Многу месо овде, а благо кога смењ да се јадњ Јс пак читам и никако да сватам што се јаде. Сабајле печеница јадете или сир незнам дали се меша, знм пилешко и риба смњњтњ само никако цел распоред да го научам. Ај плис детално објснување, ништо не сваќам. Овошје не смее, а читам палачинки правите, на фб групата убави торти солени од палачинки има.
Многу е лесна исхранава нема ништо тешко баш во постот во кој те означив има се што треба. Овошје не се јаде,само лимон и авокадо. А палачинки си прават солени,затоа што благи не смее во рестрикција За доручек не се меша млечно со јајца и два вида на месо не се јадат во ист оброк(пилешко и свинско на пример) За ручек се јаде појако месо со салата,за вечера полесно месо(пилешко на пример) или риба или белки,печурки... Не се јадат два протеина во исто јадење, пример за вечера белка и месо не смее Ете во кратки црти @Winter Lady Кога ќе планираш да почнеш најубаво прашувај си за да не згрешиш
Ручек 14 Свинскo печенo и лутеницa Ај фил гуд Се шaлaм. Ич не ми е дoбрo денес. Вртoглaвици, рaсеaнoст... Сегa кaфенце, пa мoждa ќе се oпрaвaм
Јас завршив со рестрикција стомак од 91 на 86 см, половина од 77 на 75 см. Нозе раце не мерев, килажа немам бројка ама поубаво изгледам се приметува. Се уште не сум го постигнала саканиот изглед така да решив уште еден месец рестрикција. Иначе правев грешки со алкохолот. Често палев цигара пред доручек, и кафиња повеќе ама ај нека иде. Денешно мени Доручек - 2 кришки тонус со намаз од сирење и печеница. Патлиџани и краставица Ручек - кокошка со зелка и кратавици Вечера - кајгана со белки и пипреки. Планирам и да вежбам малце ама ај да не се фалам прво да почнам.
Ја мозгам повторно диетава и наидов на еден продукт кој не ми е јасен, во рецепти за мафини го сретнав не знам дали за во рестрикција или надвор, овесне мекиње на српски е Што е ова поточно и дали го има кај нас?
Доручек 6:Маслинки,путер и две пржени јајца Секој ден си се качувам на вагата чисто да видам до кај сум,денес 69,7.И тоа ептен ме мотивира @only44you кулен не смее А за рестрикција има пишано се во темава,да не се повторуваме.Само ќе кажам трае или 28дена или додека не се постигне посакуваната тежина
Не, не, нели и пред овие 6 дена ја имаше држено. Па тогаш со колку почна. На тоа мислев. Само продолжи.
Браво, намалувањето на килажата е одлична мотивација..... Да , за рестрикцијата најдов и на интернет, па малце прогуглав убаво што е како е .... А дали смее маслинки во рестрикција ?
Јееееее Од утре почнувам дефинитивно.... Морам да ослабнам едно 25-30кг..... Туку сакав деновиве да си купам и вага , чисто да си се мерам дома одвреме на време... Можете ли да ми препорачате некоја поквалитетна ?