Паузирам дека бев на одмор,ме искараа таму нема ваков начин на исхрана,ем роденден ми е за 2 дена,така да ќе ме има од 2ри или 5ти здравје
За доручек е задолжителен,ама леб од цело зрно(рж,хељда,овес...) за да може да те држи во текот на денот. Насабајле мора јаглехидрати
Здраво, веќе неодамна сум на хроно исхрана. Пробав повеќе рецепти, и ми снема некако идеи за ручек..ако може да споделите некоја идеја за хроно ручек .
Pecurki, kromid, tikvici i piperki kolku sakas gi seckas na kockicki i gi przis na maslinovo Ova i za vecera moze
Исто и ова ми беше превкусно, може и за ручек уз месо некое а и не мора... Е сега јас му ставив и морков, а знам дека само свеж треба да се јаде http://hronokuhinja.rs/potaz-od-tikvica/
Уф Уф како изгледа. Супер идеја за вечера, морм наскоро да го подготвам Инаку верувам дека морковот го подобрил вкусот.
I jas pocnuvam od denes. No sakam da prasam dali za rucek moze kiselo mleko zosto sekoj den za rucek meso ke mi zdosadi a za.vecera riba
Млечни производи само за доручек. Наместо месо можеш печурки да јадеш, исто така рецептот погоре што го имам постирано само ќе додадеш во супата белка од јајце за да внесеш и протеини.
На 25 стр. од темава некоја феминка има постирано слики со листи на намирници кои се дозволени во рестрикција и за сите пишува за во кој оброк ти се дозволени. Можеш да си ја испечатиш и редовно да си поверуваш за да не грешиш
Inaku da se pofalam denes mi e 12ti den i oslabena sum 3 kila Uste 2 i dovolno mi e Imav po nekoi prekrsoci i eve pak slabeam, dietava znaci fenomenalna e
Bravo, toa e dobar uspeh. Jas sega vo vtornik tocno dve nedeli, i imam oslabeno 2.8 kila do sega...treba uste da se trudam hehe inaku i jas napraviv prekrsok vcera imav "cheat day"
Е од тие прекршоци вратив пола кило по некој ден и затоа од денес почнав да вежбам по 20тина минути, да ги доослабам побрзо овие 2,5 кила што ми останаа па да се префрлам на вонрестрикција Па стварно е досадна рестрикцијава, преку глава ми е веќе од месо Ми се пријадува некогаш благце, овошје, некоја манџа е*аго