Не не ...мене во килограми ми покажува различно.... Или 2-3кг плус или 2-3кг минус, а не ја поместувам воопшто...кај што ја ставив првиот ден , тука и остана.... Може да не е нешто во ред вагата?
Кај мене не е така вагата си е супер,само варира во грамови,што значи нешто со вагата што ти ја дале не е во ред.Не е можно секогаш различно да покажува па дури 2-3кг не е нормално. Да идеш во Сетек да видат што не е во ред
Ручек 19 ја утнав малку работа, немав избор а нозе ми се тресеа (количински занемарливо) Вечера 19 батак печен и краставица Мене кисело млеко ми прија. Метаболизмот ми го убрзува.
Вечера 10:Стек и пиперка И мене ми прија исто така киселото млеко,ама обично се вели ако вагата не иде надоле тоа е можеби заради млечните производи
Ke probam , pa ke vidam dal ke mi smetaat. A utre ke gledam da otidam do Set, da vidam sto ke storam so vagata...
Мене ме немаше сабајле да пишам,ама во последно време ме фатила една мрза Денес ми е 11ден,ама јас ќе си го рачунам како 1ден(заради грешките со благото),ама тука ќе си продолжам како 11,без грешки овојпат се надевам Доручек 11:Кисело млеко со сусам и лен,маслинки и шунка со ржан леб Ручек 11:Пире со пола пиперче пропржено и еден домат Вечера 11:Ослич или скуша изгледа со домат @only44you добро што си ја сменила,сигурно не била во ред,не е можно по 2-3кила разлика да прави. Не битно со која килажа си почнала ете од утре измери се и ќе видиш
Треба да е зелена или бела во рестрикција,ама јас сум вон рестрикција,а тогаш може и во друга боја да биде
Јас денес не стигнав да вечерам бидејќи не бев дома и сега не сум јадена ништо за вечерва бидејќи ми е касно.... Грешка ли е ова?
Дoручек 20 2 кришки тoнус пoтпечен печеницa крaстaвицa oстaтoк oд к.млекo oд вчерa Ручек 20 свинскo пaтлиџaн зелени мaслинки Вечерa 20 тунa крaстaвицa
Доручек 12:Сирење,путер,маслинки и шунка со р'жан леб Ручек 12:Пушено месо и домат Вечера 12:Батак на скара со некаква салата(изгледа тоа ќе биде) Одам на гости вечер, па ќе видиме,се надевам ќе се снајдам
Дoручек 2 кришки тoнус пoтпечен печеницa мaслинки путер Следи тешкиoт дел. Oдaм нa oдмoр...душa милa, сaкaм нејќaм ќе трпaм