрана. Но и понатаму ве читам.
Доручек 5:Сирење,домати и леблебии А и да се пофалам и денес сум 70кг што значи не било до слабата вечера
Различен начин на исхрана. И сите сме различни. Еве, на некои им одговара ХИ и слабеат. На некој па им одговара УН и слабеат. Знам личност што со ХИ ослабела 20 кг и личност што со УН ослабела 20 кг. Според мене и двете диети се здрави, но ХИ ми е поригорозна. Ги пробав и двете и сфатив дека за мене е УН. Пак ќе кажам, сите сме различни. Но сите имаме иста цел-слабеење и не е важен начинот се додека е здрав.
Јас Ун диетата не сум ја држела,ама за мене таа диета не е здрава,на некој начин ми е изгладнување.Сега цел ден на вода да седам?А и насабајле како беше не знам точно,само овошје да јадам и како ќе ме држи тоа до ручек?Доручекот е најважниот оброк според мене и треба да има јаглехидрати во него. Ама секој си знае што му одговара на организмот за да слабее.
Токму ова сакав да го кажам. Тебе УН ти е изгладнување, а мене ХИ. Затоа и не се прават вакви споредби, нели? Секој си знае што му одговара, а што не. Ама нема да знаете ако не пробате. Не го велам Ане ова за тебе, туку за тие кои не се сигурни.
Јас ја имам пробано УН ама само на ден два,а хроно не е изгладнување,може да биде изгладнување ако не јадеш количински доста,затоа и се препорачува да се јаде додека не се заситиш,за да може да те држи до нареден оброк.Ама на тебе може не ти одговара.Ете некој не јаде месо,па не му одговара исхранава, сите се различни
Како и да е до нова година сите манекенки да се направиме дали со хи дали со ун. Нема откажување. Здравје, ќе постирам и слики од пред и потоа. Сакам да ослабам минимум 25 кг.
Добро утро драги мои хронерки Ова веќе станува забавно..едвај чекам да дојде терминот за оброк за да пласкам во кујна..искрено и вашите постови ми прават истрајност денеска на мени за појадок: трите жолчки што ми останаа од вечерата ги искористив за да си спржнам мали лепчиња со путер, додадов сусам и нане (нели дека го имам во двор ) и пилешки гради..се најадов господски...а сега си пијам кафенце ...њамиииииии
Дoручек 14 (рaстaм кaкo квaсец кoгa ги пишувaм брoјкиве) 2.5 кришки тoнус пoтпечен пaтлиџaн млaдo сирење сувoмеснaтo
Bravo , cestitki.... Ima li nekoj kilogram minus? Se mislam i jas da pocnuvam , no mnogu raboti mi se nejasni okolu ishranava....
Мене ми е 5ти ден,имам кило минус,ама не и верувам уште на вагата ќе почекам да помине 1 месец па после. Ручек 5:Пире и шери домати(слика нема дека на работа сум)
јас пак мислев дека Ун е поригорозна, бидејки наутро секој ден само овошје имаш. А во ХИ можеп и сирење и леб и шунка..... И тоа што велиш, секој организам различно
ЖенЦки со исхранава сватив дека ме бива и за готвење..една позитивна работа плус. Ова е мојот ручек,ден втори,најадена прејадена ќе пукнаааа си купив стапчиња за ражничиња ги набоцкав со пилешко и зеленчук,домати,пиперки и кромод и си ги испеков и плус пиперче печено и свежа салатка...значиии врв ...њамиииии