Ако се јаде лешници за ручек, може 100 грама само. Ако мешаш лешник (или бадем) со салата само 50гр. можеш
Devojki ajde ako ne vi e tesko potsetete me sto ne se jadese vo restrikcija?za oriz i kompir znam no imase uste nesto na crnata lista.ednas pocnav no prekinav pa sakam pak da probam..
не смееш млеко никакво, од млечни производи само кисело млеко, моцарела, урда, грчки јогурт. Леб можеш да правиш од интегрално 'ржано, интегрално јачменово, спелта.
Fala, mislev na onie pobeluvaci za kafe sto se na baza na kokosovo brasno uste nesto da te prasam od kupeckive lepcinja da mi preporacas osven tonus , od secenite na zito luks ili nekoj drug?? crnite se razbira )))
Имаш група македонска на фејсбук, повеќе жени си разменуваат мислења за да ти стане се појасно. Слободно побараја 'Хроно исхрана' на кирилица.
Здраво хронери, од денес и ја почнувам иако дојам, се препорачува вонрестрикција, па ќе видам како ќе биде. За доручек -чварки, јајца и ржан неуспешен леб Ручек- пилешко печено во фолија, салата-морков, зелка и пире од карфиол Вечера- белка, кромид и пиперка ќе биде
Testo za palcinki so rzano moze i kisela voda sol,pecivo, na puter przeni ? So urda servirani? I dali moze smesata da postoi vo frizider den-dva za da si pravam presni? Falaaa
Денес за доручек - јајца и пршута и хроно лепче, за ручек полнети пиперки со една врста месо, тиквичка и домашен томато сос, за вечера најверојарно печурки и некој бел и зелен зеленчук. Денес нешто ме заболува глава па ќе касна сега и ужина -едно јаболко
На хроно си?Ако да,мора за вечера барем една белка ако ништо друго.Не смее да се прескокнува вечерата. Ете и @Bozica1980 ќе потврди
Јас само правилото да го кажам,а секако дека има резултат и така,си знам по мене. Кога се нема многу за слабеење може да се направат и отстапки.Сепак луѓе сме нели Само напред