Vo 100gr. Surimi 50% (Meso od bela riba 93.8% Seker 6% Polifosfati E452 0.2%) Voda 29.71% Pcenicen skrob 9% Pcenkaren skrob 5% Seker 2% Sol 1.4% Protein od soja 1% Ekstrakt od kraba 0.9% Maslo od soja 0.5% Monosaharidium glutamat 0.4%
Ај добро утро од мене .... Еве со убаво да го почнам денот.... само што станав одма на вага.... Можно ли е за 3 дена 2кг. помалце? А и во обем за 3 дена бројките отишле надолу...... Леле ако е вистина многу ќе сум happy
Доручек 9:Сирење,маслинки,шунка,путер,малку краставичка Иначе баш сега си проверив во постовите,првиот пат на 13.07 кога почнав имав 71кг,па прекинав дека заминав на викенд и кога се вратив имав 70,3 што значи со таа килажа почнав на 19.07 па ќе видиме @only44you па можно е ако имаш повеќе за слабеење,обично во првиот месец до два се ослободуваме од вишокот на вода во организмот.Само напред
Женски, само да ви кажам (во случај да не знаете) дека вчера видов во продажба Хроно готвач. Од тие малите книгички, како Испрати рецепт што се. 20 денари е. Помислив дека е супер практична работа. Штета што нема и УН готвач Ај со среќа, па сите манекенки да се сторите
Јас конкретно вчера го видов во Рамстор, на полицата со списанијата. Значи секаде каде се продаваат списанија
Да да на македонски. Знаеш ги тие мали книжулиња Испрати рецепт и слични такви. Е па исто такво само се вика Хроно готвач. Прочитав дека е 2.број И е 20 ден.