Јас почнувам од денес со хроно Интолеранција на храна и режим имам од центар за внатрешно здравје Срце ординација Има ли некоја што оди таму да сподели искуство.Фала
Може ли ти да споделиш што исхрана ти препорачаа од Срце? Бев и јас кај нив, имам ИР, ама само препораки ми дадоа, а конкретен режим не..
Многу слабо се пишува на темава, никој нема на хроно? 6 ден П: две пржени јајца, две парчиња свински врат, намаз од авокадо (авокадо, лук, лимон, маслиново, црн пипер и хималајска) и четири тостирани лебчиња Р: печено пиле и огромна мешана салата В: туна и краставица Хроно е љубов Ако грешам со менито исправетеме
Jas bev pred edna godina nekolku meseci na hrono, bas oslabev mnogu poveke vo obem odkolku vo kg ama sepak imav dobar rezultat, no kosata naglo pocna da mi opagja i po site napraveni ispituvanja zaklucok od maticnata doktorka deka toa e poradi dietata. I ja prekinav. A bas mi odgovarase so ogled na toa sto ionaka ne sakam mnogu blago, poveke sum po solenite jadenja haha ama toa e.
Јас сум на Аткинс ама да ви кажам за никоја не би ја менувала... Има и тука тема видете... За 2недели 5кг сега веќе фаза2 сум...