Супер вага Да ми ја позајмиш, за малку радување @Bozica1980 ништо страшно не е една голтка. Знаеш како го викаат 7уп во Радожда? ЗУП в кантичиња. Ме врати 30 години наназад.
Не знам бе..... ја ставивме со мажот ми прво на тепихот не покажа двајцата 10кг. послаби, потоа на паркетот ја преместивме, 10кг пподебели.... Потоа во другите соби исто ја редевме на паркет покажуваше за 2-3 кила или послаби или подебели....
женски да ве прашам за доручек може јајца на око со домати..некаде како да прочитав дека комбинација јајца со домати не бива, ама јас сабајле така си лапкаФ
@only44you не знам што е работата,мене се на паркет ми стои на едно место,на тепих не ја ставам. И досега не сум имала проблем со неа,само во некој грам се разликува во зависност од тоа дали си јадела претходно или не.Не ја преместувај постојано,стави ја на паркет и таму нека седи,ама на скроз рамно,да не тропа. @tulip-K смее јајца и домат немај гајле
Ручек 8:Скуша со домат и краставица @tulip-K нема проблем,подобро да прашаш.Сенф смее само Дижон,ама без шеќер и оцет ако најдеш. Каков е тој ни ја не знам бидејќи не јадам.Ама на фб пишале дека го има во Капитол 200мл. = 205 ден @only44you не може, мора и протеин, барем една белка
Прелут е, не е баш онака да може да се користи. Нема да ви заврши работа баш како сенф, треба на врв на лажичка да ставате само.
A dobro dobro...taka i planirav Samo sto jas koristam morska sol onaa belata jodirana... Citav negde deka moze i morska sol ?
Ручек 17 Печени свински шницли и лутеницa Вечерa 17 Бaтaк вaрен и крaстaвицa И кризa! Не сум глaднa, нaпрoтив денес некaкo издувaнa сум. Амa сaкaм сoк, лубеницa... Смее ли сурими стaпчињa дa се јaде?
Вечера 8:Пржени белки,печен пипер и домат @only44you смее морска сол,а бадеми не се јадат за вечера,така кажува табелата 3 страни назад што е.Бадеми не купувам,па не знам @sanjaeva а што е тоа сурими?Што содржат?Првпат слушам