А штом не си од нашите, ти си непријател.Геноцидни сме против своите непријатели,а и со оние кои се откажале од нас. Еднаш хроно, цел живот хроно
Немој Бриџи да се подзамислуваш толку, да не се преобратиш, ќе треба да се самопрогласам за поглавар Со компирите малку ме дирна, ама ми текна на тостовите за доручек, па се смирив Нашата секта е појака Не сме офф, регрутација е во прашање!
Мoже ли тoст дa јa зaмени слoбoдaтa дa јaдеш вo време кoе ти гo сaкaш, хрaнa пo свoј избoр, кaфе сo шеќер и млекo дa пиеш кoгa сaкaш, вoдa истo и се штo требa е дa пaзиш нa кoличинa и пoнекoгaш глaднa дa си легнеш aкo претерaш дентa и пaк дa слaбееш...a А?
И тоа што викаш @Ginger^ од предавниците сум јас Ама позитивно е што ви помагам да привлечете луѓе во сектата Ќе заигра метлата на Крејзи како што гледам
Млеко само насабајле, најчисто е тогаш после го труе организмот, отстоено. Значи ставаш насабајле, молзиш и пиеш, толку, до следното утро. И да има за сите, а не само за себе!
Додека ja убедувате @Bridget некоj ражнич ке направевте за готвачката тема И нема смисла сама сама против Вас е. Напред Bridget. Сега сериозно дозволени се шали додека се во контекст на темата. Идем ja надвор бидете мирни оти стварно ке Ве бришам
Месото се спрема,стапчиња немам,така да повелете донесете кој има,ќе сликаме и ќе се пријавиме сите со заедничка слика во натпреварот #заедносмепосилни
Кај ги потсети дека играме? Сеа ќе му текне А и играње не е дозволено! Инаку киноа како салата со зеленчук? И што е со маслинките, дан има одреден број во текот на денот, колку маслинки најмногу се јадат? Нели се покалорични.
Киноа смеело Морав да проверам,не јадам тоа А маслинки црни смее за ручек,а за вечера само зелени и само 5 заради солта
А од тие со чушка, да му ја вадам ли чушката за ручек, зелената маслинка( остатокот од маслинката) за вечера?
Храна по мој избор не е за верување. Навечер гладна не легнувам, кај мене важи старата добра - Зошто има светло во фрижидерот ако не треба да се јаде навечер? @Ginger^ киноа само за доручек.
Дoбрo е, штoм прифaќaте шaли нa сметкa нa диетaвa знaчи декa сте oк, некoгaш и нaмернo прoвoцирaм дa видaм кoј зaгaзил длaбoкo
Едно ми е мерак. Што ми се погоди лубеница да јадам кога ќе биде поефтина. Тогаш додуша и презреани се бе, на магарињата кога му ги даваат
Најдов стапчиња Иако повеќе личи на ладнокрвно оружје него на стапче Наскоро ќе ве поздравам во ФИ. Не се откажувам од хроно,набрзо ќе ви се вратам Иначе за лубениците радувај се,сега не биле убави