Јас почнувамод денес со хроново. Решив леб сама да си месам, па станав рано-рано. @Ane-Goki1 прочитав дека во исхеаната имаш компир. Компир, ориз се строго забранети во оваа исхрана, како што сум информирана бидеќи содржат скроб
она е вон рестрикција затоа си јаде ориз и компир ке јадме и ние дееее ама после 28 дена хихии ајде добредојде почнувај одма ке видиш резултати само држи се до правилата
4ден: Појадок:2 пржени јајца,пола домат,2-3парчиња печеница и ржан леб Ручек:Ориз со домат Вечера: Oслич со краставица Иначе и ја слабо пијам вода,иако знам дека тоа највеќе помага за слабеење,ама не можам со сила И да ја сум надвор од рестрикција,се исто како во рестрикција,само за ручек додадов ориз,компир и манџи,за да одморам од месо.Ужина немам
@only44you пред некое време пробав ама само на недела дена и одма 1кило минус бев.Мислам дека ќе слабеам плус немам ужина 5ден Појадок:кисело млеко со сусам и леб,малку путер,3 маслинки,шунка и ржан леб Ручек:Пире со печен пипер и домат Вечера:Растурен стек со краставичка
појадок-домашна салама, 3парчиња тонус тостиран,кисело млеко ,маслинка ручек-зелка подварок со телешка плескавица вечера- туна+зелка салата+лимон
Сега читам горе што сум пишала Со сусам и леб место лен 6ден Појадок:Шунка,2 варени јајца,маслинки,путер и ржани гевречиња Ручек:Растурен стек (од вчера што ми остана) со домат Вечера:Или ќе биде батак на скара или конзерва риба со краставица
@ivory се слабее...верувај дека е така .... јас со пржени јајца, манџи и месо на скара за месец и пол ослабната сум 11кг. Разгледај го добро начинот на исхрана во текот на хроното, па ќе ја сватиш суштината на успешново и пред се ЗДРАВО слабеење..... Поздрав и секое добро
Јас се вратив пак на хроно еве веќе 3ти ден, на одмор немаше како да се придржувам па затоа си јадев и пица и сладолед и некоја тестенина ( не можев да одолеам, во Италија да си, а да не јадам сладолед ќе беше штета) ама не претерував, имаше и доста пешачење, и сум си тргнала надолу со килограмите, после плачките дека не симнувам овие две килца минус од одмор ми се супер мотивација.
Од утре почнувам и јас , после 3-4 пати прекинување на УН диета. За доручек кои обработени меса се дозволени освен врат и шунка ?