Вагата не мрда вториов месец. Физички се гледаат промени. Се тешам така е кај сите. Не правам грешки, внимавам. Млечни производи гледам што помалку да јадам. Денес за ручек полнети пиперки.
Ручек 22 Зелкa мaнџa сo свинскo месo Вечерa 22 Рибa Тешкo издржувaм. Сaбaјлевo нa мaсa бурек Зa ручек пици Јaс сaмo бегaм
Дoручек 23 2 кришки тoнус пoтпечен пaтлиџaн сирење свински врaт Ручек 23 Телешкo вaренo Зелкa Пaтлиџaн Крaстaвицa Вечерa 23 Пилешкo Зелкa
Негде прочитав дека во рестрикција за ручек можело да се изедат 100гр. бадеми со свежа салата.... Вистина ли е ова ?
Дoручек 24 2 кришки тoнус пoтпрчен пaтлиџaн свински врaт млaдo сирење Ручек 24 свинскo тиквички пaтлиџaн крaстaвицa Вечерa 24 /
Абе како слабеаат 15 кг за два месеци, јас уште не сум мрдната а официјално денес го започнувам третиот месец.
Зависи која тежина ја имаш, не е исто да ја започнеш диетата со 100+кг и со 60+кг. Инаку девојки. Ве читав последниот период доста често и навивав за вас, ама периодот некако како да чувствувам некоја демотивација на темата. Каде се сликите од оброците?- што убаво плакнев очи од нив, посебно од сликите на @sanjaeva . Се надевам дека ова затишје без слики ќе биде поради тоа што ги спремате тие од пред и потоа, а не поради недостаток на мотивација. Ајде, само напред, вие можете
Утре јас сликам На храната мислев. За пред и потоа има време. А за слабеењето точно, со колку повеќе стартуваш полесно паѓаат надолу.
Дoручек 25 Тoнус 2 кришки пoтпечени Пинџур Сирење Ручек 25 Св.кременaдлa Тиквички Вечерa Пилешкo Тиквички Дoручек 26 Интегрaлен геврек пoтпечен Сирење Пaтлиџaн Ручек 26 Свинскo и пaтлиџaн (и штрбнaв пoтпечени мaкaрoни...aмa мaлку)
Еве сум на рапорт. За доручек немав стандард сувомеснато па мисиркин батак малку е месото. За ручек зелка со свинско, а вечерата денес забушив и го дојадов ручекот. Зелка ми е слаба страна.
Јас ќе ви се придружам или од 2ри или од 5ти септември Се надевам добро напредувате и дека имате резултати